Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@jarokare Určitě se najde... 😊 pokud ti nebude vadit, že třeba nebudeš spát v pokoji sám...

Nebo... pokud pojede sám @h4wk3y... tak může bejt asi s klukama a zůstane po něm volno a nebo pokud pojede s rodinkou, tak já půjdu k Radimovi... :) a nechám ti svůj... :)

Odesláno
V 22. 11. 2022 at 20:00, Klemoň napsal:

Jak to, že nejsem uvedený v pátek na "jukajdu" ??? :myslim    Když dostanu jen trochu rozumnou fůru, tak dorazím . . . :papa

Hele kdybys měl málo tak Ti mužem naložit na srazu... 😃 

Odesláno
V 22. 11. 2022 at 20:00, Klemoň napsal:

Jak to, že nejsem uvedený v pátek na "jukajdu" ??? :myslim    Když dostanu jen trochu rozumnou fůru, tak dorazím . . . :papa

v kolik planujes odlet, ze bys me nabral a pak odvezl na vanocni vecirek? Mista znas, odvoz od Weri, dovoz, no tam jsi nedavno v noci byl :D :D 

Odesláno
před 7 hodinami, KoudaK napsal:

Hele kdybys měl málo tak Ti mužem naložit na srazu... 😃

V pohodě, začínám si zvykat. Včera na 18 paletové auto nachystáno 21 palet.  No trochu jsem si máknul, přerovnal to, nechal paleťák ve skladu (ten už se nevešel) a jel . . .

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, Scratch napsal:

v kolik planujes odlet, ze bys me nabral a pak odvezl na vanocni vecirek? Mista znas, odvoz od Weri,

No čas odletu neznámý (fůru už vím - Liberec, Jablonec) , ten je jistý až když stojím zpátky na dvoře ...   Takže nabrat tě mohu, ale kde, se určí asi až podle toho v kolik dorazím (12/13/14 hodin?) Celou dobu asi nebudeš u Weri a nebo se mám zmínit Aduš ?  😇

Tak mne teď napadá, když tě přiberu, tak se mi zvýší zátěž vozu a zvedne spotřeba o 50% 😂

Jo dotaz na  @Weri 605, když dorazím, uvaří mi něco k jídlu ?

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoň no v patek po 14h by to slo doma, mozna, ale na vecirek bych se chtel vratit na 19h a to tam asi budes dele ze?

Odesláno
před 6 hodinami, Weri 605 napsal:

a já nechci wyškrábat woči ani od Kůstky

Kůstka tě má v oblibě, tak ti nic nehrozí. :papa  Ví , že už nejsem nebezpečný aneb "pes co štěká nekouše" .  :mrk     Otázka zní - zná to pořekadlo každý pes ???  🐶

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...