BubakGS Odesláno 18. duben 2025 Odesláno 18. duben 2025 ..mno, jestli chces reklamovat to, co vyvedli... musis to dat zpatky tem samym. Pokud to zase zmasti, muzes si stezovat importerovi - ja to jednou udelal a zpusobilo to dost pruvan.... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. duben 2025 Autor Odesláno 21. duben 2025 ještě mě napadlo ,že by to mohli vyřešit zastěrky, který tam chci dát by to mohly přitáhnout....někdo je tam dával... Citovat
Milan+ Odesláno 21. duben 2025 Odesláno 21. duben 2025 Nechybí tam jen šroub nebo ten plastový cvok. Zástěrky taky musím dát,jsem to trošku roztáhl a podmínka ve výjimkách jsou zástěrky. Tak budu muset objednat. Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. duben 2025 Autor Odesláno 21. duben 2025 (upraveno) urvaly tam uchyt co je na lemu, ten co drží ta bíla spona, uvidíme jak se k tomu vyjádří muže se stát...at to dají do kupy, jestli se budou vymlouvat tak na ně kašlu nestojí mi to za nervy aní čas, ale udělám jim reklamu na na googlu a tady.... Upraveno 21. duben 2025 uživatelem Charlie 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. duben 2025 Autor Odesláno 29. duben 2025 tak zitra 2 pokus, že at to přivezu....narvou tam mamita a přilepí...když jsem se ptal co s tím budou dělat, jen koktal... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 (upraveno) hlavně ať tam nedají 8mičku šroub jinak Mamut asi nebude továrnou schválený postup opravy Upraveno 29. duben 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
Zabak22 Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 Mamut je v autorizáku ten najnormálnejší postup . Viem, čoho všetkého sú schopní, od vyhodenia polovice dielov, ktoré tam nemajú čo hľadať, až po štvornásobnú výmenu svetla, lebo kábel na ťažné dajú cez svetlo. Citovat
ChouLu Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 V ideálním světe tu lištu vymění za novou.. ale bohužel v ideálním světě nežijeme, jinak by i 1.5ka byla bezproblémová, takže to mamut jistí jestli si ještě někdo myslí, že autorizák znamená něco víc, tak tomu nikdy nebylo a naopak je to spíše horší a horší.. Hafity a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. duben 2025 Autor Odesláno 29. duben 2025 šikovný utečou dělat sami na sebe, viď ChouLu? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 Někdy to aní není o té šikovnosti, ale spíše o tom, že už se nemůžeš dívat co se ti před očima děje... ale to by bylo na dlouhé povídání Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 před 12 hodinami, ChouLu napsal: V ideálním světe tu lištu vymění za novou.. ale bohužel v ideálním světě nežijeme, jinak by i 1.5ka byla bezproblémová, takže to mamut jistí jestli si ještě někdo myslí, že autorizák znamená něco víc, tak tomu nikdy nebylo a naopak je to spíše horší a horší.. myslí si to mraky lidí, bo formulka: ,,servisováno jen v autoriz. opravně'' je všeříkající ale pravda je taková, že i tam jsou borci co umí--prostě jim povaha nedá to ojebat, tohle musí mít člověk v sobě a v každém oboru..., nejhorší je přesila cypů v takovém kolektivu, pak je rozumnější odejít Péťa, Charlie 1 a ChouLu ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. duben 2025 Autor Odesláno 30. duben 2025 (upraveno) tak je opraveno...je tam nějaký tmel.....otazka času, než to zase povolí...no urvaly držaky na lemu a nechtějí se tam dávat nové lemy....tak počkáme a další reklamace....no popravdě se mi tam auto ani nechce dávat, řešil toto už někdo? Kam je možné dovolaní? Chapu,že se nemusí napoprvé povést....ale napodruhé to takle zbastlit??to budou dělat na 4X jestli si myslí, že mám jitrnici na čele, tak se hoši pletou.... V 18. 4. 2025 at 17:34, BubakGS napsal: ..mno, jestli chces reklamovat to, co vyvedli... musis to dat zpatky tem samym. Pokud to zase zmasti, muzes si stezovat importerovi - ja to jednou udelal a zpusobilo to dost pruvan.... kontakt na importera máš? Upraveno 30. duben 2025 uživatelem Charlie 1 ozzy56 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 (upraveno) před 23 hodinami, Charlie 1 napsal: šikovný utečou dělat sami na sebe, viď ChouLu? Už když jsem v roce 94 dostal pod zadek první fungl nový auto a musel jsem s ním až do konce záruky povinně jezdit do autorizáků jsem to výše popsané pravdlo poznal na vlastní kůži - byli tam buď staří pardálové těsně kolem důchodu, kterým bylo naprosto šumák jestli opravujou Mazdu nebo Žigula nebo mladí kluci s čerstvým výučákem, kteří se buď během chvíle otrkali a šli do svýho (v devadesátkách to bylo mnohem jednodušší než dnes) nebo okoukali od starých jak přežít a co nejmíň se spotit. Bohužel co slyším od Pavla je to tak vlastně furt a já jen trnu jakou cestu si zvolí Upraveno 30. duben 2025 uživatelem Medvěd Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. květen 2025 Autor Odesláno 17. květen 2025 Dobrý den, Ulámané dle mých posledních informací nejsou, podařilo se mi celou záležitost zkonzultovat z výrobním oddělením Peugeot a budeme řešit inovaci držáků dle oficiálních dokumentů a postupů. Mohu se tedy s Vámi domluvit na daný termín ? Tedy 20.05.2025 ? vyjádření k lemům , tak uvidíme jestli to na 3. pokus zvládnout, následovat bude další reklamace…. potah sedačky řidiče začíná praskat , setkal se s tím už někdo BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 17. květen 2025 Odesláno 17. květen 2025 @Charlie 1 ..jo je to boj. Nedej se... ..ja se taky nedavam podojit zadarmo.... ..neni to problem jen u Peugeotu.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 21. květen 2025 Odesláno 21. květen 2025 dáváš těm sedačkám nějakou péči v podobě impregnace? Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. červenec 2025 Autor Odesláno 27. červenec 2025 ne u nový sedačky...je to umělá kůže a dodavatel měl problemy s kvalitou je na to svolavací akce,v zaruce si to vymění hoši no..... nejde mi nahrat aktualizace map používam stejnou flash jako minule tak nevím... Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. červenec 2025 Autor Odesláno 30. červenec 2025 (upraveno) V čem by mohl být problém? Peugeot Update si flash sám naformátuje na správný formát ne? jaký mate u 3008 nebo 5008 aktualní mapy? IMG_2579.mov Upraveno 30. červenec 2025 uživatelem Charlie 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. srpen 2025 Autor Odesláno 19. srpen 2025 Tak z dovolene doma. auto šlapalo v pohode a spotřeba viz foto, jediný co dostalo zabrat byla klima ta jela nonstop, všimnul jsem si jedny veci ze pokud nedam směr vzduchu na hlavu aby šlo všechno na přední sklo interiér se strašně přehřívá…. nepochopil jsem system auto. s tim se nedalo jezdit …. a pak jsem si všiml jeste 2 veci auto jak bylo v pařákách venku tak mi nesedí tyhle veci, ale je pravda, ze s 3008 nejezdím tak to mohlo byt dyl…. jak vam sedí tyhle díly, ohledně slicovani? diky btl.a ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.