Petan Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 zabicka:nic mi od tebe neprislo! Citovat
zabicka Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Petan: to je divny... zkousim poslat znova Citovat
Petan Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 zabicka:opet na mailu nic nemam-muj mail:Civicman@seznam.cz dekuji! Citovat
zabicka Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Petan: ja neposilala mejl, ale soukromou zpravu tady na foru..... Citovat
Jirkap Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Ta 1,1 prý hodně žere (ze tří zdrojů) klidně vezme kolem 8 litrů Citovat
slavomir.martos Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Takze 1.1 mam, zabehol som ju celkom fajn, je to zive, samozrejme to nemoze byt moc nalozene, ale 2 osoby do 140 kg je v poho, kludne aj predbieham bez potu na cele. Zrat to zere ale dost mam naj 26000 km a kludne cucne aj 8cku a pritom sa netvari previnilo! Citovat
Garfield Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: P607Olda Nevím. Motory jsou dnes dost spolehlivé, někdy odchází zapalovací rampa, ale nemají nějaké základní slabiny. 1,1 není žádný rváč, ale zase malá pojistka. Toto téma je těžké proto, že nejsou zásadní argumenty proti, (proto se asi nikdo nezapojil do diskuse). Tak to kup, to bys musel mít sakra smůlu, že by to bylo nějaké vadné, nebo stočený tacho. Já bych prosím jen k té \"malé pojistce\" - to může zajímat jen lidi, kteří s tím autem v podstatě nejezdí. Ve srovnání s tím, kolik stojí spotřební věci na auto (i blbej olej nebo třeba u pumpy plná nádrž paliva, tak rozdíly v povinném ručení nehrají vůbec žádnou roli. Citovat
P607Olda Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: P607Olda Nevím. Motory jsou dnes dost spolehlivé, někdy odchází zapalovací rampa, ale nemají nějaké základní slabiny. 1,1 není žádný rváč, ale zase malá pojistka. Toto téma je těžké proto, že nejsou zásadní argumenty proti, (proto se asi nikdo nezapojil do diskuse). Tak to kup, to bys musel mít sakra smůlu, že by to bylo nějaké vadné, nebo stočený tacho. Já bych prosím jen k té \"malé pojistce\" - to může zajímat jen lidi, kteří s tím autem v podstatě nejezdí. Ve srovnání s tím, kolik stojí spotřební věci na auto (i blbej olej nebo třeba u pumpy plná nádrž paliva, tak rozdíly v povinném ručení nehrají vůbec žádnou roli. Přesně tak. Když jsem si prohlédl nabídku na auto.rychle.cz, tak tam za stejnou cenu byly i silnější a s klimatizací. Takže jsem předpokládal, že má nějaký pádný důvod pro výběr přesně tohoto auta. Citovat
ondra Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 no, zase na druhou stranu - litrovka od toyoty jede pekne.... tchyne ji ma v C1 a pekne to jede - sice na muj vkus trochu delsi prevodovka, takze po meste se jezdi na 3ku, ale spotreba u novyho 5,5 skakanim po meste - prvnich 2tis. km.. a proc nema tchyne 107? Me se neptejte, zeptejte se \"ochotnych\" prodavacu v Pardubicich... kdy po 15 minutach nebyli schopni se zvednout ze zidle...takze se slo o dvere vedle, k citroenu,a za dve hodiny C1 stala u baraku i s dovozem.... Citovat
