Sova Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Muj první crash se stal ve Fiestě XR2I,byl sem spolujezdec a kámoš to napálil tak v 45km/h do baráku,zbrzdil to tak ze 120...brzdil a točil volantem-blbec;) vubec sme nebyly připoutání a ja v očekávaní nárazu sem se vší silou zapřel do sedačky a nohy sem tlačil do podlahy-přesný opak toho co se má dělat-jenže uvolněte se když čekáte náráz do zdi:bojimpři nárazu se ta šlupka absorbovala přes moje nohy až do panve a do zad...a od té doby nechodím...ne kecám...:cool:ale v tu chvíli co se to stalo tak sem opravdu myslel že chodit nebudu,neuvěřitelná bolest v zádech,od té doby mě to při změně počasí dycky bolí jak pes:grr,sem se vysoukal z auta a byl štastnej jak blecha že chodím,ačkoliv sem ateista tak sem klekl na kolena a začal se modlit...Fordík uplně na sračku... Citovat
Bohouš Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 No já kdysi v trabantíku vjel do přebíhajícího stáda divočáků - mrchy nedali mě přednost - pár jsem jich minul a pak jednoho trefil přímo na komoru. Kanec za chvilku vstal a vesele odkvačil s čistým bokem a já s kulhajcím trabantíkem doskuhral na chatu. Nikomu se naštěstí nic nestalo.....:roker Citovat
mk405 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No já kdysi v trabantíku vjel do přebíhajícího stáda divočáků - mrchy nedali mě přednost - pár jsem jich minul a pak jednoho trefil přímo na komoru. Kanec za chvilku vstal a vesele odkvačil s čistým bokem a já s kulhajcím trabantíkem doskuhral na chatu. Nikomu se naštěstí nic nestalo.....:roker to je smůla, to mohla být grilovačka, :D:D Citovat
Ajdamek Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Akorát menší ťukec do Bořka Slezáčka, takže jsem zrušil 2 peugeoty jednou ranou http://home.tiscali.cz/ajdamek/nehoda1 Citovat
Sova Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No já kdysi v trabantíku vjel do přebíhajícího stáda divočáků - mrchy nedali mě přednost - pár jsem jich minul a pak jednoho trefil přímo na komoru. Kanec za chvilku vstal a vesele odkvačil s čistým bokem a já s kulhajcím trabantíkem doskuhral na chatu. Nikomu se naštěstí nic nestalo.....:roker je až neuvěřitelné co všechno se na silnici muže stát...tipoval bych že to divočák nerozchodí...hold prasátka mají asi tvrdej kabátek:roll Citovat
Sova Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Ajdamek Akorát menší ťukec do Bořka Slezáčka, takže jsem zrušil 2 peugeoty jednou ranou http://home.tiscali.cz/ajdamek/nehoda1 Prej menší ťukec...to už je solidní karambol!!!Počkej a ty si fakt trefil Bořka jako jo??? Citovat
aka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 klepu na vsechna dreva v okoli, zatim nic. to vite mladi... Citovat
Ajdamek Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 No, fakt jsem trefil Bořka, bylo to dokonce i v novinách. Všichni ze mě měli hroznou prdel. Byla to docela smůla, jsem nečuměl a jeho řidička mi to zamázla u uzavřenýho sjezdu. Šleha to byla hezká, jsem si jí pěkně lousknul o okno Citovat
Sova Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Ajdamek No, fakt jsem trefil Bořka, bylo to dokonce i v novinách. Všichni ze mě měli hroznou prdel. Byla to docela smůla, jsem nečuměl a jeho řidička mi to zamázla u uzavřenýho sjezdu. Šleha to byla hezká, jsem si jí pěkně lousknul o okno Toš to je přímo celebritycrash:cool: Citovat
Hadra Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No já kdysi v trabantíku vjel do přebíhajícího stáda divočáků - mrchy nedali mě přednost - pár jsem jich minul a pak jednoho trefil přímo na komoru. Kanec za chvilku vstal a vesele odkvačil s čistým bokem a já s kulhajcím trabantíkem doskuhral na chatu. Nikomu se naštěstí nic nestalo.....:roker je až neuvěřitelné co všechno se na silnici muže stát...tipoval bych že to divočák nerozchodí...hold prasátka mají asi tvrdej kabátek:roll Prdlajs, kanec přežije i srážku s RTOčkem....Tchán ví svoje... Citovat
