Guest Rybízek Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 tak nakonec jsem na to diky velky pomoci kurta prisel...diky kurte! takhle vypadala moje 106ka po karambolu v 10ti az 15ti km rychlosti... Citovat
Lucinka Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 já jsem zažila v životě jen jednu nehodu a to jsem jela v sanitce,která nabourala......jsem z toho měla otřes mozku!!! Citovat
Marcel505 Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: Lucinka já jsem zažila v životě jen jednu nehodu a to jsem jela v sanitce,která nabourala......jsem z toho měla otřes mozku!!! Stačí to napsat jednou, Lucíku. Nebo se ti stala tatáž věc dvakrát? Dejavu? Citovat
Devilstorm306 Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Já boural jednou a snad naposled... bouchlo mi kolo u mé bývalé Mazdy MX-3 a já vymetl škarpu. Urval mlhovku a odřel nárazník a \"poladil\"ráfek... Ale jinak to vlastně dopadlo dobře Citovat
vector Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: Sova Muj první crash se stal ve Fiestě XR2I,byl sem spolujezdec a kámoš to napálil tak v 45km/h do baráku,zbrzdil to tak ze 120...brzdil a točil volantem-blbec;) vubec sme nebyly připoutání a ja v očekávaní nárazu sem se vší silou zapřel do sedačky a nohy sem tlačil do podlahy-přesný opak toho co se má dělat-jenže uvolněte se když čekáte náráz do zdi:bojimpři nárazu se ta šlupka absorbovala přes moje nohy až do panve a do zad...a od té doby nechodím...ne kecám...:cool:ale v tu chvíli co se to stalo tak sem opravdu myslel že chodit nebudu,neuvěřitelná bolest v zádech,od té doby mě to při změně počasí dycky bolí jak pes:grr,sem se vysoukal z auta a byl štastnej jak blecha že chodím,ačkoliv sem ateista tak sem klekl na kolena a začal se modlit...Fordík uplně na sračku... No tak já přidám poslední lepší bouračku. Měl sem půjčený Fiat Bravo. 1,4. Na nesmyslně širokejch kolech, s foliema na oknech a řvoucím výfukem. Kdyby to jelo podle toho jak vypadal, měl by 300 z místa Nejelo to vůbec. Ale holky na mě koukaly víc, než v mém pažoutu. No taky jde o to jaký, ale to necháme na jindy. Tak tu herku ženu \"u nás\" na vsi kolem hřbitova tak 80 a za mnou se řítí žlutá Fobie. V zrcátku to vypadá možná na RSko. Mlhovky, nárazník v celolaku. Nedá se tam vůbec předjíždět, tak sem podřadil a donutil Fiata vzpomenout na příbuznost s Ferrari. 110 sem vypotil až na horizontu. Udělat to ze svym, tak se nahoře zabiju. Kousek sem mu ujel, ale nic moc. Říkal sem si, že až budu odbočovat k baráku doleva, tak to do mě zezadu napere. Dal sem blinkr hned za značkou křižovatky a pomalu stoupnul na brzdu. To sem mohl jet tak 90. Vůbec žádná reakce. Proti jela auta , tak sem to zašláp. Chvilku nic a pak slušná petelice. Takový zrychlení to nikdá nemělo. Nebyla to RS, byl to Telecom. žlutá 1,2 HTP.. http://306.frikulin.com/galerie/Fiat/index.htm Tak si říkám, že sem to měl projet a otočit se na benzince. Prej bral směnu za známýho a spěchal, aby byl brzo doma. Citovat
Sova Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Já jsem proleťel zadním sklem u žigula:D jinak celej???doufám že držitelem ZTTP nejsi;) Citovat
Sova Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 Původně zaslal: Rybízek tak nakonec jsem na to diky velky pomoci kurta prisel...diky kurte! takhle vypadala moje 106ka po karambolu v 10ti az 15ti km rychlosti... :super:to se jště dá jinak když odmyslím ten ťukec-pěkná jak cip:cool:,hlavně ty koleska...jó límečky ty já mám rád:roker [upravil dne 14.5.06 Sova] Citovat
