Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) @pavelu96prosim tě odděl to tady od toho vlakna. Díky @vagi Spíš to vypadá že některé věci nechapeš ty Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Právě teď, Radek Hurvajz napsal: Tak jak mám chápat ty neustálé přestřelky ve všech vláknech na foru mezi tebou a Vagim?? Mě to přijde prostě jako provokace Radku, mě to přijde jako konverzace mezi dvěma členy. Nic víc, že v tom hledáte nějaké provokace... Hanys je srandista, to jste si už snad všichni mohli všimnout. Proto ta častá konverzace? Nebo si mají psát mezi sebou soukromky? Jasný, kdyby se ta konverzace rozjela v Hanysově vlákně o jeho autě, tak by bylo vše v pořádku? Rozhodně to bylo nešťastné a za sebe doufám, že příště se bude postupovat citlivěji. Jo a teď to oddělte, hlavně to nemažte, ať tu všichni nespamujem. Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Radime, jenže oni se baví timhle neštastnym stylem křížem krážem celym forem, dlouho se to nechavalo Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Před hodinou, pavelu96 napsal: nemohou přispívat na naše stránky jo tak to asi pardon, že si vůbec někdo dovolil přispívat na VAŠE STRÁNKY. Asi mi vysvětlete čí ty stránky teda jsou? Ad :Byla to naprosto neškodná konverzace, nikdo nikoho neuráží ani na nikoho neútočí. Jen někdo v tom pořád něco hledá. To by se za chvíli dostalo do fáze, že nemůžeš napsat vůbec nic. Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) @Radek Hurvajz Celým ne, to je přitažený za vlasy. A proč teda moderátoři jim nenavrhli udělat si svoje kecací vlákno? Pamatuji doby, dnes už trochu dřevní doby, kdy se takhle debatovalo... Pořádek musí být, to jo. Ale ne přece německy strikní a studený. Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem radim.1008 Medvěd, Pepito, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Ale tak jako si ho udělat mohli, na to se ptat nemusejí, i když "Co jste dnes udělali" by bylo použitelný. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Ale prosim tě, to bys nemohl reagovat vůbec na nic. Většina z nás sem chodí pokecat a normálně se pobavit. Mantinely se nijak výrazně nepřekračují, tak nebudu přeci řešit a přemýšlet nad tím jestli někomu odpovím nebo ne. A odpoví mi někdo čí ty stránky jsou? Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 před 15 minutami, Radek Hurvajz napsal: Tak jak mám chápat ty neustálé přestřelky ve všech vláknech na foru mezi tebou a Vagim?? Mě to přijde prostě jako provokace, navíc mi přijde že ty se necháš vždy strhnout. A byl jsem většinou ticho, protože se s vami dvěma nechi hadat na tohle tema Jak to máš chápat? Jako diskuzi, Jako zábavu! Bavil ses někdy? Víš vůbec co to slovo znamená? Jaká provokace? Takový jsem nikdy nebyl! Proč bych to dělal! Ty si myslíš že jsem nějaký snopel co sem chodí provokovat? Ty mě vůbec neznáš a hodnotíš mě tady. Ty si asi myslíš, že jsem nějaký hej počkej. Mám dost. Mnoho členů tady vtípky napříč fórem a je to OK. Např @ozzy56je super srandista dle mého gusta a já mám takové lidi rád. Ne ledové čumáky. A komu to vadí? Jsem za takové lidi rád, chodíme se sem totiž pobavit, pokecat - Spamovat jak ty říkáš. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Projdi si forum 14 let zpět. Máš co číst. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Možna vickrat jak ty, asi by jsi se divil. Ale nechapu souvislost, něco mi nabiziš? Nebo jal to mam chapat? Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Jsi protivný, jak ženská, co měla orgasmus naposledy před okupací. Souvislost žádná, spam vlákno...tak proto. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) Říká se ze s léty přichází rozum, v tvém případě přisla jen léta. Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96, Péťa a Hafity ohodnotil 2 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) Takže jste mi smazali celé vlákno s autem? Která dobrá duše se do toho tak rychle pustila? To jsem zvědavý. Jde vidět, jak si to užíváte. Těch příspěvků co tam bylo... Hmmm zajímavé. Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Hafity Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Asi to tu taky zabalím.... Tohle už nemá nic společnýho s nadhledem a lidským přístupem.... Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Bohužel nemá. Máš naprostou pravdu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 před 3 minutami, HanysR napsal: Takže jste mi smazali celé vlákno s autem? Která dobrá duše se do toho tak rychle pustila? To jsem zvědavý. Jde vidět, jak si to užíváte. Těch příspěvků co tam bylo... Hmmm zajímavé. Tak moment, o tom nic nevim Citovat
Hafity Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Hlavně to už přestalo být to pohodové fórum, do kterého jsem kdysi vstoupil.... radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.