Pepito Odesláno 7. červen 2023 Odesláno 7. červen 2023 Jak může skončit umývání předního skla vlaku. VID-20230607-WA0003.mp4 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 7. červen 2023 Odesláno 7. červen 2023 ... čert vyletěl z elektriky ... pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červen 2023 Odesláno 7. červen 2023 Au, tureckej měsíc má kua sílu. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 Tvl... když si představím, jak mě kolikrát bolí blbá statická od nabitý kolegyně... tak tohle musel bejt mega matroš... Pepito ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 (upraveno) Z vlastní zkušenosti, to ani necejtíš Já se probral a ani jsem o tom nevěděl (krom mžitek před očima a utavenýho klíče). Montoval jsem něco v mašině, na praxích. Věřil jsem chlapům, že ji fakt odpojili. No, první matka dobrý, když jsem dělal druhou, škrndl jsem si klíčem mezi póly (3kV). Letěl jsem z jednoho stanoviště na druhý, jaká to byla šlupa. Samozřejmě tenhle to bohužel zaplatil životem. Upraveno 8. červen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 8. červen 2023 Autor Odesláno 8. červen 2023 @VojtouNerCZ, tak to jsi měl obrovské štěstí, to se většinou nepřežije. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 To jsem měl. Pak jsem si chvíli poležel na transfuzi (stejnosměrný proud rozkládá krvinky a tvoří se pak v žilách "plyn", který když se dostane do srdce, tak problém). Na video to bylo střídavý, podle toho, jak se zatnul. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.