Sova Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 vlastně já zapomněl ještě na jednu bouračku,před tím než mě kamoš seznámil se zdí ve 45 km v hodině...Když sem dělal jízdy v autoškole bylo jaro-léto...(vychrchlaná Filcka na plyn \"OPI\"-one point injection:cool:)všechno v poho,hlavně instruktor-Asi 80letý ne-a-ne-penzista,který už patnáct let každému svému žákovi říká,že je jeho poslední a že jde do důchodu:D,jinak to byl moc v pohodě pán,hlavně v tom že stačilo nahodit nějaké téma o starých motorkách(hlavně BMW Sahara,Jawa 350 OHV,Indián,Harley atd a mohl sem si jezdit kam sem chtěl a povolenou rychlost sem taky dodržovat nemusel,ale rozuměj v mezích,třeba kolem 65 ve městě a v okrskách taky něco mírně nad limit ,pakliže bych jel víc přerušil bych mu tok myšlenek a to sem nechtěl:D...závěrečné testy sem dělal až v zimě,to nebudu rozebírat ale s mým řízením nebo vědomosti to nemělo nic společného.... v pátek sem dostal pěkně teplý řidičák a byl sem štastnej jak blecha...V zimě sem toho moc naježděno neměl(vlastně nic)venku sněhu jak...a mrzlo...V pondělí ráno se vražedno-rozespalým pohledem dívám na blbě natočený budík v 7.35:grr...v 7.50 se píše první hodinu závěrečná písemka z matiky mám mezi 4-5(klasika) fast and furios řeším hygienu a s prosíkem volam bratrovi jestli si mužu pujčit jeho auto(Sierra SOHC 1.6)brácha vyhověl,ještě mi chtěl něco říct ale já pokládám a chvátam s klíčky k autu...Zjišťuju co mi David zřejmě chtěl říct,v zadu nejsou sedačky a celé auto je naplněno rozebráným Fiátkem 850 sport:o náhradních dílu až po strop...cesta do školy bez větších problému až na chabý zátah díky nákladu:(...tak tak stihnuto...a čtvrtou hodinu mě čeká hodina volna-čas na pár špinek:super beru spolužáka jestli si jede se mnou zapálit...startujem,vyrážíme,přemyšlím kde dáme cígo...napádá mě \"super\"plán jet si zapálit na držovickej kopec směrem na starou cestu na Olomouc je tam taková kaplička...pro neznalé kopec a čast cesty je soukromá neudržovaná vozovka...vjíždím na kopec a jedu po něm zhruba 50-60 na trojku(samozřejmě sem idiot a neuvědomuju si že to není posolený a že sierra má zadní náhon.Jsem už skoro na vrchu,na konci kopce a kámoš říká:ty vole tady je to namrzlý jak prase\",hned jakto dořekne tak se mi utrhne prdel doleva:cool:,reflexivně dávam kontra a jako zelenáč samozřejmě moc,zadeček se tentokráte přesouvá z leva na pravo,ale už o poznání víc a hodiny sou na světě- Pája Poulíčků by ze mě měl radost,kolotoč sem roztočil parádně,v hodinách se postupně sierrka tlačí pěkně ze silnice do škarpy(dost velké)naráz rána na zadek a stojíme,oba samozřejemě nestíháme...vylezu s auta a zjištuju že mě příkopu ušetřil takový \"patník\"(zaražený kus železa do zeme na kterem je přidělaný menší špalek dřeva,vcelku haluz protože na te cestě byly dohromady tak tři,odnesl to jen prasklý zadní nárazník...pěkně sem si oddychl protože škarpa to byla tak snad metrová i víc...!!jak sem se vzpamatoval tak sem nastartoval a krokem odtama vypad...Cestou zpátky sem přemýšlel že kdyby do proti směru jelo auto,bylo by to hodně v \"pohodě\" zvlašt ten fiátek vzadu...:rollBráchovi sem nic neřek naivně sem si myslel že si toho nárazníku nevšímne jelikož auto celkově bylo vergl...přišel na to,ale nic mi neřekl...až po čase když se mu řekl co se stalo,tak říkal že sem blbec,puvodně si myslel že sem do někoho nebo něčeho zacouval...:papa Citovat
