Péťa Odesláno 11. únor 2023 Odesláno 11. únor 2023 Tradice se musí udržovat Proto jsme se opět sjeli... @Péťa s Martinou; @punkac s Lenkou; @elton s Maruškou; @Přema s @Nanjua; @Pe.Tr a na skok minimaxa s Markem. V plné sezoně, kdy jsou jarní prázdniny se nám podařilo sehnat ubytování v Harrachově https://www.hotelsvornost.cz/cz/ 2023-02-11 10.23.35.mp4 radim.1008, regius, Pepito a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Klemoň Odesláno 11. únor 2023 Odesláno 11. únor 2023 A to jsi Péťo poslal , abys mne naštval , že si užíváte a já sedím doma na prdeli nebo jak ??? Péťa, brixtr, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 12. únor 2023 Autor Odesláno 12. únor 2023 To jsem poslal, aby byly tady ucelené informace o akcích klubáků Nevrátil ses náhodou před chvílí z Alp? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. únor 2023 Odesláno 13. únor 2023 (upraveno) @Klemoň nemusis se proste cpat vsude, kde nejsi pozvan , nas taky nezvali, a my bychom stejne nejeli , a jeste bylo hnusne, to ten tyden predtim, to byla pecka Upraveno 13. únor 2023 uživatelem Scratch Citovat
MJSytic Odesláno 13. únor 2023 Odesláno 13. únor 2023 Taky si jim mohl zaplatit vleky, aby to nemusely šlapat po svých Charlie 1 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 13. únor 2023 Odesláno 13. únor 2023 (upraveno) Nikdo nepsal, že jsem nebyl pozvaný a že je to špatně. Jen jestli to byla provokace @Péťa napsal : Nevrátil ses náhodou před chvílí z Alp? Odpověď : Ano , boží "týden" Upraveno 13. únor 2023 uživatelem Klemoň OK406 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. únor 2023 Odesláno 13. únor 2023 no tvaris se bozsky , lepsi ta s tou helmou Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. únor 2023 Odesláno 13. únor 2023 před 6 hodinami, MJSytic napsal: Taky si jim mohl zaplatit vleky, aby to nemusely šlapat po svých my si to radsi vyslapneme Miso, nejsme lenosi jako znudeny Klemon Citovat
Péťa Odesláno 14. únor 2023 Autor Odesláno 14. únor 2023 (upraveno) tvl, to není znuděný výraz, ale silně zamyšlený Jako že "Půjdu na lyže nebo si radši dám ještě jednu skleničku..." EDIT: Pro rejpaly, tyhle off-topic komenty mi zde nevadí, protože jsem vlákno zakládal jen proto, aby byl na klubu ucelený přehled srazů. Až se předsedová zase jednou picne a bude doplňovat tabulku... Upraveno 14. únor 2023 uživatelem Péťa Radek Hurvajz, OK406, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 14. únor 2023 Odesláno 14. únor 2023 (upraveno) před 11 hodinami, Péťa napsal: tvl, to není znuděný výraz, ale silně zamyšlený Jako že "Půjdu na lyže nebo si radši dám ještě jednu skleničku..." Ty jsi tam byl taky nebo jak jsi to z toho výrazu poznal. Opravdu jsem stál na verandě podniku a přemýšlel zda si dál ještě něco k pití a nebo už to radši riskovat nebudu. Jinak jsem náhodou lyžoval každý den minimálně 4 hodiny čisté jízdy, zbytek byly vleky či pauzy na občerstvení (dle aplikace ) Upraveno 14. únor 2023 uživatelem Klemoň Citovat
