Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak mi asi před hodinou sdělil majitel, který ode mě před lety koupil 306ku, že se vydala na svou poslední cestu. Škoda - možná by se ještě dala zachránit, ale je taky možný, že už to vážně nemělo smysl. Tak snad půjde aspoň na rozebrání a budou z ní vytěžený použitelný díly....

received_1203009187252305.jpeg

received_148042484798742.jpeg

received_234422399004050.jpeg

received_514901224154670.jpeg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

mam z ni doma ty nabourany predni dvere, nechces je jako pamatku :D ? Treba povesit  do kanclu ;)

jinak tech kanaldeklu docela skoda je, taky to mohl dat na plechace, ty by jeste po renovaci poslouzily, ale to on si je mozna nekdo v tom kovosrotu vezme

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno (upraveno)
před 24 minutami, Ferry napsal:

mam z ni doma ty nabourany predni dvere, nechces je jako pamatku :D ? Treba povesit  do kanclu ;)

jinak tech kanaldeklu docela skoda je, taky to mohl dat na plechace, ty by jeste po renovaci poslouzily, ale to on si je mozna nekdo v tom kovosrotu vezme

Ještě k tomu byla sada Cyklonů, jestli je prodal, má nebo poslal s autem ale netuším 

IMG_20180903_125858.jpg

Odesláno (upraveno)

Béďa

Bylo jí toho celkem dost, ale nejvíc mě mrzí, že to bylo všechno nejak řešitelný

V létě (nebo už na jaře?) mi majitel volal, že odešla převodovka a jestli bych nevěděl...

No věděl

Jeden telefon HugoBossovi a Vašek si jel z Jirkova k Trutnovu pro převodovku s tím, že v Jirkově je servis, kde jí vymění....

Několik týdnů klid a koncem prázdnin telefon, že auto ani do servisu nedal, že furt nemají čas a jestli bychom to nezkusili prodat jak to je - následně jsem i zde na klubu inzeroval prodej.

Do toho jsem byl na rodinné oslavě a můj synovec přes pátý koleno, automechanik, říkal, že by si v práci půjčil odtahovku a to auto koupil, rozjezdil a prodal dál. Dal jsem tedy oběma aktérům kontakty a dnes ráno ve 4 hodiny (tedy o půl roku později) si přečetl, že je auto na vrakovisti.

Auto jsem prodal a tak by mi mělo být jedno, jaký je jeho konec - ale zamrzí to, ne že ne.

Kromě ty převodovky prý byly potreba udělat asi komplet brzdy a možná i zadní náprava by chtěla repasi - takže pro někoho, kdo si veci na autě nedělá sám, ale plati si servis je to investice za raketu 

Dave - Ty kola od Tebe nebudou (i kdyz jistej si teda nejsem)

Odesláno (upraveno)

O. K. Je to možný, asi jsem je k autu opravdu kupoval (původně možná byly cyclony + plechy s poklicema, ale to si už po těch letech a množství různých aut v mém vlastnictví fakt s jistotou nevybavím)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...