Ajdamek Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 No tak já zrovna opět boural včera, bylo krásně mokro, tak si v pohodě jedu na fotbal. A najednou před sebou vidím v mém pruhu půlku safrana, tak následovalo brždění a rána. Teď se to řeší ve správním řízení, protože druhý účastník nezřízeně lže Citovat
Gotrek Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 1. Ještě se Schade 125 si to v prosinci šinu Jeseníkama, cesty prosolené a mokré, žádný sníh, ale pro jistotu tak do 70 km/h. Přede mnou mírná levotočivá zatáčka (v létě by šla projet tak 80kou), před ní podřadím, motorem přibrzdím na 50 a když do ní vjedu najednou ledová plotna a auto jede pořád rovně. Sice už jsem něco naježděno měl a věděl jsem že to nesmím zašlápnout, ale i tak jsem to udělal. Než jsem potkal svodidla, tak jsem zpomalil tak na 20, ale i tak šlupka jak prase, auto se odrazilo a svodidla jsem trefil ještě jednou - ve výsledku zmuchlaný přední a zadní blatník + trochu podřené zadní dveře, ale jet se dalo, tak jsem pokračoval v cestě. 2. Taky ještě se 125 jedu z Bedihoště na Prostějov (krásná rovná cesta), akorát jsem vyjel od nás, takže jedu tak 40 a najednou (už nevím pro co to bylo) jsem se musel ohnout na podlahu ke spolujezdci (takže hlava až pod palubku). Nic nejelo, tak jsem to risknul no a samozřejmě jsem trochu pohnul volantem, to jsem ovšem zjistil, až to drclo a ozval se náraz. Když jsem vykouknul ven tak jsem zjistil, že jsem prolítl příkopu (naštěstí rovná) a skončil v poli tak 5 metrů. Cestou jsem přerazil jeden stromek co tam roste i s tou tyčí, co ho drží - důsledkem byla stopa na nárazníku. Když jsem chtěl zacouvat, tak jsem se zahrabával, tak jsem jel dopředu a vrátil se zpět na silnici. Takže nehody celkem na pohodu. S Peugeoty naštěstí nic, tedy když pominu, že jsem u prvního prorazil olejovou vanu na polničce o šutr, který nebyl vidět a druhý mi zrušila přítulka letos v únoru. Citovat
deeper Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Poslední bouračka se mi stala tenhle pátek na křižovatce Legerova - Vinohradská. Vracel jsem se ze služebky a zácpa už od Nuseláku. Když jsem dojel na světla tak byla zelená a předemnou místo, šláp jsem na plyn a z prava mi tam vlítla ženská v Golfu a zašlápla to. Nevím proč samozřejmě na golfu 15/na 205 gumy a já se služební fábkou na těch kolečkách jsem se jí juknul do kufru. Nikomu se nic nestalo, ale prasklý chladič nás donutil volat odtahovku Další nehoda, loni na Vánoce. Jel jsem s dodávkou a rozvážel obědy po vesnicích, z jednoho kopce jsem to pustil tak na 50km/h dole prudká pravá předtím námraza. Letěl jsem do potoka a přes 2 stromy. Celý auto rozsekaný, jen místo řidiče zůstalo v pohodě. Nejvážnější karamblo jsem zažil jako 17ti letý spolujezdec. O rok mladší kámoš, po značné dávce tequil navrh, že se projedem v tatíkově služební felině. To jsem netušil, že v životě neseděl za volantem a v tom stavu mi to bylo i jedno. Rozjel to po městě na 130 a v první zatáčce to narval čelně do lampy. Pásy nám všem 3!!!!! zachránily život. Lapa skončila až v palubce, naštěstí přesně mezi náma. policajti řikali, púřežít tohle se podaří jednomu z miliónu. Mam nad sebou asi hoooodně velkýho anděla Citovat