Hadra Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Pro Sovu....Já jel kdysi ze zábavy z Čech pod Kosířem směrem na Hluchov. V sobě panáka 92% chlastu, asi 5 piv a nějakej citrus. První zatáčka, lup lup a strom bokem. Šáde 120 ( mimochodem hodně pěkná a přítelčiné matky ) zlomenou nápravu, pohlou kastli, no na odpis. já vykopl středovej panel, utrhl sedačku, ale měl pouze přezaný prsty a tehdejší přítelkyně trošku krk, ale jináč nic.... Štěstí.... Citovat
Sova Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 To jo no!Si mi připomněl:xvul Měli sme v čechách domluvenou rozlučku ze základkou...kámoš co jeho rodiče mají penzion Mánes, Tonda Syrovátka možná ho znáš, to zařizoval a prej\"Přijedte v poho jaxvině,naklejem sepudem na zábavu a pak budem spat u nás na penzionu držím tam pokoje...A my\"Super to je v klidu\"Odbyla čtvrtá hodina ranní a Tonda přišel a říká\"Kluci je to v pytli nám tam přijela svatba...:bojim...autobus nám jel v sedm a na taxala sme neměli love...šli sme pěšky až do kostelca...a tám usli na nádru,pak nás vzbudil nádražák\"Kluci nejedete náhodou do PV???...V poho rozlučka,navíc mi tam kolotočáři ukradli mobila:grr [upravil dne 12.5.06 Sova] Citovat
Fusion Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Já s 306 dostal menší smyk ve městě v zatáčce a prdl to do stojícího 5 bavoráka (byl tenkrát tak 8 let starej), zrovna sem tuším dělal papíry tak sem dle zbrklé úvahy ujel, schoval auto a dlouho se klepal. Když sem dostal odvahu se tam jít podívat tak sem zjistil že bavorák měl odřeninku na nárazníku jak kdyby do toho někdo kopl, přitom na 306 sem rozbil světlo. Pak těsně po řidičáku sem s faválem a kocovinou nevybral zatáčku, sejmul ceduli zadnima dveřma a rupl gumu a disk ale vrátil sem se na silnici, jel sem vlastně driftem s faválem. Nepříjemná záležitost ale bylo to ve vesnici kde bydlel kamoš tak sme vyměnili gumu a jeli dom. No a naposledy to bylo s 605 tak 2 roky zpátky sem za deště jel po kolejích a vlítl mě do cesty dědek co stál na straně. Na kolejích to nebrzdilo tak sem mu prohl celý dveře na faválu. Když sem vylezl a viděl že mě jenom praskla potkávačka za 300kč, seřval sem ho a jel pryč. U policie nemám žádnou bouračku a zatím 15% slevy na pov. ruč. Citovat
Hadra Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 2 Sova: jojo RTO je autobus - taková ta knedla. Z těch Čech toho moc neznám, ale na zábavy se tam jezdilo docela hodně.... Jenže to je tak 7-10 let zpátky... Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Mám fakt psát všechno??????????????????? 1.) Pár dní po získání řidičáku jsem si za 1000 Kč (r. 1990) pořídil Renault 8 (r. v. 1963) - no a protože zrovna měl jít benzín skokově nahoru (první zdražení o cca 100 %), rozhodli jsme se s kámošem, že u našich aut doplníme večer nádrže do plna (já Rencka, on Š 105). Po několikahodinovém !!!! čekání se nám konečně povedlo nějaký benzín do nádrže nalít a vydali jsme se k domovu. Při sjezdu od Bulovky směrem na Holešovice jsem chtěl za mostem Barikádníků odbočit vpravo a asi v 80 km rychlosti jsem zjistil, že auto za jednu bankovku se Smetanou, které cca půl roku stálo na fleku, nějak moc nebrzdí - takže jsem odbočku přejel. Asi za 10 minut jsem se dostal na křižovatku u Parkhotelu (naproti němu byl ještě v té době pod lešením vyhořelý Veletržní palác) na které nešly semtamfóry. Kouk jsem vlevo - blíží se auto, kouk jsem vpravo - taky se blíží auto, ale snad - když to trochu osolím - tak bych to mohl stihnout. Takže jednička, trochu vytočit, pustit spojku - auto se řítí skokem vpřed, v křižovatce dvojku řadit nehodlám, počkám si až za křižovatku, spojka, řadím ............. rána jako hovado a auto stojí (vlastně pomalu couvá z kopečka zpět do křižovatky - šlapu na brzdu, za mnou staví kámošova škůdka, chvilku nic, pak kámoš vystupuje, jde ke mě a říká: \"Ty vole, slyšelś tu ďahu??? To snad spadlo lešení nebo co.......... A co tu tak stojíš??? Co s tím máš??? Tak vylez, ne.....