vector Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: ondra no, zase na druhou stranu - litrovka od toyoty jede pekne.... tchyne ji ma v C1 a pekne to jede - sice na muj vkus trochu delsi prevodovka, takze po meste se jezdi na 3ku, ale spotreba u novyho 5,5 skakanim po meste - prvnich 2tis. km.. a proc nema tchyne 107? Me se neptejte, zeptejte se \"ochotnych\" prodavacu v Pardubicich... kdy po 15 minutach nebyli schopni se zvednout ze zidle...takze se slo o dvere vedle, k citroenu,a za dve hodiny C1 stala u baraku i s dovozem.... tak to máš pravdu, ale Litr od TOYOTY je jeden z nejmodernějších malých motorů, má spoustu krásných fičurek a a hlavně lehoučké auto, jako je C1 a po městě. Na dálnici je to stejné utrpení, jako každý malý obsah, rozjedeš přes 100, vyletí otáčky a swpotřeba, ale tohle je prostě uato do města. Jak převodovkou, tak velikostí, rejdem, rozhledem.. a nakonec i spotřebou. Za naprosto super cenu je s automatem a klimou, zkusil, sem hledal lepší auto do města za podobné peníze a nic. 2O6 1,1 je krok vedle, stejně jako mnoho jiných modelů, jak od PSA, tak jinde. U nás kolují fámy, že cokoli nad 1,4 hrozně chlastá. přitom, záleží hodně na hmotnosti auta a stylu jízdy. Dá se říct, že je to za normálních podmínek dokonce přesně naopak. Ideální motor z třeba starších 306 je spíš 1,6, než 1,4 a pokud člověk jezdí normálně, dokonce se mu vyplatí 1,8 16V. K dobru se těm motorům dá přičíst i to, že díky podobné panice jsou tahle auta levná. Citovat
Blizzard Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: vector U nás kolují fámy, že cokoli nad 1,4 hrozně chlastá. přitom, záleží hodně na hmotnosti auta a stylu jízdy. Dá se říct, že je to za normálních podmínek dokonce přesně naopak. Ideální motor z třeba starších 306 je spíš 1,6, než 1,4 a pokud člověk jezdí normálně, dokonce se mu vyplatí 1,8 16V. presne tak. lituju ze jsem si koupil jenom 1,4ku. spotrebu mam 10/100 prez leto, protoze se tomu musi slapat aby to jelo. mel jsem vyhlidnutyho 2,0i, ale tata mi to vymluvil pry kvuli spotrebe... myslim ze s tim 2litrem by se dalo taky jezdit kolem 10 a bylo by to i svizny. holt chybama se cek uci. Citovat
vector Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: t3dsm Původně zaslal: vector U nás kolují fámy, že cokoli nad 1,4 hrozně chlastá. přitom, záleží hodně na hmotnosti auta a stylu jízdy. Dá se říct, že je to za normálních podmínek dokonce přesně naopak. Ideální motor z třeba starších 306 je spíš 1,6, než 1,4 a pokud člověk jezdí normálně, dokonce se mu vyplatí 1,8 16V. presne tak. lituju ze jsem si koupil jenom 1,4ku. spotrebu mam 10/100 prez leto, protoze se tomu musi slapat aby to jelo. mel jsem vyhlidnutyho 2,0i, ale tata mi to vymluvil pry kvuli spotrebe... myslim ze s tim 2litrem by se dalo taky jezdit kolem 10 a bylo by to i svizny. holt chybama se cek uci. No tak vím o lidech, co jezdí S 1.8 za 8,5. Ale stejně tak sem já jezdil s 1,4 za 6,5 ono u staršího auta záleží hrozně moc na stavu. Nicméně, pokud jezdíte normálně, dá se i s 3.0 pod deset i v 406 kombíku. Nejhorší na spotřebu, co sem sledoval jsou staré 2.0 ve 406tkách, než to, raději V6. Ta 2.0 je na 406 slabá a nestydí se si vzít i dost přes 10. Citovat
GONDAR Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Kupuj po r.v.2002-su menej poruchové/ ak jazdené tak Japonca ,alebo z Nemecka. Dobrá rada vyhýbať sa servisu Peuegot ,ak tam nemaš svojho človeka!!! Citovat
Kurt Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: GONDAR Kupuj po r.v.2002-su menej poruchové/ ak jazdené tak Japonca ,alebo z Nemecka. Dobrá rada vyhýbať sa servisu Peuegot ,ak tam nemaš svojho človeka!!! Nereaguj zbytečně na stará témata. Jestli někdo řešil nákup auta před rokem a půl, je mu tvá rada dneska k ničemu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.