Garfield Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Tak přemýšlím, kterou ze svých četných příhod bych dal k lepšímu... Aby to mělo taky nějakou pointu... Jo, myslím, že tuhle: V roce 1993 byla Sierra na naše poměry ještě prestižní auto, taky byla služební, na soukromou bych se nevzmohl. No a tímhle pěkným kouskem jsem absolvoval Praha - Rožňava na jeden zátah a ještě po pařbě, spánek 3 hodiny, no všichni jsme někdy byli mladí a blbí. V Žilině už jsem toho začínal mít dost, tak jsem si řekl, projedu město a u nejbližší pumpy dám odpočinek. Problém se jmenoval most. Most, kde se stýkaly asi tři směry - taková ta příšernost ve stylu pražského Barrandovského mostu. Nájezd na most do kopce, asi osmdesátkou, za horizontem vidím, že silnice pokračuje v podstatě rovně a klesá zas dolů. Teprve když se Sierra vyhoupla na horizont, tak jsem teprve zblejsknul návěstidlo nahoře POPRAD - prudce doprava, a v tentýž okamžik pár metrů před sebou vidím trojúhelníkový betonový ostrůvek. Ouha, ta silnice rovně dolů byl protisměr... Za mnou auta, tak mi ještě došlo, že udělat hodiny prudkým zatočením do správného směru doprava by taky mohlo být to poslední, co udělám. Rozhodl jsem se brzdit co to dá a auto pak posadit na ten betonový ostrůvek. Byl holý s nízkou travičkou - však kdyby taky na něm byla cedule Přikázaný směr, jak to většinou bývá. tak bych ji i zezdola viděl a nemuselo se tohle všechno stát... Sierra si hezky sedla břichem na betonový ostrůvek jak plánováno. Dost mě překvapilo, že se s tím dalo vycouvat a odjet, i když oba přední ráfky a gumy byly na hadry a na nápravě divně klepalo a auto silně táhlo doleva. Sjel jsem z mostu na jakousi písčitou cestu, stál tam jediný barák, s nápisem PNEUSERVIS. Ólala, anděl strážný se zase dneska vytáhl. Přiklepu se k vratům, vlezu dovnitř a říkám, že potřebuju dva ráfky a dvě gumy na Sierru. Děda, co tam zrovna vyklepával nějaký ráfek, si jen přehodil cigáro do druhého koutku a povídá: \"Tuna hore, ta pravá zákruta na Poprad?\" (A to už je ta pointa): Divím se, jaký je to děd Vševěd, ale jen mávl rukou: \"Vietě čo, veď já sa tu tým živím už tri roky!\" Tak se stalo, že jsem se normálně rozchechtal. Citovat
chuck11 Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Garfield Tak přemýšlím, kterou ze svých četných příhod bych dal k lepšímu... Aby to mělo taky nějakou pointu... Jo, myslím, že tuhle: V roce 1993 byla Sierra na naše poměry ještě prestižní auto, taky byla služební, na soukromou bych se nevzmohl. No a tímhle pěkným kouskem jsem absolvoval Praha - Rožňava na jeden zátah a ještě po pařbě, spánek 3 hodiny, no všichni jsme někdy byli mladí a blbí. V Žilině už jsem toho začínal mít dost, tak jsem si řekl, projedu město a u nejbližší pumpy dám odpočinek. Problém se jmenoval most. Most, kde se stýkaly asi tři směry - taková ta příšernost ve stylu pražského Barrandovského mostu. Nájezd na most do kopce, asi osmdesátkou, za horizontem vidím, že silnice pokračuje v podstatě rovně a klesá zas dolů. Teprve když se Sierra vyhoupla na horizont, tak jsem teprve zblejsknul návěstidlo nahoře POPRAD - prudce doprava, a v tentýž okamžik pár metrů před sebou vidím trojúhelníkový betonový ostrůvek. Ouha, ta silnice rovně dolů byl protisměr... Za mnou auta, tak mi ještě došlo, že udělat hodiny prudkým zatočením do správného směru doprava by taky mohlo být to poslední, co