punkac Odesláno 20. únor 2023 Odesláno 20. únor 2023 Po kolika letech reaguji? Asi po hodně Berte to tak, že se někteří lidé scházejí více --> jsou prostě dobří přátelé Jsou si prostě bližžší než s jinými klubáky. Nepíši, že ostatní jsou horší nebo lepší. Zkrátka my jsme si bližší, takže Chatzy sraz je jen jednou za rok a pozváni jsou jen a pouze stejní klubáci jako bylo u zrodu tohoto setkání. Nečerpáme žádnou klubovou podporu, ani peuclub nikde nepropagujeme, nechválíme, nehaníme. Prostě tohle vlákno neberte ve stylu:" Jak to, že jsem nebyl pozván!" ale spíše jako námět, hele tihle to tam a támhhle chválili, bylo to tam pěkný, mohli bysme tam taky vyrazit PS: Stejně bychom nejeli a bylo hnusně To je taková ta bajka o kyselých hroznech? Tak jsem se k tomu po deseti letech vyjádřil, tak zase někdy za deset let Punkac Charlie 1, Péťa, Radek Hurvajz a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. únor 2023 Odesláno 20. únor 2023 bylo fajně Charlie 1, Pepito, punkac a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. únor 2023 Odesláno 25. únor 2023 (upraveno) V 20. 2. 2023 at 15:38, punkac napsal: Po kolika letech reaguji? Asi po hodně Berte to tak, že se někteří lidé scházejí více --> jsou prostě dobří přátelé Jsou si prostě bližžší než s jinými klubáky. Nepíši, že ostatní jsou horší nebo lepší. Zkrátka my jsme si bližší, takže Chatzy sraz je jen jednou za rok a pozváni jsou jen a pouze stejní klubáci jako bylo u zrodu tohoto setkání. Nečerpáme žádnou klubovou podporu, ani peuclub nikde nepropagujeme, nechválíme, nehaníme. Prostě tohle vlákno neberte ve stylu:" Jak to, že jsem nebyl pozván!" ale spíše jako námět, hele tihle to tam a támhhle chválili, bylo to tam pěkný, mohli bysme tam taky vyrazit PS: Stejně bychom nejeli a bylo hnusně To je taková ta bajka o kyselých hroznech? Tak jsem se k tomu po deseti letech vyjádřil, tak zase někdy za deset let Punkac to o cem tu pises, je jiste nejen tvuj nahled, a jiste spravny, a je dobre, ze to takto drzite. Ja na chatzy prisel pozdeji a opravdu nemam zapotrebi se nekam cpat. Tot asi i odpoved nejn na kysele hrozny.... a taky to bylo hlavne rejpnuti do Peti jak resil na chatzy, ze to pocasko nebude uplne ono, a zrovna v tydnu, kdy bylo na horach naprosto bozsky.... to ostatni je opet jen rejpnuti do @Klemoň ze se nemusi vsude cpat. Oba, jak @Péťa, tak @Klemoň to doufám pochopili správně, protože nerad bych zase četl podobnou skazku o tom jak se citime ublizene.... NE FAKT NECÍTÍME :D, proto jsem tam vsude psal smajliky, ale co uz..... a že je tam hezky, to je jasné, Harrachov prostě je jen jeden..... my bydleli většinou tady: https://www.uharracha.cz/#utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-13080356 a na rekreaci a očistu duše jsme chodili sem: https://www.sklarnaharrachov.cz/lazne Upraveno 25. únor 2023 uživatelem Scratch Citovat
Klemoň Odesláno 25. únor 2023 Odesláno 25. únor 2023 (upraveno) před 3 hodinami, Scratch napsal: rejpnuti do @Klemoň ze se nemusi vsude cpat. Ale jooo, v pohodě. Já jsem to nebral, že jako uražený, protože jsem nebyl pozván. Je to stejné jako když jsem kdysi byl s pár klubákama a neklubákem na víkend v Alpách " šoupat prkýnkama " Opravdu to bylo myšleno jako že oni si parádně užívají a já dřepím doma a žádná akce. Ale jinak jak psal "Punkač" je jen správně když se lidé co se poznali v PC scházejí nebo podnikají akce i bez PC. Vlastně mne opravdu mrzelo, že jsem se nezúčastnil jen jednou a to když byli kluci (a holky) ve Francii okukovat auta . . . Upraveno 25. únor 2023 uživatelem Klemoň gramatika Péťa a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.