Michal Bel Odesláno 14. duben 2022 Odesláno 14. duben 2022 (upraveno) Ahojte, potrebujem poradiť, mám 406 1.8 16V. Je tam teraz termostat čo sa otvára pri 83, nemá tam byť termostat čo sa otvára pri 89. A aký by mal byť priemer toho termostatu 55mm alebo 53,5. Ten čo som tam teraz dal tak som ho musel upraviť lebo by som ho tam nedal aj s tým tesnenim. Nemáte foto zo Servis boxu s číslom toho termostatu, a tych cidiel čo sú v domku termostatu. Dik za radu. Upraveno 15. duben 2022 uživatelem Michal Bel Citovat
ozzy56 Odesláno 15. duben 2022 Odesláno 15. duben 2022 ahoj , zkus to napsat znova, protože nikdo neodpovídá asi proto, že nerozumí tomu, co jsi napsal já bych poradil koupit nový termostat podle VIN a kup značkový--bude pasovat a fungovat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. duben 2022 Odesláno 15. duben 2022 (upraveno) Termostat na 83°C je v pořádku, má tam být. Ale muže být samozřejmě vadný, pokud se voda neióhřeje na 80°C Upravil jsem ti nadpis aby odpovidal pravidlům, davej na to pozor při psaní příštích dotazů a pravidla si prostuduj. Děkuji Upraveno 15. duben 2022 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Michal Bel Odesláno 15. duben 2022 Autor Odesláno 15. duben 2022 Ten termostat čo som tam včera dával je úplne nový, ale teplota stále pod 80°Skúsim vymeniť tie senzory čo sú v domku termostatu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. duben 2022 Odesláno 15. duben 2022 (upraveno) Zkontroluj si teplotu třeba teploměrem, ale po dukladném ohřátí, nebo v diagnostice, pro budíky, sahary a ŘJ je vždy jiné čidlo, to jsou ty tři na domku termostatu, klidně muže budík na palubce ukazovat špatně. Tady někde bylo popsano který čidlo je na co, ja už si to nepamatuju, jen myslim hnědý bylo pro sahary, nebo zelený? Sakra už nevim. Kdyžtak zkus pohledat Hele našel jsem: zelene -info ŘJ modre-budik hnede-sahary Upraveno 15. duben 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Michal Bel Odesláno 15. duben 2022 Autor Odesláno 15. duben 2022 A ešte mám dotaz keď vytiahnem konektor z cidla budíku čo ukazuje teplotou na palubovke má byť rucicka na nule alebo má ukazovať Max . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. duben 2022 Odesláno 15. duben 2022 No to nevim, ale každopadně když jsem měl budíky odpojený na stole tak byla na nule. Ale je možný že jak jsou připojený bude na max, ale to jen tipuju Citovat
Michal Bel Odesláno 18. duben 2022 Autor Odesláno 18. duben 2022 A ešte mám dotaz keď vytiahnem konektor z cidla budíku čo ukazuje teplotou na palubovke má byť rucicka na nule alebo má ukazovať Max . Citovat
Michal Bel Odesláno 18. duben 2022 Autor Odesláno 18. duben 2022 Páni ešte mám dotaz to snímač čo ukazuje teplotu na budíku na palubke je jedno čo dvoj pinovy.Lebo ja tam mám jedno pinovy ale káble tam idú dva. Citovat
Michal Bel Odesláno 24. duben 2022 Autor Odesláno 24. duben 2022 (upraveno) Ahoj Páni, piatok som menil všetky senzory čo su na domku termostatu plus termostat. V piatok som jazdil a teplota sa držala na 90°. Včera po diaľnici teplota skoro 100° a klesnúť ani za boha. Kde môže byt ešte problém. Bitron kontakty vyčistené, termostat novy otváracia teplota 89° značka Febi Bilstein. Keď prerušim hnedý senzor tak sa sahary pustia. Už som na prášky. Poraďte. Upraveno 24. duben 2022 uživatelem Michal Bel Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2022 Odesláno 24. duben 2022 Vsak to je uplne normalni. Tohle neni volkswagen nebo skodovka, tady to ukazuje realnou hodnotu. Cervene pole zacina na 115, takze v klidu. Zbytecne resis neexistujici problem jarokare, OK406, VojtouNerCZ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Michal Bel Odesláno 6. květen 2022 Autor Odesláno 6. květen 2022 Nazdar kluci . Mám otázku pri akej teplote motora sa spínajú sahary. Mám teplotu 100 stupňov a sahary stále nič. Senzor na sahary je úplne nový. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. květen 2022 Odesláno 6. květen 2022 1. Rychlost 93°c a 2. při 105°C nebo tak nějak, myslim že to tak nejak je přesně uz si to nepamatuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.