udělám. Rozhodl jsem se brzdit co to dá a auto pak posadit na ten betonový ostrůvek. Byl holý s nízkou travičkou - však kdyby taky na něm byla cedule Přikázaný směr, jak to většinou bývá. tak bych ji i zezdola viděl a nemuselo se tohle všechno stát... Sierra si hezky sedla břichem na betonový ostrůvek jak plánováno. Dost mě překvapilo, že se s tím dalo vycouvat a odjet, i když oba přední ráfky a gumy byly na hadry a na nápravě divně klepalo a auto silně táhlo doleva. Sjel jsem z mostu na jakousi písčitou cestu, stál tam jediný barák, s nápisem PNEUSERVIS. Ólala, anděl strážný se zase dneska vytáhl. Přiklepu se k vratům, vlezu dovnitř a říkám, že potřebuju dva ráfky a dvě gumy na Sierru. Děda, co tam zrovna vyklepával nějaký ráfek, si jen přehodil cigáro do druhého koutku a povídá: \"Tuna hore, ta pravá zákruta na Poprad?\" (A to už je ta pointa): Divím se, jaký je to děd Vševěd, ale jen mávl rukou: \"Vietě čo, veď já sa tu tým živím už tri roky!\" Tak se stalo, že jsem se normálně rozchechtal. Ten ví kde má podnikat:D:D:D:D:D Citovat
Ferry Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 za 7 let a 70 tisic km jedno praskle sklo zrcatka o sloup v garazi Citovat
Tommy306 Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Garfield Tak přemýšlím, kterou ze svých četných příhod bych dal k lepšímu... Aby to mělo taky nějakou pointu... Jo, myslím, že tuhle: V roce 1993 byla Sierra na naše poměry ještě prestižní auto, taky byla služební, na soukromou bych se nevzmohl. No a tímhle pěkným kouskem jsem absolvoval Praha - Rožňava na jeden zátah a ještě po pařbě, spánek 3 hodiny, no všichni jsme někdy byli mladí a blbí. V Žilině už jsem toho začínal mít dost, tak jsem si řekl, projedu město a u nejbližší pumpy dám odpočinek. Problém se jmenoval most. Most, kde se stýkaly asi tři směry - taková ta příšernost ve stylu pražského Barrandovského mostu. Nájezd na most do kopce, asi osmdesátkou, za horizontem vidím, že silnice pokračuje v podstatě rovně a klesá zas dolů. Teprve když se Sierra vyhoupla na horizont, tak jsem teprve zblejsknul návěstidlo nahoře POPRAD - prudce doprava, a v tentýž okamžik pár metrů před sebou vidím trojúhelníkový betonový ostrůvek. Ouha, ta silnice rovně dolů byl protisměr... Za mnou auta, tak mi ještě došlo, že udělat hodiny prudkým zatočením do správného směru doprava by taky mohlo být to poslední, co udělám. Rozhodl jsem se brzdit co to dá a auto pak posadit na ten betonový ostrůvek. Byl holý s nízkou travičkou - však kdyby taky na něm byla cedule Přikázaný směr, jak to většinou bývá. tak bych ji i zezdola viděl a nemuselo se tohle všechno stát... Sierra si hezky sedla břichem na betonový ostrůvek jak plánováno. Dost mě překvapilo, že se s tím dalo vycouvat a odjet, i když oba přední ráfky a gumy byly na hadry a na nápravě divně klepalo a auto silně táhlo doleva. Sjel jsem z mostu na jakousi písčitou cestu, stál tam jediný barák, s nápisem PNEUSERVIS. Ólala, anděl strážný se zase dneska vytáhl. Přiklepu se k vratům, vlezu dovnitř a říkám, že potřebuju dva ráfky a dvě gumy na Sierru. Děda, co tam zrovna vyklepával nějaký ráfek, si jen přehodil cigáro do druhého koutku a povídá: \"Tuna hore, ta pravá zákruta na Poprad?\" (A to už je ta pointa): Divím se, jaký je to děd Vševěd, ale jen mávl rukou: \"Vietě čo, veď já sa tu tým živím už tri roky!\" Tak se stalo, že jsem se normálně rozchechtal. Ten ví kde má podnikat:D:D:D:D:D no jestli on náhodou nesundal tu ceduli z ostrůvku...:D Citovat
