david0 Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 (upraveno) Dobrý večer Peugeot 607 2.2 hdi 98kw může mi někdo prosím vás říct co ovládá to relé na bsi jednotce jediné co tam jde vyjmout 250102 a kde ho můžu sehnat děkuji Upraveno 1. březen 2022 uživatelem david0 Citovat
Péťa Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 Přesunul jsem dotaz do Cirkusu, lepší místo jsem nevymyslel. Původní místo - Návody pro práci s fórem - bylo úplně špatně. Hafity, pavelu96, ferinko2 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
david0 Odesláno 1. březen 2022 Autor Odesláno 1. březen 2022 Ok ale stále nevím co to ovládá a kde ho mohu sehnat děkuji Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 Tak si přečti co jsi napsal s pochopiš proč je to v cirkusu, a proč to neviš. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 (upraveno) před 37 minutami, david0 napsal: relé na vsi U nás máme ve vsi rybník s jedním kaprem a děsně smrdí Upraveno 1. březen 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Hafity Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 před 37 minutami, david0 napsal: relé na vsi Citovat
P607Olda Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 (upraveno) A tak klub přichází o nováčky... Hurvajzi, vy nevidíte, že tazatel se nedovede líp vyjádřit? Hurvajz: tvoje odpověď je na úrovni tazatele. Moderátor by měl pomoct, napovědět, upřesnit otázku. Označení relé tam je, takže kdo ví, odpoví. Smazal jsem "Mezitím si ostatní taky plivli"... Nevšiml jsem si, že si plivl jenom Minimaxa. Zřejmě jsi na stejné úrovni, když se posmíváš. Někdo se holt neumí vyjádřit. PS: měl jsem dojem, že je tam i příspěvek od ozzyho, ale už je pryč...??? Upraveno 1. březen 2022 uživatelem P607Olda ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 @P607Olda ono si stačí ten blivajz po sobě alespoň jednou přečíst, po sobě opravit a pak to teprve odeslat. Pochopím umístění do špatné sekce. Ale pokud někdo píše jako tatar, skončí to bohužel tak jak to skončí. Citovat
radim.1008 Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 (upraveno) Relé na BSI jednotce zkusit sehnat v Peugeotu, jestli ho ještě na tento model vedou nebo navštívit autoelektrikáře. Lépe poradit neumím. Upraveno 1. březen 2022 uživatelem radim.1008 P607Olda ohodnotil 1 Citovat
david0 Odesláno 1. březen 2022 Autor Odesláno 1. březen 2022 Já moc dobře vím že to je bsi jednotka ale už to nešlo opravit asi tak ale víš co pište si tu co chcete stejně jste mi poradili akorát prd tak já myslel že to tu je hlavně o informacích ohledně aut jak vidím tak asi ne teď si můžete dávat laiky jak jste chytří tady řešíte bsi a vsi asi můžu za to že mi to telefon automaticky přepsal svama končím naschle ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 @P607Olda. nebudu komentovat, možná máš těžký život, ale měj se hezky Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 před 20 minutami, P607Olda napsal: vy nevidíte, že tazatel se nedovede líp vyjádřit? Já být tazatelem, tak se urazím, ty jasnovidče. Evidentně jsi šlápl vedle, ty chytráku. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 před 8 minutami, david0 napsal: ale už to nešlo opravit Vidíš pod příspěvkem to tlačítko "upravit" ? Nebo ho tu vidím jenom já? Citovat
david0 Odesláno 1. březen 2022 Autor Odesláno 1. březen 2022 (upraveno) Ja to přepisoval už třikrát asi tak a když mi nejsi schopný poradit co to relé ovládá nebo k čemu tam je tak mi je úplně u prdele jestli tam je vsi nebo bsi protože víš stejné *neumíš mi poradit tak víš asi tolik jak já tak teď si vem ty vsi a poplacej se po rameni že jsi nejlepší že se někdo přepsal Upraveno 1. březen 2022 uživatelem david0 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 bohužel takových lidí přibývá, píšou jak ze zvláštní školy a chuji jsou ti druzí, já dneska končím radim.1008, pavelu96 a Hafity ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 před 7 minutami, david0 napsal: Ja to přepisoval už třikrát asi tak a když mi nejsi schopný poradit co to relé ovládá nebo k čemu tam je tak mi je úplně u prdele jestli tam je vsi nebo bsi protože víš stejné *neumíš mi poradit tak víš asi tolik jak já tak teď si vem ty vsi a poplacej se po rameni že jsi nejlepší že se někdo přepsal Být tebou trochu bych ubral a vzápětí si přečetl pravidla fóra. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Citovat
david0 Odesláno 1. březen 2022 Autor Odesláno 1. březen 2022 před 43 minutami, radim.1008 napsal: Relé na BSI jednotce zkusit sehnat v Peugeotu, jestli ho ještě na tento model vedou nebo navštívit autoelektrikáře. Lépe poradit neumím. Děkuji za normální odpověď ale já bych spíše potřeboval vědět k čemu tam je nebo co spoušti to se mi nedaří nikde vyhledat Citovat
david0 Odesláno 1. březen 2022 Autor Odesláno 1. březen 2022 před 13 minutami, radim.1008 napsal: Být tebou trochu bych ubral a vzápětí si přečetl pravidla fóra. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Že by tam bylo něco o tom že když se někdo přepíše že si tu zněho budete dělat blbečka jo to si přečtu jestli tam něco takového je Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 Bod 1 až bod 6, to vše se tě ted pravě týká. Včetně citace přimo předcházejících příspěvků. Přečti si je pozorně Doporučim ti tvuj dotaz napsat správně do odpovídající sekce a potom sem napsat žádost o uzamčeni tohoto nepovedeneho přispěvku. Děkuji za pochopeni Citovat
Péťa Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 @david0 Já čekal, že bude problém. Ale jen ten dotaz přečetl 3x a nepochopil. A protože jsem nevěděl, kam ho dát, šoupnul jsem ho do cirkusu. Když pročítám vlákno, nemáš problém s tím dvojitým relé (nebo, jak se to jmenuje)? Já ho na 406tce opravoval, byly uvnitř jen špatný diody. Není to i Tvůj problém? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.