Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

v podstate se vam par aktivnich lidi snazilo dat najevo abyste to tak nezrali 😉

uzavrel bych to cele timto vystupem 

nekteri clenove se vic soustredi jak prispivaji 

nekteri moderatori "uberou"

Odesláno

No ještě vy se mi tady hádejte... 😂

Tejden se tu snažíme dojít k ňákymu řešení... vznikala z toho celkem už konstruktivní debata a teď tohle... 😅

Petře a budu do toho šťourat, páč to je přesně to, co tu chcem vyřešit... chcete přeci, aby to bylo jasně daný..., nebo se pletu....? Tak jasně daný, aby se (podle vás) měřilo stejně.... co to je:

- někteří se budou víc soustředit...?

- někteří prostě uberou....?

To mi nestačí..., já chci teda jasně definovaný prohřešky a tresty.. a počkala bych klidně i na Hanyse až se vrátí..., aby se k tomu taky vyjádřil..., protože on podle mě není špatný člověk... není tu dlouho... nezkažen trilobitama... 😅 tak ať zkoukne třeba ten bodový systém...

Odesláno

K bodovýmu systemu, dejme tomu že bude 1 bod za vadný nadpis, 1 bod za zbytečný dva přispěvky za sebou, 1 bod za špatnou citaci, se stropem 20 bodů tu za chvili nikdo nebude pokud budou neustale ignorovat takovyhle pravidla, všichni budou trestanci, a stejně budou brečet že jeden bod dostal a druhej né.

Odesláno

Špatný nadpis napomenutí, špatná sekce napomenutí. Opakovaná citace třeba po dvou napomenutí jeden bod, neslušné chování bod, urážení, napadání 5 bodů. Něco takhle a ne být hned krutý z pozice síly. ;) Nováček, který přijde a hned dostane flastr, se tu znovu asi neukáže. Pokud budou všichni aktivní moderátoři fungovat stejně podle mustru, tak nevidím důvod na pláč, jak na pískovišti. :myslim

Odesláno (upraveno)

Když nedaš bod i za malý prohřešek tak to nikdo dodržovat nebude, pokud to ma fungovat tak jedině takto, jinak se tím nemusime zabývat. Jak jsem psal už dříve, když budu vědět že za chybu dostanu bodík tak si příště dám pozor.

Takhle s napomenutím je to to zbytečná práce. Právě ten 1 bod by byl to napomenutí. A napadání za 5 bodů?  Tam je to nekompromisní si myslim, nahned.

A vubec, vymyslete si to, my pak uvidíme co uděláme. :aut

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Oboduje se všechno... jinak to fakt nemá smysl.... jen jak už sem říkala, bylo by dobrý tam mít i tu funkci samo umazávání..., což mi zatím nikdo neodpověděl, že jde.... 😅třeba bod za týden...? Za měsíc...? Radku, tam se píše bidy které nikdy nezmizí..., dá se tam nastavit, které zmizí...? 😅

Strop může bejt klidně 50.. záleží na hodnotách bodů... za srprostou urážku moda klidně 40/50 bodů... a 50 = ban na 7 dní....? Nebo doživotní...? Nebo strop bude 100b....? A 80b ban na 30dní... A za citaci celýho přímo předchozího klidně jen 2 nebo 1...?

Odesláno

I když název vlákna mluví jasně, tak sem napíšu OT.

Navrhujete trestný bod za dva příspěvky pod sebou, teď si nevybavím kdo  to napsal, ale byl návrh aby to systém automaticky spojil.

Guest Petr 3008
Odesláno
před 4 minutami, brixtr napsal:

I když název vlákna mluví jasně, tak sem napíšu OT.

Navrhujete trestný bod za dva příspěvky pod sebou, teď si nevybavím kdo  to napsal, ale byl návrh aby to systém automaticky spojil.

Michal to navrhoval - Vagi

Odesláno (upraveno)

Tak vlákno s moje kára, by asi byla výjimka, tam to pokud vím akceptovali i teď...

ale klidně... tím, že se dá u jednotlivých nastavit jak dlouho budou... tak sprostý urážky samozřejmě nezmizí a nebo za 3 roky třeba až.... 🙂 ale ty 1/2/3/5 třeba po měsíci - půl roku ano... 😃 je to jen o tom prvním návrhu... :)

Upraveno uživatelem Weri 605
Doplneni
Odesláno

ja jeste dodatek. vim ze moderovani je treba a taky jak tu nekdo psal je to vesmes prace ktera neni videt . 

posledni dobou mi ale prislo ze asi interne jste vyhlasili soutez pro nej moderatora a samozrejme aby bylo videt kdo je nej tak se zacali vkladat editace . ok asi stim problem neni pokud to budou sablony v nejakem jednotnem duchu ( s temi body k tomu samozrejme) , ale osobne budu radeji pro aby ta prace moderatora byla spis neviditelna uplne a pocitoval to jen ten kdo se dopustil prestupku.

Odesláno

To vkladani tu bylo už dávno, měli jsme v mod sekci šablony. Nebylo to proto aby bylo vidět kdo je nejlepší, a soutěž jsme taky nevyhlásili, prostě to někdo začal opět využívat a někdo ne, pár šablon si ten kdo potřeboval vytvořil, pár upravil, a pak jen kopiroval a vkladal pokud bylo potřeba.

Mimochodem to tema jsi vytvořil ty.

obrazek.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...