deeper Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 myslím, že citace příspěvku na půl stránky není zrovna šťastná volba :D:D:D ale taky si myslím, že má doma dědek tu ceduli zlatě zarámovanou :-)))))))) Citovat
Fx Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 No krešů bylo víc, ale nejvíc jsem se nasmál, když jsem ještě měl Felicii a odjížděl jsem od benzinky. Přibrzdil jsem si u výjezdu, koukám kvůli přednostem a najednou rána. Slečna u vedlejšího stojanu sedla do auta a rozjela se, aniž by koukla, jestli má volnou cestu dopředu (?). Zavolali jsme policii, příslušníkům se nechtělo psát protokol, tak řekli, že vina 50/50 a každej 5000 Kč pokuty... Nebo že se dohodnem a oni odjedou. No super. Tak jsme je poslali pryč, já si řekl o dvojku na jiný dveře (stejně se mi válely v garáži a rovnou v barvě), doma jsem to vyměnil a byl klid. Ale jak já byl nasr... na ty policajty! Na tom příkladě je krásně vidět, jak to tady funguje. Citovat
Trundik Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Tak se taky pochlubím: Poprvé jsem „boural“ na ledovce v zatáčce, kdy to prostě nezatáčelo, takže ohnutý blatník a nárazník na staré Škodě 105. Ta samá škoda 105 ukončila svůj život, když mi na Brněnské ulici v Prostějově nedala jedna paní při odbočování doleva předost. Jela do nemocnice a dostala se tam sanitkou i se mnou (žádné zranění, jen prevence). Potom jsem si koupil další Škodu 120, kterou jsem si zrušil sám, když jsem jel od kámoše z hospůdky. Prostě jsem nevybral zatáčku, chvíli jsem to hrnul příkopem a pak jsem narazil asi na nějaký krtičinec, který mě v okamžiku změnil směr vozu o 90 stupňů a snížil rychlost cca z 50 km/h na 0 km/h. Auto rozkřápaný, žádný dveře nelícovaly, no prostě na odpis. A to jsem vlastně kupoval 105 S a vše co bylo lepší a funkční z minulého auta jsem tam nechal předělat. (motor, posilovač brzd, interiér atd, atd.). Takže potom jsem si koupil třetí škodovku a tu jsem bez jediného škrábance prodal dál po dvou letech. Pak jsem si koupil Mazdu 323, kterou jsem užíval dva roky, než mi jeden mladík ve fiestě nedal přednost při přejíždění z pruhu do pruhu a odřel mi celý levý bok auta. Než jsem se rozmyslel, co s tím budu dělat, tak do mě na dálnici vrazila Felicia do které vrazil nějaký Zlíňák s Audinou, takže bylo rozhodnuto co s autem budu dělat. K úplnému výčtu je třeba ještě přičíst nehody ve služebním autě. Jedna se stala v Brně na výpadovce na Bratislavu, kdy do nás na světlech zezadu narazil ten největší Mercedes Sprinter co se vyrábí. Auto bylo zkráceno o 30 cm, my jsme vrazili do auta před námi, který vezl vozík, ten se mu vyloupl z koule a oje se mu zabodlo do kufru. Další nehodu jsem měl drobnou na křižovatce, kde jsem nedostal přednost – malý ťukanec. No a nakonec něco pro zasmání. Když jsem měl ještě žihadlo zvané Jawa 21, tak se mi stalo toto: Ten „zdechlák“, jak jsem mu říkal, za studena nestartoval, ale šel roztlačit na jedno odražení nohy. Takže jsem to většinou dělal tak, že jsem si klasicky na ten stroj sedl a nohama jsem se odrazil a nastartoval. No a jednou mě to nastartovat nešlo. Už se mi nechtělo sesedat abych to roztlačil klasicky, utíkáním vedle motorky a pak naskočením na sedadlo, tak jsem si stoupl a s motorkou mezi nohama jsem „utíkal“ abych to roztlačil. No a v plném zápalu utíkání s hlavou skloněnou nad řídítky jsem vrazil do zaparkovaného automobilu. Naštěstí jen do nárazníku, takže se autu nic nestalo. No a od té doby jsem měl mírně prohnutou přední vidlici. Citovat
