Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

scháním někoho s 1007 okolo Pardubic, HK, Chrudimi nebo V.Mýta.

Mám pro tátu vyhlídlou 1007, ale je na druhý straně republiky, tak scháním někoho kdo ji má v blízkosti, aby si ji mohl táta jen "omakat naživo"  jestli mu sedne. Na fotkách se mu líbí, ale live je live. Nevíte o někom kdo by měl 10-20minut času? Nejlépe rádius do 30km okolo Holic.

Zatím co jsem koukal po bazarech tak jsem žádnou nenašel. :(

Odesláno

@pavelu96 Daleko, stejně jako já :( Ale věř, že obzvláště pro starší lidi je to supr, ten vyšší posez a jednoduché nastupování je super. Jen ty dveře, to je taková francouzská pomsta :D ale dá se to udržet v chodu ;) hlavně se vyhni robotické převodovce... 

Jinak nejbližší, ale fakt pěknou máš až někde u Kolína, jinak o ničem blíže nevím https://auto.bazos.cz/inzerat/163022086/peugeot-1007-14hdi-50kw-107000km-1majitel-2007.php 

P.S. Stále totiž sleduji trh, že bych si pořídil ještě jednu v nějakém fakt hezkém stavu a vyměnil za našeho otloukánka :D 

Odesláno

No můžu jen potvrdit  @Schreek slova. měl jsem pár dní na dílně jednu 1007. A dá se říct že všichni co to viděli si do toho chtěli sednout a všichni se shodli na tom že se do toho nastupuje a vystupuje dobře i starším lidem. A byl tak jeden takový co se " věší " po dveřích aby do auta vlez a ten se bál že jak se šoupou ty dveře tak že tam nevleze a pak říkal že v pohodě. 

Odesláno (upraveno)

Když jsem ještě jezdil s knihama a Hela byla mou čerstvou novoženou, tak jsem o 1007 hodně přemýšlel jako o druhém autě k naší 406ce. Tehdy ale byly ceny ojetin hodně vysoko a Hela nakonec ani svoje auto nechtěla / nepotřebovala, dodnes se mi ale 1007 designově líbí. Mladý medvídě se ale na tento model Piškota tváří skepticky a tak se před medvědí norou ani v budoucnu asi neobjeví.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Taky jsem o ní uvažoval, když bych neopravil 306ku za rozumný peníz. Ale potom jsem si řekl, že budu radši koukat po 208, ještě se na tohle necítím. :D I když mám doma vyšší posez v 5008. :D

Odesláno (upraveno)

Táta je zvyklej na manuál a naftu nechce, takže to je daný.

Asi jsem něco poblíž našel. :myslim Koukám na fotomapy, který byly pořízený 2018 a to auto už tam stojí. :( Ale zase Google mapy, který se honosí pořízením fotek loni ho tam taky mají. :myslim 

Upraveno uživatelem Dave_k

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...