hadolet Odesláno 29. březen 2023 Odesláno 29. březen 2023 Na 5008 rv. 2011 přestalo fungovat zavírání předních oken dálkovým ovladačem.Manuálně vnitřním ovládáním vše funguje jak má.Kde může být chyba? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. březen 2023 Odesláno 29. březen 2023 Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Základ je použít hledání, když nenajdeš, tak zvolit správnou sekci, výstižný název, informace o vozidle a popsat problém. Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
hadolet Odesláno 29. březen 2023 Autor Odesláno 29. březen 2023 (upraveno) Děkuji za radu jak vyřešit můj problém. Upraveno 29. březen 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
radim.1008 Odesláno 29. březen 2023 Odesláno 29. březen 2023 Tvůj problém vyřeší i správné umístění dotazu. Jde o celkovou přehlednost. Ač mám taky 5008 i stejného roku výroby, tak netuším,čím by to mohlo být. Napadlo mě snad jedině,jak dlouho je v klíči baterka? A nebo v jakém stavu je baterka v autě? Medvěd, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Pacho69 Odesláno 30. březen 2023 Odesláno 30. březen 2023 Asi bych tam Pavle v názvu vypustil to "předních", podržením se zavírají všechna otevřená okna. To ale není k tématu, tipuji baterku v DO nebo problém v dia/řídící jednotce. Není možné, že reakci na povel "zavři okna z DO" někdo vypnul? Ale nevím, jestli to tam je a jestli to jde v dia vypnout. Citovat
pavelu96 Odesláno 30. březen 2023 Odesláno 30. březen 2023 @Pacho69 většinou se při opravě názvu vlákna snažím zkopírovat původní text autora z příspěvku co popisuje problém. Možná by nebylo od věci auto napíchnout na origo diagnostiku a podívat se co je tam nastaveno. Citovat
LBNS Odesláno 3. duben 2023 Odesláno 3. duben 2023 V Diagboxu se to určitě vypnout/zapnout dá, viděl jsem to tam. Ale samo se to asi nedeaktivovalo. Citovat
Pacho69 Odesláno 3. duben 2023 Odesláno 3. duben 2023 Tak nikdo netvrdí, že se to udělalo samo. Jen že to "přestalo fungovat", což klidně mohl být zásah do nastavení, čehož si majitel mohl všimnout až když to chtěl po nějaké době použít. Citovat
martinecondrej Odesláno 3. duben 2023 Odesláno 3. duben 2023 (upraveno) mě vždycky pobaví, jak někdo hodí dotaz, ještě takovým suverénním způsobem, začne diskuse a zakladatel bez reakce jo a k tématu, u nějakého francouze v rodině mi tohle dělalo po výměně, nebo odpojení baterie. Ale po nastavení dorazů, což se udělá použitím normálně tlačítka na dveřích, tak pak všechno fungovalo Upraveno 3. duben 2023 uživatelem martinecondrej pavelu96 a RichVa ohodnotil 2 Citovat
hadolet Odesláno 4. duben 2023 Autor Odesláno 4. duben 2023 Omlouvám se,že jsem nereagoval na příspěvky k řešení mého problému.Byl jsem celou dobu bez možnosti použití internetu.Pokud jsem někoho urazil suverenním způsobem,tak se ještě jednou omlouvám.Už se to nestane. Citovat
martinecondrej Odesláno 4. duben 2023 Odesláno 4. duben 2023 a má to nějaký posun? Co druhý klíč k autu? chová se stejně? Citovat
hadolet Odesláno 4. duben 2023 Autor Odesláno 4. duben 2023 Zatím jsem se nikam neposunul,jsem mimo domov .Druhý klíč vyzkouším až se vrátím. Citovat
hadolet Odesláno 7. duben 2023 Autor Odesláno 7. duben 2023 Tak se zdá,že problem je vyřešen.Pravé zadní sklo šlo při manuálním stažení dolu plynule,ale při zavírání skokově.Vždy se posunulo asi o 3 cm nahoru a zastavilo se.Takže na úplné zavření bylo třeba několikrát zmáčknout manuální ovladač.Po několika pokusech se sklo rozběhalo a začalo fungovat i zavírání skel dálkovým ovládáním. Nevím jestli toto byla pravá příčina,ale zatím to funguje. Díky všem za rady a přeji pěkné velikonoce. Citovat
martinecondrej Odesláno 11. duben 2023 Odesláno 11. duben 2023 no tak to je to co znám u Renaulta při odpojení baterie. Musí se pak okno projet v celém rozsahu, aby se nastavil dojezd na automatiku. U Peugeota jsem baterku odpojenou ještě neměl. Ale divný je proč jen jedno okno a proč když se neodpojila baterie. Citovat
hadolet Odesláno 12. duben 2023 Autor Odesláno 12. duben 2023 Baterku jsem měnil asi před dvěma lety a tuším,že jsem nastavoval jen hodiny a datum.Ostatní fungovalo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. duben 2023 Odesláno 12. duben 2023 cokoliv - ztrata napajeni v kabelovem svazku - nizke napeti ve voze, atd. muze to mit za nasledek i prituhle gumicky v okne a mohlo se to nastaveni resetovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.