Sova Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: Trundik Tak se taky pochlubím: Poprvé jsem „boural“ na ledovce v zatáčce, kdy to prostě nezatáčelo, takže ohnutý blatník a nárazník na staré Škodě 105. Ta samá škoda 105 ukončila svůj život, když mi na Brněnské ulici v Prostějově nedala jedna paní při odbočování doleva předost. Jela do nemocnice a dostala se tam sanitkou i se mnou (žádné zranění, jen prevence). Potom jsem si koupil další Škodu 120, kterou jsem si zrušil sám, když jsem jel od kámoše z hospůdky. Prostě jsem nevybral zatáčku, chvíli jsem to hrnul příkopem a pak jsem narazil asi na nějaký krtičinec, který mě v okamžiku změnil směr vozu o 90 stupňů a snížil rychlost cca z 50 km/h na 0 km/h. Auto rozkřápaný, žádný dveře nelícovaly, no prostě na odpis. A to jsem vlastně kupoval 105 S a vše co bylo lepší a funkční z minulého auta jsem tam nechal předělat. (motor, posilovač brzd, interiér atd, atd.). Takže potom jsem si koupil třetí škodovku a tu jsem bez jediného škrábance prodal dál po dvou letech. Pak jsem si koupil Mazdu 323, kterou jsem užíval dva roky, než mi jeden mladík ve fiestě nedal přednost při přejíždění z pruhu do pruhu a odřel mi celý levý bok auta. Než jsem se rozmyslel, co s tím budu dělat, tak do mě na dálnici vrazila Felicia do které vrazil nějaký Zlíňák s Audinou, takže bylo rozhodnuto co s autem budu dělat. K úplnému výčtu je třeba ještě přičíst nehody ve služebním autě. Jedna se stala v Brně na výpadovce na Bratislavu, kdy do nás na světlech zezadu narazil ten největší Mercedes Sprinter co se vyrábí. Auto bylo zkráceno o 30 cm, my jsme vrazili do auta před námi, který vezl vozík, ten se mu vyloupl z koule a oje se mu zabodlo do kufru. Další nehodu jsem měl drobnou na křižovatce, kde jsem nedostal přednost – malý ťukanec. No a nakonec něco pro zasmání. Když jsem měl ještě žihadlo zvané Jawa 21, tak se mi stalo toto: Ten „zdechlák“, jak jsem mu říkal, za studena nestartoval, ale šel roztlačit na jedno odražení nohy. Takže jsem to většinou dělal tak, že jsem si klasicky na ten stroj sedl a nohama jsem se odrazil a nastartoval. No a jednou mě to nastartovat nešlo. Už se mi nechtělo sesedat abych to roztlačil klasicky, utíkáním vedle motorky a pak naskočením na sedadlo, tak jsem si stoupl a s motorkou mezi nohama jsem „utíkal“ abych to roztlačil. No a v plném zápalu utíkání s hlavou skloněnou nad řídítky jsem vrazil do zaparkovaného automobilu. Naštěstí jen do nárazníku, takže se autu nic nestalo. No a od té doby jsem měl mírně prohnutou přední vidlici. :D:D:D Citovat
LaHab Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Můj brácha letos s výše zmíněným vozidlem jel za nějakým kombíkem a nějak přehlídl, že člověk brzdí a chce odbočit k brance, tak mu to napálil do zadku a skočil po hlavě do kufru. Měl akorát rozsekaný xicht od skla a byl trošku pomlácený. Motorka má zlomenou vidlici a kolo elipsoidního tvaru o velmi malé krátké ose. Nejlepší na tom je, že naštěstí vypadl ze sedačky, kdyby šel o pár centimetrů níž, tak si vlastní příslušenství může pověsit v autě na zrcátko... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.