Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahojte, potrebujem poradiť, mám 406 1.8 16V. Je tam teraz termostat čo sa otvára pri 83, nemá tam byť termostat čo sa  otvára pri 89. A aký by mal byť priemer toho termostatu 55mm alebo 53,5. Ten čo som tam teraz dal tak som ho musel upraviť lebo by som ho tam nedal aj  s tým tesnenim.  Nemáte  foto zo Servis boxu s číslom toho termostatu, a tych cidiel čo sú v domku termostatu.  Dik za radu.

Upraveno uživatelem Michal Bel
Odesláno

ahoj :), zkus to napsat znova, protože nikdo neodpovídá asi proto, že nerozumí tomu, co jsi napsal :myslim

já bych poradil koupit nový termostat podle VIN a kup značkový--bude pasovat a fungovat

Odesláno (upraveno)

Termostat na 83°C je v pořádku, má tam být. Ale muže být samozřejmě vadný, pokud se voda neióhřeje na 80°C

Upravil jsem ti nadpis aby odpovidal pravidlům, davej na to pozor při psaní příštích dotazů a pravidla si prostuduj. Děkuji

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • Radek Hurvajz changed the title to Termostat 406 1.8 16V, 83°C nebo jiný, a jaký průměr?
Odesláno (upraveno)

Zkontroluj si teplotu třeba teploměrem, ale po dukladném ohřátí, nebo v diagnostice, pro budíky, sahary a ŘJ je vždy jiné čidlo, to jsou ty tři na domku termostatu, klidně muže budík na palubce ukazovat špatně.

Tady někde bylo popsano který čidlo je na co, ja už si to nepamatuju, jen myslim hnědý bylo pro sahary, nebo zelený? Sakra už nevim. Kdyžtak zkus pohledat

Hele našel jsem:

zelene -info ŘJ

modre-budik

hnede-sahary

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Ahoj Páni, piatok som menil všetky senzory čo su na domku termostatu plus termostat. V piatok som  jazdil a teplota sa držala na 90°.  Včera po diaľnici teplota skoro 100° a klesnúť ani za boha. Kde môže byt ešte problém. Bitron kontakty vyčistené, termostat novy otváracia teplota 89° značka Febi Bilstein. Keď prerušim hnedý senzor tak sa sahary pustia. Už som na prášky. Poraďte.

Upraveno uživatelem Michal Bel
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...