Medvěd Odesláno 7. březen 2023 Odesláno 7. březen 2023 (upraveno) Tak mi asi před hodinou sdělil majitel, který ode mě před lety koupil 306ku, že se vydala na svou poslední cestu. Škoda - možná by se ještě dala zachránit, ale je taky možný, že už to vážně nemělo smysl. Tak snad půjde aspoň na rozebrání a budou z ní vytěžený použitelný díly.... received_708041371051994.mp4 Upraveno 7. březen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2023 Odesláno 7. březen 2023 (upraveno) mam z ni doma ty nabourany predni dvere, nechces je jako pamatku ? Treba povesit do kanclu jinak tech kanaldeklu docela skoda je, taky to mohl dat na plechace, ty by jeste po renovaci poslouzily, ale to on si je mozna nekdo v tom kovosrotu vezme Upraveno 7. březen 2023 uživatelem Ferry Medvěd, radim.1008 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. březen 2023 Odesláno 7. březen 2023 To samé plastové prahy. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. březen 2023 Autor Odesláno 7. březen 2023 (upraveno) před 24 minutami, Ferry napsal: mam z ni doma ty nabourany predni dvere, nechces je jako pamatku ? Treba povesit do kanclu jinak tech kanaldeklu docela skoda je, taky to mohl dat na plechace, ty by jeste po renovaci poslouzily, ale to on si je mozna nekdo v tom kovosrotu vezme Ještě k tomu byla sada Cyklonů, jestli je prodal, má nebo poslal s autem ale netuším Upraveno 7. březen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Béďa Odesláno 7. březen 2023 Odesláno 7. březen 2023 nevím co jí bylo, dost dílů ještě použitelných ale jak psali kluci výše, on se o ty cennější někdo na šroťáku vždycky postará.. Citovat
Medvěd Odesláno 7. březen 2023 Autor Odesláno 7. březen 2023 (upraveno) Béďa Bylo jí toho celkem dost, ale nejvíc mě mrzí, že to bylo všechno nejak řešitelný V létě (nebo už na jaře?) mi majitel volal, že odešla převodovka a jestli bych nevěděl... No věděl Jeden telefon HugoBossovi a Vašek si jel z Jirkova k Trutnovu pro převodovku s tím, že v Jirkově je servis, kde jí vymění.... Několik týdnů klid a koncem prázdnin telefon, že auto ani do servisu nedal, že furt nemají čas a jestli bychom to nezkusili prodat jak to je - následně jsem i zde na klubu inzeroval prodej. Do toho jsem byl na rodinné oslavě a můj synovec přes pátý koleno, automechanik, říkal, že by si v práci půjčil odtahovku a to auto koupil, rozjezdil a prodal dál. Dal jsem tedy oběma aktérům kontakty a dnes ráno ve 4 hodiny (tedy o půl roku později) si přečetl, že je auto na vrakovisti. Auto jsem prodal a tak by mi mělo být jedno, jaký je jeho konec - ale zamrzí to, ne že ne. Kromě ty převodovky prý byly potreba udělat asi komplet brzdy a možná i zadní náprava by chtěla repasi - takže pro někoho, kdo si veci na autě nedělá sám, ale plati si servis je to investice za raketu Dave - Ty kola od Tebe nebudou (i kdyz jistej si teda nejsem) Upraveno 7. březen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Dave_k Odesláno 7. březen 2023 Odesláno 7. březen 2023 Pokud jsi je ty dával s autem, tak budou. My je měli k 206, ale vůbec se nám na ní nelíbili. Přebíral jsi si je v Holicích na náměstí. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. březen 2023 Autor Odesláno 7. březen 2023 (upraveno) O. K. Je to možný, asi jsem je k autu opravdu kupoval (původně možná byly cyclony + plechy s poklicema, ale to si už po těch letech a množství různých aut v mém vlastnictví fakt s jistotou nevybavím) Upraveno 8. březen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.