Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechybí tam jen šroub nebo ten plastový cvok.

Zástěrky taky musím dát,jsem to trošku roztáhl a podmínka ve výjimkách jsou zástěrky. Tak budu muset objednat.

Odesláno (upraveno)

FAEF89C3-7347-4E9B-855C-A8B612B570F4_1_105_c.thumb.jpeg.7cb041d215cd16d2c90dce89e8f74209.jpegurvaly tam uchyt co je na lemu, ten co drží ta bíla spona, uvidíme jak se k tomu vyjádří muže se stát...at to dají do kupy, jestli se budou vymlouvat tak na ně kašlu nestojí mi to za nervy aní čas, ale udělám jim reklamu na na googlu a tady....

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)

hlavně ať tam nedají 8mičku šroub  🙈😂

jinak Mamut asi nebude továrnou schválený postup opravy 😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Mamut je v autorizáku ten najnormálnejší postup :D. Viem, čoho všetkého sú schopní, od vyhodenia polovice dielov, ktoré tam nemajú čo hľadať, až po štvornásobnú výmenu svetla, lebo kábel na ťažné dajú cez svetlo.

Odesláno

V ideálním světe tu lištu vymění za novou.. ale bohužel v ideálním světě nežijeme, jinak by i 1.5ka byla bezproblémová, takže to mamut jistí ;) jestli si ještě někdo myslí, že autorizák znamená něco víc, tak tomu nikdy nebylo a naopak je to spíše horší a horší.. 

Odesláno
před 12 hodinami, ChouLu napsal:

V ideálním světe tu lištu vymění za novou.. ale bohužel v ideálním světě nežijeme, jinak by i 1.5ka byla bezproblémová, takže to mamut jistí ;) jestli si ještě někdo myslí, že autorizák znamená něco víc, tak tomu nikdy nebylo a naopak je to spíše horší a horší.. 

myslí si to mraky lidí, bo formulka: ,,servisováno jen v autoriz. opravně'' je všeříkající :)

ale pravda je taková, že i tam jsou borci co umí--prostě jim povaha nedá to ojebat, tohle musí mít člověk v sobě a v každém oboru..., nejhorší je přesila cypů v takovém kolektivu, pak je rozumnější odejít :myslim

Odesláno (upraveno)

tak je opraveno...je tam nějaký tmel.....otazka času, než to zase povolí...no urvaly držaky na lemu a nechtějí se tam dávat nové lemy....tak počkáme a další reklamace....no popravdě se mi tam auto ani nechce dávat, řešil toto už někdo? Kam je možné dovolaní?

Chapu,že se nemusí napoprvé povést....ale napodruhé to takle zbastlit??to budou dělat na 4X

jestli si myslí, že mám jitrnici na čele, tak se hoši pletou....

IMG_1577.thumb.jpeg.dc9ddb943a567d55d30dcd440cb15280.jpegIMG_1579.thumb.jpeg.43b8a1f13f5c9fd144b21de688a17317.jpeg

V 18. 4. 2025 at 17:34, BubakGS napsal:

..mno, jestli chces reklamovat to, co vyvedli... musis to dat zpatky tem samym.  Pokud to zase zmasti, muzes si stezovat importerovi  - ja to jednou udelal a zpusobilo to dost pruvan....

kontakt na importera máš?

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, Charlie 1 napsal:

šikovný utečou dělat sami na sebe, viď ChouLu?😆

Už když jsem v roce 94 dostal pod zadek první fungl nový auto a musel jsem s ním až do konce záruky povinně jezdit do autorizáků jsem to výše popsané pravdlo poznal na vlastní kůži - byli tam buď staří pardálové těsně kolem důchodu, kterým bylo naprosto šumák jestli opravujou Mazdu nebo Žigula nebo mladí kluci s čerstvým výučákem, kteří se buď během chvíle otrkali a šli do svýho (v devadesátkách to bylo mnohem jednodušší než dnes) nebo okoukali od starých jak přežít a co nejmíň se spotit.

Bohužel co slyším od Pavla je to tak vlastně furt a já jen trnu jakou cestu si zvolí

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,

Ulámané dle mých posledních informací nejsou, podařilo se mi celou záležitost zkonzultovat z výrobním oddělením Peugeot a budeme řešit inovaci držáků dle oficiálních dokumentů a postupů.

Mohu se tedy s Vámi domluvit na daný termín ? Tedy 20.05.2025 ?

vyjádření k lemům , tak uvidíme jestli to na 3. pokus zvládnout,

následovat bude další reklamace….

potah sedačky řidiče začíná praskat , setkal se s tím už někdo 😂

IMG_1825.jpeg

IMG_1826.jpeg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ne u nový sedačky...je to umělá kůže a dodavatel měl problemy s kvalitou je na to svolavací akce,v zaruce si to vymění hoši no.....

nejde mi  nahrat aktualizace map používam stejnou flash jako minule tak nevím...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak z dovolene doma. auto šlapalo v pohode a spotřeba viz foto, jediný co dostalo zabrat byla klima ta jela nonstop, všimnul jsem si jedny veci ze pokud nedam směr vzduchu na hlavu aby šlo všechno na přední sklo interiér se strašně přehřívá…. nepochopil jsem system auto. s tim se nedalo jezdit ….

a pak jsem si všiml jeste 2 veci auto jak bylo v pařákách venku tak mi nesedí tyhle veci, ale je pravda, ze s 3008 nejezdím tak to mohlo byt dyl…. jak vam sedí tyhle díly, ohledně slicovani?

diky 

IMG_3642.jpeg

IMG_3644.jpeg

IMG_3645.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...