Vena garážmistr Odesláno 7. září 2022 Odesláno 7. září 2022 (upraveno) Nějakou dobu jsem tyhle poplatky neplatil protože jsem začal bydlet v novostavbě a před tím jsem nikdy na sebe elektriku neměl přihlášenou. Co vím já tak oni při povinnosti vychází(vycházeli) z toho že jsi začal platit někomu zálohy na elektriku jenže pak začali vyhrožovat že budou jezdit nějaký ty měřicí auta atd. tak jsem začal platit a jak jednou ten poplatek zaplatíš tak je to doživotní . Jinak SIPO mi běží jen kvůli TV+ Rozhlas poplatku. A protože mi nenažranost státních a polostátních institucí začíná štvát tak asi taky přejdu na jiný model plateb. Upraveno 7. září 2022 uživatelem Vena garážmistr Citovat
MJSytic Odesláno 12. září 2022 Autor Odesláno 12. září 2022 Tak dnes mi bylo na poště řečeno, že SIPO nejde zrušit, protože jsou tam prý stále aktivní poplatky. Přitom mi přišlo min týden od ČT, ČRo i ČEZu potvrzení a změně způsobu placení. Prý se mám stavit příští týden, jestli už to bude neaktivní Tak si tak říkám, jestli to nemám nějak ještě zrušit u sebe na účtu? Edit: Tak u účtu zrušeno, uvidíme, co se bude dít dál Citovat
sitler Odesláno 12. září 2022 Odesláno 12. září 2022 (upraveno) Ne... jen musis pockat. Je to tak uzasne rychly, ze to klidne trva mesic, nez se zmena propise. Asi s tim chodi pesky holub, nebo mozna snek... Upraveno 12. září 2022 uživatelem sitler ozzy56 a MJSytic ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. září 2022 Odesláno 12. září 2022 před 3 hodinami, MJSytic napsal: Tak u účtu zrušeno, uvidíme, co se bude dít dál Co to znamená, že jsi zablokoval SIPO v platbách? Citovat
sitler Odesláno 12. září 2022 Odesláno 12. září 2022 No, jeste ti pak muzou poslat, ze inkaso neprobehlo a at si to opravis jsou toho schopny... Citovat
pavelu96 Odesláno 12. září 2022 Odesláno 12. září 2022 Už to vidím, v bankovnictví se dají prostě zrušit platby ve prospěch účtu SIPO Citovat
MJSytic Odesláno 16. září 2022 Autor Odesláno 16. září 2022 V 12. 9. 2022 at 17:18, sitler napsal: No, jeste ti pak muzou poslat, ze inkaso neprobehlo a at si to opravis jsou toho schopny... Neprovedení bezhotovostní úhrady platby SIPO 1290578394 za období Září 2022 Vážený kliente, dovolujeme si Vás informovat, že platba SIPO nebyla bankou z Vašeho účtu inkasována. Platbu SIPO je nyní možné uhradit v hotovosti na kterékoliv poště nebo prostřednictvím Jednorázového příkazu k úhradě. V případě zvolení úhrady platby prostřednictvím Jednorázového příkazu k úhradě, jsou pokyny uvedeny na rubové straně dokladu SIPO. Úhradu platby SIPO v tomto případě proveďte tak, aby platba SIPO byla na účtu České pošty, s.p. nejpozději poslední pracovní den tohoto inkasního měsíce. Poznámka: Na tento e-mail prosím neodpovídejte, je generován automaticky systémem. Pro případnou komunikaci použijte adresu sipo-reklamace.vakvi@cpost.cz To už si ze mě vážně dělají pr* ta pošta tvl Tak mi do mailu přijde doklad o zaplacení měsíce září, a když to zruším, tak mi přijde tohle?! Citovat
pavelu96 Odesláno 16. září 2022 Odesláno 16. září 2022 https://www.zive.cz/clanky/jak-zrusit-sipo/sc-3-a-218373/default.aspx#part=1 Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 10. listopad 2022 Odesláno 10. listopad 2022 Info pro ty, co ještě nezrušili... Česká pošta od ledna zdraží SIPO.https://www.mesec.cz/aktuality/ceska-posta-od-ledna-zdrazi-sipo/ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 6. leden 2023 Odesláno 6. leden 2023 Máme tu pokračování. https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-posta-resi-podezreni-na-zneuziti-sipo-jednou-firmou-u-4000-platcu-40419318 Naši se taky hodně divili, co to najednou mají platit. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 6. leden 2023 Odesláno 6. leden 2023 Ještě že jsem to zrušil a je klid BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.