Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý večer Peugeot 607 2.2 hdi 98kw může mi někdo prosím vás říct co ovládá to relé na bsi jednotce jediné co tam jde vyjmout 250102 a kde ho můžu sehnat děkuji

Upraveno uživatelem david0
Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)
před 37 minutami, david0 napsal:

relé na vsi

U nás máme ve vsi rybník s jedním kaprem a děsně smrdí 😛😂😂

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

A tak klub přichází o nováčky...

Hurvajzi, vy nevidíte, že tazatel se nedovede líp vyjádřit?

Hurvajz: tvoje odpověď je na úrovni tazatele. Moderátor by měl pomoct, napovědět, upřesnit otázku.

Označení relé tam je, takže kdo ví, odpoví.

Smazal jsem "Mezitím si ostatní taky plivli"... Nevšiml jsem si, že si plivl jenom Minimaxa. Zřejmě jsi na stejné úrovni, když se posmíváš. Někdo se holt neumí vyjádřit.

PS: měl jsem dojem, že je tam i příspěvek od ozzyho, ale už je pryč...???

Upraveno uživatelem P607Olda
Guest minimaxa
Odesláno

@P607Olda ono si stačí ten blivajz po sobě alespoň jednou přečíst, po sobě opravit a pak to teprve odeslat. Pochopím umístění do špatné sekce. Ale pokud někdo píše jako tatar, skončí to bohužel tak jak to skončí. 

Odesláno (upraveno)

Relé na BSI jednotce zkusit sehnat v Peugeotu, jestli ho ještě na tento model vedou nebo navštívit autoelektrikáře. :myslim Lépe poradit neumím.

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Já moc dobře vím že to je bsi jednotka ale už to nešlo opravit asi tak ale víš co pište si tu co chcete stejně jste mi poradili akorát prd tak já myslel že to tu je hlavně o informacích ohledně aut jak vidím tak asi ne teď si můžete dávat laiky jak jste chytří tady řešíte bsi a vsi asi můžu za to že mi to telefon automaticky přepsal svama končím naschle

Guest minimaxa
Odesláno
před 20 minutami, P607Olda napsal:

vy nevidíte, že tazatel se nedovede líp vyjádřit?

Já být tazatelem, tak se urazím, ty jasnovidče. Evidentně jsi šlápl vedle, ty chytráku.

Guest minimaxa
Odesláno
před 8 minutami, david0 napsal:

ale už to nešlo opravit

Vidíš pod příspěvkem to tlačítko "upravit" ? Nebo ho tu vidím jenom já?

Screenshot_20220301-202505_Chrome.jpg

Odesláno (upraveno)

Ja to přepisoval už třikrát asi tak a když mi nejsi schopný poradit co to relé ovládá nebo k čemu tam je tak mi je úplně u prdele jestli tam je vsi nebo bsi protože víš stejné *neumíš mi poradit tak víš asi tolik  jak já  tak teď si vem ty vsi a poplacej se po rameni že jsi nejlepší že se někdo přepsal 

Upraveno uživatelem david0
Odesláno
před 7 minutami, david0 napsal:

Ja to přepisoval už třikrát asi tak a když mi nejsi schopný poradit co to relé ovládá nebo k čemu tam je tak mi je úplně u prdele jestli tam je vsi nebo bsi protože víš stejné *neumíš mi poradit tak víš asi tolik  jak já  tak teď si vem ty vsi a poplacej se po rameni že jsi nejlepší že se někdo přepsal 

Být tebou trochu bych ubral a vzápětí si přečetl pravidla fóra. https://www.peugeot-club.com/guidelines/

Odesláno
před 43 minutami, radim.1008 napsal:

Relé na BSI jednotce zkusit sehnat v Peugeotu, jestli ho ještě na tento model vedou nebo navštívit autoelektrikáře. :myslim Lépe poradit neumím.

Děkuji za normální odpověď ale já bych spíše potřeboval vědět k čemu tam je nebo co spoušti to se mi nedaří nikde vyhledat

Odesláno

Bod 1 až bod 6, to vše se tě ted pravě týká. Včetně citace přimo předcházejících příspěvků.  Přečti si je pozorně

Doporučim ti tvuj dotaz napsat správně do odpovídající sekce a potom sem napsat žádost o uzamčeni tohoto nepovedeneho přispěvku. 

Děkuji za pochopeni

Odesláno

@david0 Já čekal, že bude problém. Ale jen ten dotaz přečetl 3x a nepochopil. A protože jsem nevěděl, kam ho dát, šoupnul jsem ho do cirkusu.

Když pročítám vlákno, nemáš problém s tím dvojitým relé (nebo, jak se to jmenuje)? Já ho na 406tce opravoval, byly uvnitř jen špatný diody.

Není to i Tvůj problém?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...