Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

... ale včera - tj. ještě před dnešní garanční prohlídkou po ujetí 11 700 km - jsem měřil hladinu oleje měrkou a byla přesně tam, kdy byla při měření po ujetí prvních cca 3400 km, tj. v polovině mezi mezními hodnotami.

Zatím jsem to ještě nereklamoval, ale jestli to bude furt stejné až pojedu na servisní prohlídku po 20 000 km, asi budu požadovat výměnu motoru nebo raději celého auta.

Odesláno

Tak mě to bere 1 l oleje na cca 5000 km.Mam 1.6 benzin.Tato spotřeba je už od koupi rok 2002.Dle článku bych měl být klidný ale nějak se mi to nezdá.Když jsem na to upozornoval v ramci garance tak mi bylo řečeno že je to v rámci tolerance (0,5 litru na 1000 km).:myslim:myslim:myslim

Odesláno

ja stym nemam problem od vymeny po vymenu mi vydrzi ani nedolievam mam nabehane 110 000 km 406 2,0 hdi, maximalna spokojnost, chcel som ist do 307 sw ale ma ho kamarat a stale riesi nejake problemy uz je rozhodnoty o predaji auta nechce niekto kúpiť,,,:P:P:P

Odesláno
Původně zaslal: peton24

ja stym nemam problem od vymeny po vymenu mi vydrzi ani nedolievam mam nabehane 110 000 km 406 2,0 hdi, maximalna spokojnost, chcel som ist do 307 sw ale ma ho kamarat a stale riesi nejake problemy uz je rozhodnoty o predaji auta nechce niekto kúpiť,,,:P:P:P

to si mu s tým predajom teda pomohol :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: bladerunner

to si mu s tým predajom teda pomohol :D:D:D

Mozno riesi problemy ze mu susedia zavidia pekne auto???

Odesláno

posli kontakt na kamarata, ake je to presne auto a tak..kolega by mozno mal zaujem

Odesláno
Původně zaslal: bancroft

souhlas - mě to u SW 1.6 benzin, žere taky 1 L oleje na cca 5000km. Řešit to asi nejde, takže dolévám a dolévám a dolé...

já to mám \"zatím\" bez problémů! Od koupě auta jsem najel asi 20.000 km a olej jsem nedolíval. Ba naopak!

Když jsem auto kupoval, byla hladina kousek nad horní rysku. Po ujetí asi 2000 km jsem musel do servisu, aby mi to upustili, protože hladina ne a ne klesnout. Viš, jak se tam na mě dívali?

Hladinu mi srovnali přesně na horní hranici a můžu říct, že do výměny oleje sice hladina trošku klesla, ale nedolíval jsem.

Přesto - kontroluju.

Odesláno

Od koupi auta(nové) po ujetí asi,tak 15000 km jsem doplnil 1.5 litru oleje.Teď mám najeto necelých 23000 km.a neubylo vůbec nic,asi si to sedlo:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...