Guest dtyrkas Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Ty kravo, to je maso, to jsem snad nevidel ani na rottenu. Kde se to stalo? Vypada to na okoli Moravske Trebove (opet). Je videt, ze ty nejtezsi nehody se stavaji na prehlednych usecich. Jinak bych zavedl pro velice neukaznene ridice vyjimku ze zakona. Dostal by pri tezkem dopravnim prestupku par prez hubu od policajta, kdyz ho chytne pri cinu. Ale tomuhle to muze byt uz jedno. Malo si vazime zivota sveho a druhych uz vubec. [upravil dne 18/4/06 dtyrkas] Citovat
domikra Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 tak to je silné kafe,komu se to povedlo vyfotit?....tan musí mít silnej žaludek:o Citovat
Capy Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Já to vždycky řikal tatra nezná bratra aneb osobákem tiráka nepřetlačíš.jinak je to fakt maso to musela bejt šlupka:bojim Citovat
Vopičí Odesláno 22. duben 2006 Odesláno 22. duben 2006 Tak to je krutý. Nechtěl bych takhle dopadnout, brrrrrr. Taky bych řekl, že je to Moravská Třebová, ta dlouhá přehledná rovinka před tunelem. Citovat
Dave_k Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Původně zaslal: Vopičí Taky bych řekl, že je to Moravská Třebová, ta dlouhá přehledná rovinka před tunelem. JJ je to ta rovinka. Na tý první fotce je dokonce ten tunel trochu vidět. Citovat
Tuldous Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 tak k tomuto opravdu není coi dodávat... promiňte to slovo, ale magor!!! Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Vcera jsme tam projizdeli, prava krajnice je jeste poradne rozorana a na miste audiny je pomnicek. Clovek si rekne rovinka - prdlajs, misto smrti, vsichni tam predjizdeji jak hovada. Jednou jsem pocital pomnicky na silnici z Pohorelic do Znojma, dosel jsem k cislu myslim 45. To bylo pred 5 lety, vsadim se, ze uz jich tam zas pribylo. Citovat
Aceman206 Odesláno 14. červenec 2006 Odesláno 14. červenec 2006 to už jsem někde videl je to husté Citovat
raspa Odesláno 11. srpen 2006 Odesláno 11. srpen 2006 to mi někdo posílal na mail , hrozný maso , doporučuji zhlídnout před obědem , to hned přejde chuť Citovat
sulphate Odesláno 11. srpen 2006 Odesláno 11. srpen 2006 co dodat... takhle by asi nechtěl nikdo skončit... ale ono i když jezdíte bezpečně, tak se tomu taky nemusíte vyhnout... viz řidič kamionu... Citovat
KoudaK Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 jo je to nechutný,ale většina dopravních nehod u nás je zaviněna lidským faktorem... Nepozornost je svině... Citovat
tanagy Odesláno 7. prosinec 2006 Odesláno 7. prosinec 2006 No, pokud ty fotky zachraní aspoň jedinýho člověka před smrtí, tak to má smysl. Dneska pojedu zase o něco pomaleji a bezpečněji Pořád si namlouvám, že sem vždycky pánem situace a že to auto ovládám, ale když se člověk dívá na některý ty videa (třeba zimní klouzanice, kdy člověk neudělá opravdu nic - viz http://www.chcizit.cz/videa/kdyz-to-klouze.html ), tak aby se bál do toho vůbec sednout. Anděl strážný s námi všemi Citovat
Marcel505 Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Původně zaslal: tanagy Pořád si namlouvám, že sem vždycky pánem situace a že to auto ovládám, Jen myšlenka - mě připadá, že když má člověk nový vůz, tak si myslí, že s tím autem zvládne vše. Jenže jednou mu ty blbosti to auto neodpustí. Nic proti tobě ale - má to logiku? Citovat
tanagy Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 No, čím je člověk starší, tak tím víc u řízení přemýšlí (zkušenosti, opatrnost, předvídavost, atd...) Těžko říct kdo bourá nejčastěji - tyhle statistiky sem neviděl. Myslíte, že řidiči do 30ti let bouraj častěji než ti starší? Citovat
Ferin007 Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Já mám ten odkaz prázdnej Jinak jednou sem jel ve Francii po pěkně dlouhé státní silnici, krásná široká přehledná silnice to byla, ale na začátku měli obrofskou ceduli, že tam už bylo asi 54 nebo kolik smrťáků. Po celé té silnici pak na místě každé té nehody stála na krajnici jedna, případně i víc, figurína, tekla jí krev z hlavy a člověka u toho zamrazí. Myslím, že ho to donutí přemýšlet. Citovat
Marcel505 Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Původně zaslal: tanagy No, čím je člověk starší, tak tím víc u řízení přemýšlí (zkušenosti, opatrnost, předvídavost, atd...) Těžko říct kdo bourá nejčastěji - tyhle statistiky sem neviděl. Myslíte, že řidiči do 30ti let bouraj častěji než ti starší? Je ale otázkou, z čeho statistiky vycházejí... Řidiči do 30-ti let - no třeba jo, jenže pak se to nemůže měřit, protože si pak už nezaříděj... Citovat
Ferin007 Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Jo jo, nejrizikovější je kategorie 18-21, hlavně následkama. V zahraničí pak možná eště 80+, ale ti u nás skoro nejezdí. Citovat
OK406 Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Mezi nejčastější příčiny DN patří : nepozornost, přeceňování vlastních možností ale i vozidla, alkohol, nevěnování se řízení vozidla, nesledování provozu ve zpětném zrcátku, strach z provozu a to zejména u čerstvých absolventů autoškol, Kouření (zapalování, hledání cigaret či zapalovače), drogy či jiné návykové látky, nedodržení bezpečné vzdálenosti za vozidlem,rychlost, nedání přednosti, oslnění proti i za vozidlem jedoucím vozidlem a tad... Stačí se pak podívat na televizní noviny či do tisku a je to pořád jedno a to samé. Ale největší problém je v tom, že většinou to odnesou nevinný účastníci silničního provozu. :(:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.