Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máme nový vůz!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme dnes s Helčou vybrali tohoto krasavce

http://www.autojosef.cz/foto.php?a=1&ci=16

Teď už jen doplatit pár korunek a koncem května může být náš. Co se týče stavu, auto bylo prohlídnuto samotným panem Vašendou a nenašel žádné podstatné problémy (dokonce i ten stav km považuje za odpovídající). Takže snad na Džbáně předvedeme v plné kráse a současně nabízíme ke koupi našeho mazlíka 405 kombi TD - inzerát je v sekci bazar, k odebrání pochopitelně až v červnu.

[upravil dne 13.5.2006 Medvěd]

Odesláno

Pěknej! To jste teda 405 dlouho neměli. Ale zvolili jste dobře - lepší, než aby na srazy jezdila audina:papa

Takže řady 405tkařů opět zřídnou:roll

Odesláno

No měli jsme jí přes rok a bude nám jí velice těžko opustit, ale naskytla se možnost, jak 406ku zafinancovat a tak jsme se rozhodli na delší dobu omladit náš vozový park - snad se nám touto koupí povede pořídit auto, které s námi přežije ještě několik let bez zásadních investic.

Odesláno

gratulace :super

jsem říkal že jsi slušně načatej pro 406 :D aje to tu :roker

co takhle pro nás zvědavé nějaké podrobnější info?

zatím jsem vykoukal akorát HDi novější model, 2,0 nebo 2,2:myslim, povídej přehněj . . . jsem zvědavej :mrk

Odesláno

Podrobnější info???

Peugeot 406 2,0 HDI combi 80KW

Druh Osobní

Vyrobeno 2000

Tach. 87 000 km

Objem 1 997 ccm

Druh paliva nafta

Stav perfektní

STK 04/2008

Karoserie kombi /5

Výkon 80 kW (109 PS)

Barva tmavě modrá metalíza

Počet míst 5

Poznámka koupeno v D, první majitel, nehavarované

Výbava aut. klimatizace, 4 x airbag, ABS, originál autorádio, el. přední okna, posilovač řízení, palubní počítač, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, centrál dálkový, tónovaná skla, otáčkoměr, el. zrcátka, dělená zadní sedadla, manuální převodovka, síťka mezistěny zavazadlového prostoru, mlhovky

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak jsme dnes s Helčou vybrali tohoto krasavce

http://www.autojosef.cz/foto.php?a=1&ci=16

Teď už jen doplatit pár korunek a koncem května může být náš. Co se týče stavu, auto bylo prohlídnuto samotným panem Vašendou a nenašel žádné podstatné problémy (dokonce i ten stav km považuje za odpovídající). Takže snad na Džbáně předvedeme v plné kráse a současně nabízíme ke koupi našeho mazlíka 405 kombi TD - inzerát je v sekci bazar, k odebrání pochopitelně až v červnu.

[upravil dne 13.5.2006 Medvěd]

Jé zase ropa. Medvěde, vždyť je to mrtvý na spodek a chlastá to jak tank :D

Jak říká Vvitty, místo motoru kamna.:aut

Odesláno

pěkná čtyřistašesteranda:super...kamna sice,ale hlavně že nejsou na dřevoplyn:aut,jinak káminka s moc dobrým zátahem a párádní spotřebičkou paliva:super:super:papa

Odesláno

Až na ty poklice stejné jako moje... vlastně co to kecám, tyhle poklice mám na zimácích...

Gratuluji Medvěde i Helčo k dobrému vkusu a doufejme i k dobré koupi...

:super

Odesláno

Výhledově budu potřebovat nějaký letní kola, za kolik se dají sehnat obutý plecháče nebo origo hliníky s gumama tak 50% vzorku??? Chci dojet sléto a příští jaro stejně koupit nový gumy - ale slyšel jsem, že rozdíl při koupi jetých ocelových kol nebo liťáků zase není tak strašnej.

Odesláno

ZDEmáš odkaz na český inzeráty. (jen tak namátkově)

Z mojí vlastní zkušenosti je rozdíl mezi origo hliníky a plechy s obutím kolem 2 - 3 tisíc za sadu. Hliníky se pohybují od 6tis (musí na to někdo hodně spěchat) přes 8tis(což považuju za reál) až po 10tisíc. Já osobně bych ty peníze přihodil a koupil hliníky - je to o poznání hezší a nemůžeš ztratit poklice. Pravda je, že když se prorazej, tak to zase o poznání víc bolí (jak srdce, tak peněženku)... Jo, ještě pro koupi obutých kol s letníma gumama je říjen/listopad - to jsou ceny nejníže.

Anebo další varianata je si pro ně zajet např. do Německa (když jsi cestovatel) a tam je to vše o poznání levnější. Stačí kouknout na www.ebay.de, nebo www.mobile.de viztenhle odkaz... za 16tky necelých 8tisíc s tímto vzorkem je docela dobrej kauf, no ne?:super

[upravil dne 14.5.06 Neon]

Odesláno

Výhledově budu potřebovat nějaký letní kola, za kolik se dají sehnat obutý plecháče nebo origo hliníky s gumama tak 50% vzorku??? Chci dojet sléto a příští jaro stejně koupit nový gumy - ale slyšel jsem, že rozdíl při koupi jetých ocelových kol nebo liťáků zase není tak strašnej.

zkus: http://www.pm-pneuservis.cz/

sem slyšel, že jste se s tátou nedohodli :D

Odesláno

Podrobnější info???

Peugeot 406 2,0 HDI combi 80KW

Druh Osobní

Vyrobeno 2000

Tach. 87 000 km

Objem 1 997 ccm

Druh paliva nafta

Stav perfektní

STK 04/2008

Karoserie kombi /5

Výkon 80 kW (109 PS)

Barva tmavě modrá metalíza

Počet míst 5

Poznámka koupeno v D, první majitel, nehavarované

Výbava aut. klimatizace, 4 x airbag, ABS, originál autorádio, el. přední okna, posilovač řízení, palubní počítač, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, centrál dálkový, tónovaná skla, otáčkoměr, el. zrcátka, dělená zadní sedadla, manuální převodovka, síťka mezistěny zavazadlového prostoru, mlhovky

tož, nezní to vůbec špatně :super

Odesláno

Hlavně doufám že bez investic, za ty prachy by to mohlo aspoň pár let vydržet bez jiných nákladů než běžný spotřebák (neřeším čepy, tlumiče, brzdové destičky, kotouče apod., ale třeba výměna turba, prasklá hlava a jiné podobné chuťovky bych si rád nechal ujít).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...