Přejít na obsah

Michal Bel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    84
  • Registrace

Vše od uživatele Michal Bel

  1. Nazdar peugeotaci potrebujem poradiť. Potrebujem rozmer skrutky na vypust prevodového oleja. Mám 406 1.8 16V rok 1998. Vopred ďakujem
  2. Michal Bel

    Hadica chladenie .

    Včera som sa na to vrhol hadica vymenená dal som tam tu novú zn. GATES a všetko suché aj keď je motor studený. Tá nová hadica má o krúžok a nie x krúžok. Inak tá stará hadica bola rok výroby 2018 tak možno bol ten x krúžok asi už stvrdnutý. Príruba je nová, chladič má tak 4 roky a ten je na jednotku. Hadicu som menil lebo tá stará mala po sebe samé hrče.
  3. Michal Bel

    Hadica chladenie .

    Príruba je nová, chladič má tak 4 roky a ten je na jednotku. Hadicu som menil lebo tá stará mala po sebe samé hrče. Tak asi hadica alebo x krúžok na hadici ale originál samostatný x krúžok sa kúpiť nedá
  4. Michal Bel

    Hadica chladenie .

    Áno napíšem
  5. Michal Bel

    Hadica chladenie .

    Skúsim,ale pre istotu som si objednal hadicu GATES.
  6. Michal Bel

    Hadica chladenie .

    To je aká vodná vazelina?
  7. Čaute, mám malý problém. Kupoval som chadicu chladenie čo ide od príruby termostatu do chladiča hore. Nahodil som ju všetko bolo dobré pokiaľ bol motor teplý, ak vychlodol tak začala kvapat zo spodu kde sa nasuva do tej príruby. Aj som kupoval druhý x krúžok a stále kvape keď je motor studený. Chcel by som kúpiť novú hadicu ale čo ak aj tá bude tiecť. Čo by ste poradili.
  8. Michal Bel

    Chladiaci okruh

    No zle bolo čidlo hnedé co spína sahary. A to čidlo malo asi mesiac. Toto čo tam mám som kupoval presne podľa VIN kódu a teplota drží Teraz mi sahary zapne pri 94°C aj som to meral teplomerom lebo budíky mi ukazuju zlú teplotu
  9. Michal Bel

    Chladiaci okruh

    Už viem kde je asi chyba. Sahary sa mi nespinuju ani pri 100. Tak bude asi zle čidlo. Mám auto klímu keď ju zapnem tak teplota drží.
  10. Michal Bel

    Chladiaci okruh

    Ale ako vyzerá ten odvz. Je tam už druhý chladič. Ten pôvodný tiekol. Pred šiestimi rokmi som kupoval NISSENS 63731. To by som ho tam za tie roky nasiel
  11. Michal Bel

    Chladiaci okruh

    Tam nie je žiadny odvznusovaky.
  12. Michal Bel

    Chladiaci okruh

    Chladič je teplý celý. A nemôže byť upchatý
  13. Michal Bel

    Chladiaci okruh

    Sú tam len dva odvznusovaky. Jeden na domku termostatu a druhý na hadici kúrenia.
  14. Ahoj, mám problém s mojou 406 benzínovou. Po naštartovaní zhruba po 10min mám teplotu 90 a viac. Keď som išiel odvzdusnovat povolil som srob a žiadna voda. Tak som sa dole viko na expanzke a vo začala striekať von. Ale z hadíc na kúrenie išla pekne voda z odvzsnovsku Čo to môže byť. Je tam nový termostat je na 83, nové senzory na domku termostatu. Prosím za rady
  15. Nazdar kluci . Mám otázku pri akej teplote motora sa spínajú sahary. Mám teplotu 100 stupňov a sahary stále nič. Senzor na sahary je úplne nový.
  16. Ahoj Páni, piatok som menil všetky senzory čo su na domku termostatu plus termostat. V piatok som jazdil a teplota sa držala na 90°. Včera po diaľnici teplota skoro 100° a klesnúť ani za boha. Kde môže byt ešte problém. Bitron kontakty vyčistené, termostat novy otváracia teplota 89° značka Febi Bilstein. Keď prerušim hnedý senzor tak sa sahary pustia. Už som na prášky. Poraďte.
  17. Páni ešte mám dotaz to snímač čo ukazuje teplotu na budíku na palubke je jedno čo dvoj pinovy.Lebo ja tam mám jedno pinovy ale káble tam idú dva.
  18. A ešte mám dotaz keď vytiahnem konektor z cidla budíku čo ukazuje teplotou na palubovke má byť rucicka na nule alebo má ukazovať Max .
  19. A ešte mám dotaz keď vytiahnem konektor z cidla budíku čo ukazuje teplotou na palubovke má byť rucicka na nule alebo má ukazovať Max .
  20. Ten termostat čo som tam včera dával je úplne nový, ale teplota stále pod 80°Skúsim vymeniť tie senzory čo sú v domku termostatu.
  21. Ahojte, potrebujem poradiť, mám 406 1.8 16V. Je tam teraz termostat čo sa otvára pri 83, nemá tam byť termostat čo sa otvára pri 89. A aký by mal byť priemer toho termostatu 55mm alebo 53,5. Ten čo som tam teraz dal tak som ho musel upraviť lebo by som ho tam nedal aj s tým tesnenim. Nemáte foto zo Servis boxu s číslom toho termostatu, a tych cidiel čo sú v domku termostatu. Dik za radu.
  22. Michal Bel

    Zly start

    No bateria má už 8 rokov, kúpim novú a keď nie tak dám zrepasovat štartér
  23. Ahoj, dnes popoludní so nasadol do mojej 406, dám kľúč do spínacky do polohy 1 kontrolky sa všetky rozsvietia okrem klimatizácie te nie potom idem potom idem štartovať a štartér len kaslal a auto nenaskocilo a sťahovalo mi aj všetky kontrolky. Naskocilo až na 5 raz. Potom som ho po 20minutach vypol. A spravilo presne to isté. Je to beterka alebo štartér v zadku alebo zapalovacia rampa.Dik za radu. Auto je 1.8 16V rok 1998. Doteraz mi to nerobilo. Čerpadlo bzuci.
  24. Michal Bel

    Central na 406

    No záhada vyriešená. Zlý bol zámok vodicovych dverí a aj centrálna jednotka ale dosť sa k nej to je pôrod.
  25. Michal Bel

    Central na 406

    Odomknú sa dvere ktoré otváram zadné ani tuk.
×
×
  • Vytvořit...