\" \"Nemůžu, nemá to ručku\" \"Tak tam hoď kvalt\" \"Nemůžu, ta šaltpáka se tu jenom tak kvedlá a nic\" K čemu došlo??? Renault měl jiné schéma řazení a na místě dvojky u klasického Hčka se nacházela zpátečka, kterou jsem zařadil zhruba ve 30 - 40 km/h = roztrčený kloub spojující převodovku s poloosou, utržený čep z hlavního ozubeného kola ke kloubu = auto jsme odtáhli do servisu, kde mi na něm kamarádi tejden vyšívali. 2.) Po zpojízdnění Rencka jsem jel s kamarádem na koncert a zapomněli jsme něco u něj doma - takže jsme se potřebovali během cca 30 minut dostat z holešovic na Vinohrady a zpět - po opravě převodovky autu nešel tacháč, takže rychlosti dále uváděné budou pouze odhadní. Po Hlávkové mostě (začátek magistrály, ten dlážděný most) jsem uháněl na čtyřku pod plným plynem v levém pruhu, dojížděl jsem předemnou jedoucí dvanástsettrosku a v pravém jsem předjížděl taxíka - chtěl jsem se před ním protáhnout vpravo a dodávku podjet - protože ale řízení mělo vůli asi jako traktor, bylo třeba volantem zabrat trochu víc, do toho bouchlo pravé přední kolo a už to šlo - chvíli to vypadalo, že vlítneme na chodník, tak jsem točil vlevo - tam zase je podjezd pro tramvaje, takže zase vpravo - a nakonec jsme se překulili čelně přes kufr (kufr byl vpředu jako u škodovky, motor, nádrž, chladič - vše vzadu, v kufru se nacházela ještě ta poškozená převodovka z bodu 1.) a opřeli se motorovým prostorem o sloup veřejného osvětlení. Většinou se tam chodci nepohybují, když jsem ale začal trochu vnímat, tak \"bezejmenný dav\" zrovna řešil, kterak to auto postavit zpět na kola, protože z motorového prostoru vytékaly veškeré provozní kapaliny. Jaké bylo jejich překvapení, když se z auta ozvalo: \"Když mi někdo vysvětlí, jak se rozepínaj ty nesmyslný přezky na pásech (takový hliníkový čuda snad z tisícovky škůdky)tak bych si nejdřív radši vystoupil\" No a v těch pásech se sedačkou urvanou i s kusem podlahy visel můj kámoš - naštěstí se nikomu nic nestalo, jen policajt měl trochu hokej, protože mu byly nahlášený na magistrále převrácený minimálně tři auta (Žigul, Š100, SIMCA - jen Renault ani jeden) a taky mu dalo značné přemýšlení pochopit, proč v prostřed pravého pruhu leží jen tak mýrnyx týrnyx volně ložená převodovka. 3.) Vozit knihy jsem začínal nejprve se svou Š 105. na jednu cestu jsem ukecal i kamarádku, ať se mnou jede na výlet. Jeli jsme po okreskách v okolí Jihlavy, když jsem šikmo vlevo přes pole zahlíd, že proti nám jede též bílá Š105. Bravurně jsem vybral levou zatáčku a viděl jsem, že v jednom místě je profil cesty poněkud užší díky dvěma proti sobě stojícím stromům - no přece nebudu brzdit, to vyjde. Vyšlo!!!!!! Míjeli jsme se opravdu PŘESNĚ mezi těmi stromy, zařvala kamarádka (strachy) a moje i jeho levé zpětné zrcátko. Když jsem zastavil a zjistil, že krom zrcátka mi nic nechybí, chtěl jsem pokračovat, když tu onen \"škůdce\" začal ke mě couvat - a že prej jsem mu zničil zrcátko. Tak jsem ho upozornil, že on mě taky a jak že to teda budeme řešit a nakonec jsm,e spokojeně odfrčeli. 4.) Od firmy jsem dostal TAZ 1500 (dvanástsettroska s 1500 motorem), která údajně byla po G.O. Když jsem přijel do Kolína, začalo mi na nápravě cosi klepat na nápravě. Nevěnoval jsem tomu moc pozornost až do momentu, kdy jsem mezi Chvaleticema a Přeloučí předjížděl několik cyklistů - najednou se ozvala děsná prda a už jsem letěl vpravo přez mez a zastavil jsem se až mezi vánočníma stromkama v mladém lese. Po vystoupení z auta (dodávka byla černá!!!) jsem viděl několik brčálově zelených cyklistů, kteří stáli nad kolem v příkopě - kolo MĚLO šrouby - zjistil jsem, že mi na generálkované nápravě praskl čep náboje kola. Naštěstí jsem nikoho nesejmul. Pak bylo několik v podstatě nudných let (jen nějaké ty strkance na křižovatce