Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj klubáci. Mohl bych poprosit o prověření jednoho Rapida? Zajímá mě jestli byl bouraný. Mám zájem si ho koupit jako druhé auto. Cc si nechám na léto. Předem moc děkuji. :papa

Upraveno uživatelem Péťa
Na přání autora
Odesláno (upraveno)

Ty tomu věříš,těmhle 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno
před 16 hodinami, Milan+ napsal:

Ty tomu věříš,těmhle 

A proč bych neměl jsou tam data z STK,od pojišťoven,autosalonu….občas tam muže být chyba v tom množství dat..

Odesláno

Co mám zkušenosti tak Cebia je vcelku solidní produkt, ale u všech těhle ověření je to stejně o tom aby byla řádně vedená agenda toho vozu dokud je v záruce v záručním servisu a pokud jezdí po záruce do značkového servisu tak taky. A je to o tom aby někdo ty data která jsou záměrně nemanipuloval ale to nikdo nezaručí že je vše v pořádku i ve značkovém servisu když ti vytáhnou data o autě ti řeknou co v systému je to jsem vám ukázal co tam není nemůžu ukázat.  Za mě většinou pro prvotní prověření stačí to volně dostupné kde jsou data  z STK pak prohlídnout mechanikem. Jako co chceš hledat za na autě které má nájezd přes 180 000 km a podle těch údajů co postnul Péťa to vypadá na auťák z nějaké firemní flotily nebo něco podobného. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...