Medvěd Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Tak jsme dnes s Helčou vybrali tohoto krasavce http://www.autojosef.cz/foto.php?a=1&ci=16 Teď už jen doplatit pár korunek a koncem května může být náš. Co se týče stavu, auto bylo prohlídnuto samotným panem Vašendou a nenašel žádné podstatné problémy (dokonce i ten stav km považuje za odpovídající). Takže snad na Džbáně předvedeme v plné kráse a současně nabízíme ke koupi našeho mazlíka 405 kombi TD - inzerát je v sekci bazar, k odebrání pochopitelně až v červnu. [upravil dne 13.5.2006 Medvěd] Citovat
Neon Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Pěknej! To jste teda 405 dlouho neměli. Ale zvolili jste dobře - lepší, než aby na srazy jezdila audina:papa Takže řady 405tkařů opět zřídnou:roll Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 No měli jsme jí přes rok a bude nám jí velice těžko opustit, ale naskytla se možnost, jak 406ku zafinancovat a tak jsme se rozhodli na delší dobu omladit náš vozový park - snad se nám touto koupí povede pořídit auto, které s námi přežije ještě několik let bez zásadních investic. Citovat
mk405 Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 gratulace jsem říkal že jsi slušně načatej pro 406 aje to tu co takhle pro nás zvědavé nějaké podrobnější info? zatím jsem vykoukal akorát HDi novější model, 2,0 nebo 2,2:myslim, povídej přehněj . . . jsem zvědavej Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 Podrobnější info??? Peugeot 406 2,0 HDI combi 80KW Druh Osobní Vyrobeno 2000 Tach. 87 000 km Objem 1 997 ccm Druh paliva nafta Stav perfektní STK 04/2008 Karoserie kombi /5 Výkon 80 kW (109 PS) Barva tmavě modrá metalíza Počet míst 5 Poznámka koupeno v D, první majitel, nehavarované Výbava aut. klimatizace, 4 x airbag, ABS, originál autorádio, el. přední okna, posilovač řízení, palubní počítač, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, centrál dálkový, tónovaná skla, otáčkoměr, el. zrcátka, dělená zadní sedadla, manuální převodovka, síťka mezistěny zavazadlového prostoru, mlhovky Citovat
vector Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: Medvěd Tak jsme dnes s Helčou vybrali tohoto krasavce http://www.autojosef.cz/foto.php?a=1&ci=16 Teď už jen doplatit pár korunek a koncem května může být náš. Co se týče stavu, auto bylo prohlídnuto samotným panem Vašendou a nenašel žádné podstatné problémy (dokonce i ten stav km považuje za odpovídající). Takže snad na Džbáně předvedeme v plné kráse a současně nabízíme ke koupi našeho mazlíka 405 kombi TD - inzerát je v sekci bazar, k odebrání pochopitelně až v červnu. [upravil dne 13.5.2006 Medvěd] Jé zase ropa. Medvěde, vždyť je to mrtvý na spodek a chlastá to jak tank Jak říká Vvitty, místo motoru kamna. Citovat
Sova Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 pěkná čtyřistašesteranda:super...kamna sice,ale hlavně že nejsou na dřevoplyn:aut,jinak káminka s moc dobrým zátahem a párádní spotřebičkou paliva:super:super:papa Citovat
Gotrek Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Až na ty poklice stejné jako moje... vlastně co to kecám, tyhle poklice mám na zimácích... Gratuluji Medvěde i Helčo k dobrému vkusu a doufejme i k dobré koupi... Citovat
Béďa Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 jj, taky se pripojuji ke gratulaci a preji mnoho stastnych kilometru Citovat
Medvěd Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 Výhledově budu potřebovat nějaký letní kola, za kolik se dají sehnat obutý plecháče nebo origo hliníky s gumama tak 50% vzorku??? Chci dojet sléto a příští jaro stejně koupit nový gumy - ale slyšel jsem, že rozdíl při koupi jetých ocelových kol nebo liťáků zase není tak strašnej. Citovat
Neon Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 ZDEmáš odkaz na český inzeráty. (jen tak namátkově) Z mojí vlastní zkušenosti je rozdíl mezi origo hliníky a plechy s obutím kolem 2 - 3 tisíc za sadu. Hliníky se pohybují od 6tis (musí na to někdo hodně spěchat) přes 8tis(což považuju za reál) až po 10tisíc. Já osobně bych ty peníze přihodil a koupil hliníky - je to o poznání hezší a nemůžeš ztratit poklice. Pravda je, že když se prorazej, tak to zase o poznání víc bolí (jak srdce, tak peněženku)... Jo, ještě pro koupi obutých kol s letníma gumama je říjen/listopad - to jsou ceny nejníže. Anebo další varianata je si pro ně zajet např. do Německa (když jsi cestovatel) a tam je to vše o poznání levnější. Stačí kouknout na www.ebay.de, nebo www.mobile.de viztenhle odkaz... za 16tky necelých 8tisíc s tímto vzorkem je docela dobrej kauf, no ne? [upravil dne 14.5.06 Neon] Citovat
Péťa Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Méďo, gratuluji! Jen jsem zvědavý na ty (ne)investice Citovat
Ajdamek Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Původně zaslal: Medvěd Výhledově budu potřebovat nějaký letní kola, za kolik se dají sehnat obutý plecháče nebo origo hliníky s gumama tak 50% vzorku??? Chci dojet sléto a příští jaro stejně koupit nový gumy - ale slyšel jsem, že rozdíl při koupi jetých ocelových kol nebo liťáků zase není tak strašnej. zkus: http://www.pm-pneuservis.cz/ sem slyšel, že jste se s tátou nedohodli Citovat
mk405 Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Původně zaslal: Medvěd Podrobnější info??? Peugeot 406 2,0 HDI combi 80KW Druh Osobní Vyrobeno 2000 Tach. 87 000 km Objem 1 997 ccm Druh paliva nafta Stav perfektní STK 04/2008 Karoserie kombi /5 Výkon 80 kW (109 PS) Barva tmavě modrá metalíza Počet míst 5 Poznámka koupeno v D, první majitel, nehavarované Výbava aut. klimatizace, 4 x airbag, ABS, originál autorádio, el. přední okna, posilovač řízení, palubní počítač, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, centrál dálkový, tónovaná skla, otáčkoměr, el. zrcátka, dělená zadní sedadla, manuální převodovka, síťka mezistěny zavazadlového prostoru, mlhovky tož, nezní to vůbec špatně Citovat
Tommy306 Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 gratuluji ke koupi...vypadá hezky... ...a přeji spousty kilometrů bez nehody a bez investic:papa Citovat
Medvěd Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 Hlavně doufám že bez investic, za ty prachy by to mohlo aspoň pár let vydržet bez jiných nákladů než běžný spotřebák (neřeším čepy, tlumiče, brzdové destičky, kotouče apod., ale třeba výměna turba, prasklá hlava a jiné podobné chuťovky bych si rád nechal ujít). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.