ozzy56 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 ve Svazu byli vždycky geniální lidé, třeba i rybíz měli jak my rajčata... jak vidím, ten Rus si už dělal i prahy, tak to heblo využil Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Dokonce i kozla rozdojili Pepito, ozzy56 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Guest Tompok76 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 @Péťa Tak jestli rozdojili kozla, jak jsem právě slyšel, tak to by nástřik spodku pro ně byl jen obyčejnou rozcvičkou škoda, že už takoví bodře vítací lidé nežijí, byla by s nimi alespoň v hospodách legrace PS: Stejně bych to jejich plánování chtěl vidět realizované v praxi... to by byla ještě větší legrace, a ne pouze obyčejné rozdojení kozla , to u nás umí každá malá holka Citovat
Pepito Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 (upraveno) @Péťa To je z roku kdy jsem se narodil. A toho kozla nejspíš nerozdojili, ale tak dlouho mu hladili přirození až jim nastříkal plnou sklenici. @Tompok76, máš pěkný nájezdy. Když jsem měl v roce 1988 Š110, tak jsem si půjčil "kolébku" a to auto jsme v pohodě převrátili ve dvou lidech. To se pak dobře natíral spodek. Upraveno 4. červenec 2022 uživatelem Pepito Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest Tompok76 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 @Pepito Díky za pochvalu Kolébka by byla fajn, ale špalky budou muset stačit Citovat
chuck11 Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 Taky jsem si již pár let zpět dělal nájezdy na auto,fungují dodnes Pepito ohodnotil 1 Citovat
Guest Tompok76 Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 (upraveno) Ty jsou luxusní a super vysoké a kočka to jistí ze zálohy Upraveno 12. červenec 2022 uživatelem Tompok76 Citovat
ferinko2 Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 .....a ja mám na nájazdoch aj zdviháky......trošku sú ťažšie , paráda to zdvihne auto keď je potrebné. Ale nie sú podomácky vyrobené Citovat
Guest spajki Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 chuck11 tohle jsou fakt super nájezdy když máš barák Já má menší jsou skladnější když venku dělám jsou super. Citovat
Guest Tompok76 Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 (upraveno) před 7 hodinami, ferinko2 napsal: .....a ja mám na nájazdoch aj zdviháky......trošku sú ťažšie , paráda to zdvihne auto keď je potrebné. Ale nie sú podomácky vyrobené Tak to je úplný luxus to se máš Taky moc prostoru nemám a jsem i za ně vděčný Upraveno 12. červenec 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.