ozzy56 Odesláno 25. listopad 2021 Odesláno 25. listopad 2021 na začátku výroby (montáže) nejdou tyto nové díly většinou sehnat... Citovat
Mireczech85 Odesláno 25. listopad 2021 Odesláno 25. listopad 2021 Dneska jsem komunikoval s mým prodejcem ohledně mé objednávky. Krátce rekapituluju (Objednáno za hodně slušnou vyjednanou DEMO cenu v červenci 2021. Příslib do výroby do konce ledna 2022. V průběhu času přislíbena garance ceny do konce února 2022. Dnes informace, že importér nebyl schopen vyjednat garanci dojednané ceny. V mém případě, objednávka v jakémsi režimu DEMO znamená plus 55k. V případě běžné nabídky PROMO by to bylo plus 15k. Příslib 1Q 2022 s dovětkem "slibujte něco tuhle dobu".) Mimo jiné jsem se ptal na motorizaci EAT8 Puretech, jestli bude nebo nebude a argumentoval jsem místní informací prosáklé od slovenského importéra Toyoty. Tak prý Peugeot EAT8 Puretech bude. Že prý Toyota vyčerpala nějaké kvóty od PSA. Pochopil jsem to tak, že přednost dostanou Riftery. Přeberte si to jak potřebujete. Prodávám jak jsem koupil. Nevím co si o tom mám myslet. Těch zaručeně správných informací je nějak moc. Já teď řeším principiální otázku. Jestli mi to za to stojí a nebo půjdu od toho. Citovat
BubakGS Odesláno 25. listopad 2021 Odesláno 25. listopad 2021 +15 litru bych asi prekousl. +55 ne. 1.2 PT je (podle me) na auto velikosti Rifter Long moc malo. havran400, Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 1 Citovat
slimboy Odesláno 29. prosinec 2021 Autor Odesláno 29. prosinec 2021 V SR prave s okamzitou platnostou stopli moznost objenavky Riftera, Travellera aj Experta Combi so spalovacim motorom a v ponuke zostavaju len elektricke verzie. Predpoladam, ze CR na tom nebude inak. Ide to rychlejsie, nez som predpokladal aj v tom najhorsom scenari... Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 Emise, příští rok se do výroby vrátí ale kvóta pro ČR bude tak málo aut a budou o ca 100000 dražší.... Holt emise.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 (upraveno) ..no ty kraso... ...aby se nam jeste ty fosilni kramy taky nezacaly krast..... Upraveno 30. prosinec 2021 uživatelem BubakGS Charlie 1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
pjetrof Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 hlavně aby dodělali ty, co už jsou objednány .. ale už vidím jak přijde info o zrušení a možnost nové objednávky za novou cenu .. ať žijí emise .. místo nového auta budu užívat 20 let staré ale funkční a "normální" vůz .. Raďous007, Charlie 1 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 Na to moc nespolehej, už zde víc členům vč. mě zrušili objednávku.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. prosinec 2021 Odesláno 30. prosinec 2021 švára se nakonec dočkal , cca tři týdny zpět ,benzín v manualu. Charlie 1, radim.1008 a petrkaspi ohodnotil 3 Citovat
slimboy Odesláno 30. prosinec 2021 Autor Odesláno 30. prosinec 2021 Je to verzia long s motorom 81 kW a vo vybave GT? Taka sa uz momentalne poskladat neda... havran400 ohodnotil 1 Citovat
slimboy Odesláno 25. leden 2022 Autor Odesláno 25. leden 2022 @havran400mozem vediet za co si mi dal negativny feedback na moju otazku? Co take som napisal, ze si to zasluzilo downvote? Citovat
abgx1 Odesláno 1. únor 2022 Odesláno 1. únor 2022 Trosku sa tu strcim... Vieme ako su na tom EAT8 so spolahlivostou? Riesim ci proace city verso(long, family, 130hp dizel) s automatom alebo manualom, a o EAT8 sa mi nepodarilo dohladat absolutne nic.... Je to rovnaka prevodovka ako sa dava do travellera? Dakujem za kazdu odpoved Citovat