apod., až 5.) Letos v lednu jsem potřeboval něco rychle vyřídit v knihkupectví v České Lípě, zrovna to dojednávám, když tu najednou slyším troubení - Kuk před výlohu a moje Dukáto nikde. Vyběhnu ven, na konci ulice (cca 150m) je moje Dukáto vcouvané do taxíka. Jdu se podívat na škodu a taxikář mi vysvětluje, že nemůžu přece vycouvávat z jednosměrky na hlavní On neví, že jsem nebyl za volatem???? Hurrááááááá Na Oktávce měl jenom křuplej nárazník, zato já prohlé obě křídla dveří - holt někdy se spěchat nevyplácí, od té doby vždy kontroluju ručku i kvalt - kdyby se někomu něco stalo (babča na přechodu, mamka s kočárkem) nebo kdyby to auto vcouvalo na hlavní, tak se tu už dneska takhle vesele nerozepisuju. Citovat
Sova Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Dlouhý románky to já rád;)Velmi plodná léta řidičská Citovat
pigi.jakub Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Já jsem proleťel zadním sklem u žigula:D Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Žigul??? Tak si vzpomínám na nehodu, kdy si kamarád vypůjčil auto od otce jeho přítulkyně (vyšlechtěný Žigulík, za totáče pýcha celé rodiny), ujel necelé 2 km až se dostal do ulice spojující Malostranské náměstí a Malostranskou (Klárov - kdo to zná, ví, že se jede téměř celou ulici po tramvajových kolejích. Kamarád tedy za pravou zatáčkou zústal stát v koloně před semtamforem, když tu najednou CRRRRRRRRRRRRR - a rána jak z kanonu - no a spřáhlo tramvaje trůnilo na zadní sedačce = chlouba rodiny na odpis a pounačení, že i když něco nezaviníš, můžeš mít problém (on tedy s takřka tchánem docela problémy měl). Nejklasičtěji se ale zachoval tramvaják, který se hájil slovy: \" No já přece zvonil!!!!\" [upravil dne 13.5.2006 Medvěd] Citovat
Guest Rybízek Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Svoji první bouračku jsem měl už v patnácti letech,přesně 9.9.1999,týden po narozeninách,kdy mi táta dovolil zacouvat ke garáži...Bylo to mírně do kopce a ta tátova mazda byla celkem dost živá,takže to vystřelilo jak raketa a já než jsem stačil jakkoliv zareagovat,zbořil jsem škodovku...mohlo to bejt tak ve 40 a obě auta šly na stolici... Když jsem si pak v osmnácti koupil svoje první auto,fiat pana,tak ani ne půl roku na to se mi podíval do kuvru asi stejně starej pirát silnic...jooo,co neubrzdíš,to nevokecáš.. A loni v srpnu se mi z naprostý blbosti podařilo pomačkat pažouta...Vracel jsem se z Ostravy domů a volal mi táta,jestli už jsem na cestě a že mám jet opatrně...Stál jsem zrovna v koloně na Rudný ul. a koukám,že mobil už je vybitej,tak se odpoutám a šáhnu do kaslíku pro nabíječku.V tom se ta kolona začala pomalu pohybovat,tak jsem se taky pomalu rozjel...Držel jsem mobil s nabíječkou v ruce a snažil se ji zapojit do zapalovače.Moc to nešlo,tak jsem se podíval,kde ta díra vlastně je a v tom prásk!neviděl jsem vůbec nic,nijak jsem nereagoval a nijak se nepřipravil...kolona prostě z ničeho nic zastavila a já asi v 15km rychlosti šťouchnul do oktávky před sebou...ta měla na nárazníku jen dva červený škrábance,ale já nevěřil,co se může stát v tak malý rychlosti se 106kou...bohužel nevím,jak se sem vkládají fotky,škoda,tak jen malej výčet...kapota do áčka,obě světla urvaný,rozbitej nárazník,urvaná mlhovka,pomuchlaný oba blatníky a navíc zmuchlaná příčka pod nárazníkem a tím pádem mi vytek chladič...Navíc,jak jsem nebyl připoutanej a nic nečekal,tak jsem hlavou urval zpětný zrcátko a rozbil čelní sklo a s tím telefonem,co jsem ho držel v ruce jsem prásknul o palubku a rozbil celej display...jediný číslo,ktý si pamatuju,tak je tátovo a ten taky celkem zíral,když jsem mu tři minuty po našem telefonátu zavolal,že jsem naboural a nevim,jestli se ještě dostanu domu... Týden před tou bouračkou jsem uzavřel havarijní pojistku,takže stěstí v neštěstí... No,a od tý dobynic,musím zaťukat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.