Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Díly 807 2.0 HDI 100kW RHR 2008 - zatím průzkum zájmu :)

oddie

Recommended Posts

Odesláno

Výhledově budu likvidovat P807 2.0 HDI 100kW RHR, rok 2008, najeto asi 320tis km. Končí STK a už je ve stavu, kdy nemá cenu do toho investovat. Nemám moc kde to skladovat, takže až přijde den D, tak co nevyndám, skončí odvezené ve šmelcu...

Čili zatím spíš předběžně, měl by někdo o něco z toho zájem? Barva je šedá EZW, ale vnější díly jsou dost jeté, žádná leštěnka. Interiér šedý, řidičova sedačka nic moc, zadní sedačky jsou. Zatím jde vyndavat věci, co nebrání provozu, likvidace bude aktuální asi za měsíc až dva.

Ptejte se po SZ nebo zde, co budu vědět, odpovím :) případné foto něčeho až příští týden.

Odesláno

Ahoj @oddie inzerát jsem ti schválil, ale uveď prosím alespoň pár cen za nějaký základní díly po kterých bude zřejmě největší poptávka. Díky 👍

Odesláno

Díky, díky, zatím je to spíš o tom, jestli nějaká poptávka vůbec bude :)

Příští víkend končí STK, tak to musí dojet někam, kde se to bude dát ozobávat, a zbytek pak holt odvezou do likvidace. Je před rozsypáním spojka, (prý) nějak chrastí turbo a pořádně to netáhne (nezkoušel jsem a už asi ani nebudu), servočerpadlo má prasklý nátrubek, takže to jsou spíš nepoužitelné věci.

Zbytek budu doplňovat, ideálně na dotazy  :)

Odesláno

Stačil by mě sedák z přední sedačky ( pokud má funkční výhřev ) . A to asi je jedno jestli řidič nebo spolujezdec. Já mám u řidičovi sedačky někde přerušenej ten drát vevnitř a nejjednodišší je asi přehodit jen sedák .

Odesláno

Ahoj. Kamarádka shání krytku na ten příčník ale už jsem zapoměl kterou... 

Teď já : 6-7 sedačka?

Vnitřní špígl na čelní sklo bez dešťáku? 

Děkuji asi vše... 

Odesláno

Dešťák to má, ta zrcátka se nějak liší? Sedačky budou, jen je zkontroluju, jestli jsou OK a vyfotím, zkusím o víkendu.

Odesláno

Ahoj. Ten bez dešťáku je jiný.. Jinak tu 6-7 sedačku nepotřebuji nějak surně. Máme v papírech 7 míst a 6tá jako by za spolujezdcem tam byla a ta 7má by klidně mohla na půdě být. Klidně i v horším stavu a dekoru. Našel jsem ji tady na vrakáču ale 3 litry se mi ta ní dávat nechtělo když bude na půdě a kdo ví kolikrát ji použiji.. Jinak spěchat s focením nemusíš.. Pojedu do Prahy až na vánoční večírek.. 

Screenshot_20221104-165606.png

Odesláno

Aha, klasické manuálně překlápěcí zrcátko. No v tomhle je to samostmívací, doma mám ještě jedno, ale do druhého auta někdo napatlal zrcátko s couvací kamerou bez stmívání, tak si jedno budu potřebovat nechat, nejradši bych asi měl taky tohle manuální...

Sedačky vyfotím, 3 litry jsou blbost, normální cena je tak litr. Myslím, že jsou 3 + jedna prostřední s pásem, ale min. u jedné blblo vyndavání, tak je musím zkontrolovat.

Odesláno

@PaKr to je to co vůbec netuším... Ale teď to nebudem hrotit.. Ale díky... 

@oddie špígl necháme a mrkni jen na tu sedačku... Děkuji.. 

Odesláno

Ve špíglu ne ale pod ním je taková guča plastu a v tom je to čidlo... A tim pádem jiné uchycení... 

Odesláno

Tak foto sedaček. Jsou tedy jedna prostřední (s integrovaným pásem), 2 krajní (ty jdou dát jak do druhé, tak do třetí řady, ta prostřední jde dát i do třetí řady doleva, v té pozici je také focena). Vyzkoušeno vyndání, nandání, sklápění. Cenu bych viděl na 800,-Kč/kus

20221105_150204.jpg

20221105_150256.jpg

20221105_150443.jpg

Odesláno

Jo a zrcátko je tam samostmívací, s tím bazmekem a snímačem okolo. Kdyby někdo měl obyčejné manuálně překlápěné zrcátko pasující do držáku na foto, nabídněte :)

20221104_202728.jpg

Odesláno

Super. Foto číslo 2.. Sedačka z třetí řady za řidičem.. Měl bych zájem a vyzvedl bych si ji jak bych jel na vánoční večírek. Je to reálné? Děkuji. 😉 

Odesláno

To je zrovna ta z prostředka, s tím integrovaným pásem. Pokud ji chceš dávat jen dozadu, nezdá se mi to jako nejlepší volba, je těžší a hůř skladná, a vzadu pás na sloupku je. Nicméně volba je samozřejmě na tobě :)

Odesláno

A joooo.. Já úplně zapomněl,že pásy jsou vzadu ve sloupku.. Hele tak klidně vemu co je na foto číslo 1.  Když není potřeba aby měla pásy a je lehčí... 👍 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...