Pepito Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 (upraveno) Ahoj klubáci. Mohl bych poprosit o prověření jednoho Rapida? Zajímá mě jestli byl bouraný. Mám zájem si ho koupit jako druhé auto. Cc si nechám na léto. Předem moc děkuji. Upraveno 20. prosinec 2022 uživatelem Péťa Na přání autora
Charlie 1 Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 Proč si to neproveris přes Cebii nebo jiny portál? Když to chceš koupit?
Milan+ Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 (upraveno) Ty tomu věříš,těmhle Upraveno 17. prosinec 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Pepito Odesláno 17. prosinec 2022 Autor Odesláno 17. prosinec 2022 @Milan+, přesně tak, také tomu moc nevěřím, proto jsem oslovil zdejší členy, jestli náhodou nemá někdo možnost to prověřit.
Péťa Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 (upraveno) @Pepito Zkusím střelit od boku - když dojdeš do nějakého autosalonu škoda, tak by Ti mohli pomoci. Škodovky jsou na každém kroku... Upraveno 20. prosinec 2022 uživatelem Péťa Na přání autora Rikic339, brixtr, Pepito a 1 další ohodnotil 4
Charlie 1 Odesláno 18. prosinec 2022 Odesláno 18. prosinec 2022 před 16 hodinami, Milan+ napsal: Ty tomu věříš,těmhle A proč bych neměl jsou tam data z STK,od pojišťoven,autosalonu….občas tam muže být chyba v tom množství dat..
Vena garážmistr Odesláno 18. prosinec 2022 Odesláno 18. prosinec 2022 Co mám zkušenosti tak Cebia je vcelku solidní produkt, ale u všech těhle ověření je to stejně o tom aby byla řádně vedená agenda toho vozu dokud je v záruce v záručním servisu a pokud jezdí po záruce do značkového servisu tak taky. A je to o tom aby někdo ty data která jsou záměrně nemanipuloval ale to nikdo nezaručí že je vše v pořádku i ve značkovém servisu když ti vytáhnou data o autě ti řeknou co v systému je to jsem vám ukázal co tam není nemůžu ukázat. Za mě většinou pro prvotní prověření stačí to volně dostupné kde jsou data z STK pak prohlídnout mechanikem. Jako co chceš hledat za na autě které má nájezd přes 180 000 km a podle těch údajů co postnul Péťa to vypadá na auťák z nějaké firemní flotily nebo něco podobného. Charlie 1 a Pepito ohodnotil 2
Pepito Odesláno 19. prosinec 2022 Autor Odesláno 19. prosinec 2022 (upraveno) Vyřešeno zdejším členem (on už bude vědět). Díky všem za rady a příspěvky. "Nejsme jen fórum." Možno uzamknout. Upraveno 19. prosinec 2022 uživatelem Pepito jarokare, ozzy56, brixtr a 2 další ohodnotil 5
Recommended Posts