BubakGS Odesláno 3. květen Odesláno 3. květen ...more ne medeny zahony..... pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 3. květen Odesláno 3. květen @BubakGS nerozumím řeči Tvého kmene ...more ne medeny zahony..... Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Já to zas slyšel tak, že se do toho pustí fáze a cokoli se pokusí dostat dál, neprojde BubakGS, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen @VojtouNerCZ Taky mě už napadlo, pustit tam měkkých střídavých 48V Ale uvidíme, co samotné pásky... Citovat
Pepito Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen @BubakGS takže ... moře ne měděný záhony..... i když jsem si to přeložil tak tomu stejně nerozumím. Citovat
BubakGS Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen (upraveno) @Pepito .... Avel bachtalo, gadžo, sar sal? ..a more neni moře Upraveno 4. květen uživatelem BubakGS Citovat
Pepito Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen (upraveno) @BubakGS no vidíš, jak mám vědět kde má být jaké znaménko? A vidím že umíš psát se znaménkami. Upraveno 4. květen uživatelem Pepito Citovat
Pepito Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Já mám i na PC na klávesnici písmenka se znaménkami. Citovat
pavelu96 Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen @Pepito je vidět, že jsi nevyrůstal v prostředí, kde cigoši sebrali vše co nebylo přivařené a pevně spojené se zemí... - buď rád Péťa, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen @pavelu96 Aha, tak už to chápu. Konečně mi to někdo vysvětlil. Citovat
sitler Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen před 6 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Já to zas slyšel tak, že se do toho pustí fáze a cokoli se pokusí dostat dál, neprojde faze je na ty opaleny , proti slimakum to staci bez napeti, tem to ten samotnej naboj medi s jejich slizem vysvetli sam ... @pavelu96 privarene urvali, pevne spojene se zemi znicili pri pokusu to ze zeme dostat. Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen před 3 hodinami, pavelu96 napsal: @Pepito je vidět, že jsi nevyrůstal v prostředí, kde cigoši sebrali vše co nebylo přivařené a pevně spojené se zemí... - buď rád já pamatuju dobu, kdy museli normálně makat, nebo kriminál..., děcka chodili do školy -obvykle zvláštní-ale chodili..., začalo se to kur*vit po 1968 , a už za komančů se to řešilo úplatkama, aby drželi huby, ostatně stejně jako dnes , spravedlnost na světě není a nebude--říkal tata a měl pravdu cosik eště pamatuju--kaj džas (kam jdeš), dilino (blbec), gadžo (běloch) Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.