Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunguje zavírání předních oken dálkovým ovladačem

Recommended Posts

Odesláno

Na 5008 rv. 2011 přestalo fungovat zavírání předních oken dálkovým ovladačem.Manuálně vnitřním ovládáním vše funguje jak má.Kde může být chyba?

Odesláno

Tvůj problém vyřeší i správné umístění dotazu. Jde o celkovou přehlednost. 

Ač mám taky 5008 i stejného roku výroby, tak netuším,čím by to mohlo být. Napadlo mě snad jedině,jak dlouho je v klíči baterka? :myslim A nebo v jakém stavu je baterka v autě? :myslim

• pavelu96 changed the title to Nefunguje zavírání předních oken dálkovým ovladačem
Odesláno

Asi bych tam Pavle v názvu vypustil to "předních", podržením se zavírají všechna otevřená okna.

To ale není k tématu, tipuji baterku v DO nebo problém v dia/řídící jednotce. Není možné, že reakci na povel "zavři okna z DO" někdo vypnul? Ale nevím, jestli to tam je a jestli to jde v dia vypnout.

Odesláno

@Pacho69 většinou se při opravě názvu vlákna snažím zkopírovat původní text autora z příspěvku co popisuje problém.

Možná by nebylo od věci auto napíchnout na origo diagnostiku a podívat se co je tam nastaveno. 

Odesláno

Tak nikdo netvrdí, že se to udělalo samo. Jen že to "přestalo fungovat", což klidně mohl být zásah do nastavení, čehož si majitel mohl všimnout až když to chtěl po nějaké době použít.

Odesláno (upraveno)

mě vždycky pobaví, jak někdo hodí dotaz, ještě takovým suverénním způsobem, začne diskuse a zakladatel bez reakce

jo a k tématu, u nějakého francouze v rodině mi tohle dělalo po výměně, nebo odpojení baterie. Ale po nastavení dorazů, což se udělá použitím normálně tlačítka na dveřích, tak pak všechno fungovalo

Upraveno uživatelem martinecondrej
Odesláno

Omlouvám se,že jsem nereagoval na příspěvky k řešení mého problému.Byl jsem celou dobu bez možnosti použití internetu.Pokud jsem někoho urazil suverenním způsobem,tak se ještě jednou omlouvám.Už se to nestane.

Odesláno

Tak se zdá,že problem je vyřešen.Pravé zadní sklo šlo při manuálním stažení dolu plynule,ale při zavírání skokově.Vždy se posunulo asi o 3 cm nahoru a zastavilo se.Takže na úplné zavření bylo třeba několikrát zmáčknout manuální ovladač.Po několika pokusech se sklo rozběhalo a začalo fungovat i zavírání skel dálkovým ovládáním.

Nevím jestli toto byla pravá příčina,ale zatím to funguje.

Díky všem za rady a přeji pěkné velikonoce.

Odesláno

no tak to je to co znám u Renaulta při odpojení baterie. Musí se pak okno projet v celém rozsahu, aby se nastavil dojezd na automatiku. U Peugeota jsem baterku odpojenou ještě neměl. Ale divný je proč jen jedno okno a proč když se neodpojila baterie. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...