BubakGS Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 (upraveno) ...relativne spolehliva je. Nektere kousky maji potize s vetsi hlucnosti - respektive jinym zvukem na vyssich lichych rychlostech - u me je trochu slyset 5tka a 7micka .... nic hrozneho, ale vsimnes si toho. https://en.wikipedia.org/wiki/AWF8F35 ...a dokud to jde, doporucuju tu Toyotu Long, 130 HP diesel a AT8. Long proto, ze se nebude protivne pohupovat dopredu-dozadu jako ty kratke a AT8 proto, ze ten 8mikvalt je rozsahem prevodu delsi nez manual (na dalnici na 8micku pri 150ti toci 2.500 rpm) a 1-5 jsou pomerne kratke, takze pomahaji tomu relativne slabemu motoru s dynamikou - jede to celkem prekvapive pekne do tech cca 110 km/h..... ... Upraveno 2. únor 2022 uživatelem BubakGS Citovat
abgx1 Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 (upraveno) Long je jasny - keby som chcel auto s malym kufrom tak si kupim fabiu 130Hp tiez - uz to bude tak na hrane pouzitelnosti Uz to bolo len automat vs manual - bal som sa o dlhodobu spolahlivost... aby to nebol taky pruser ako niektore DSG u VW atd... Ale tak dal som ten kod prevodovky ktory si poslal do googlu, a jediny pripad zlyhania co som nasiel bolo nejake volvo, ktore cez motor prevodovku zaplavilo chladiacou kvapalinou... + sa to uz desatrocie montuje do vseketeho mozneho Co sa tyka otacok na dialnici, to mi nenapadlo... Pozeram ze 6st manual ma pri 140taho na 6tke dobrych 2700rpm, pri 150 to bude tak 2900rpm - To uz je dost... kdejaky turbobenzin uz toci rovnako EAT8 bude mat pri 140 ~2350 a pri 150 1500, to uz moze byt dost vyrazny rozdiel v komforte na dialnici. Velke plus pre automat. Napada mi este otazka - ako sa ta osmicka sprava na dialnici? Podradzuje to casto? Pre nerdov som inak nasiel video Upraveno 2. únor 2022 uživatelem abgx1 Citovat
BubakGS Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 (upraveno) Kdyz s rodinou nalozenej letim do Jiznich Cech, tak kdyz ho rozjedu na tech 150 km/h na tachu, tak jede na tu 8micku porad..... ... jen kdyz me neco prekazi a pribrzdi a slapu na plyn tak ne. Jo a na D1cce akorat kopec od Jihlavy k Humpolci nalozenej 8micka neda a radi na tempomatu na 7 - ale porad jede tech 150. Kdyz jedu sam v prazdnym aute, tak jo.... .. a protoze jsem pred nakupem dlouhodobne (2 vikendy a 2 dlouhe cesty) testoval kratke Berlingo s MT6 a stejnym motorem, tak jsem presne kvuli cestam po dalnici chtel 8mikvalt... ..to auto je znatelne tissi .... Upraveno 2. únor 2022 uživatelem BubakGS Citovat
abgx1 Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 (upraveno) No dobre, v tom pripade je rozhodnute o automate... Uz to len objednat a poslusne cakat Este raz dik Upraveno 2. únor 2022 uživatelem abgx1 BubakGS a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 (upraveno) ..tak drzim palce, aby aspon Toyota stihla toho fosila jeste nechat vyrobit a dodat.... Upraveno 2. únor 2022 uživatelem BubakGS Citovat
slimboy Odesláno 2. únor 2022 Autor Odesláno 2. únor 2022 (upraveno) A potom po dodani uz len dufat, ze sa nevyskytnu problemy s huciacimi rozvodmi a problemy s AdBlue (cerpadlo, vstrekovac, sonda NoX)... Upraveno 2. únor 2022 uživatelem slimboy BubakGS ohodnotil 1 Citovat
abgx1 Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 Tak je tam 5rocna zaruka... snad sa v nej stihnu poopravovat vyrobne vady A co sa tyka dodania, tak nemam inu sancu ako objednat a cakat... Peugeot, citroen, opel su uz len ako elektromobil, pripadne plechova skrinka s mrezou za cenu plne vybavenej toyoty Skladovky existuju asi len u peugeotu, ale stoja raketu. A naviac ma peugeot hnusny interier(ten maly volant a budiky nad nim... strasne nieco) pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.