Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Až bude,tak bude,nějak mě to netíží,jen mě překvapilo,že v Ronalu chtějí kopii velkého TP,to nikdy nebylo.

Upraveno uživatelem Milan+
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak auto už je na pobočce ,ale prý mu chybí plno věci🤮 nejsou čipy ,máme zitra přijet a řeknou nám co a jak😔 

tak zitra nápisu , muže mi někdo poradit až v tom budu sedět jak poznám jestli to ma adaptivní tempomat  jsou třeba jiné packy pod volantem?

parkovaci senzory vepredu a vzadu to prý má,psalo se tady  ze auta he mít nebudou …co se ví ze auto nemá tak je elektrické víko zadního kufru  a Allure pack ho mít mělo….no uvidím jsem z toho takovéj Preslej bohužel to není Apríl ale realita…

diky

Odesláno

Tak jsme se byli podívat na auto😉

autu měli chybět parkovací senzory a sledování mrtvého úhlu s tempomatem Adaptivním nicméně tyhle věci v aute jsou🥳🥳

Ale chybí jiné věci 🙈

1.conect box a SOS box tlačítka na strope ani moc nevim k čemu přesně slouží a tohle ozelime…

2.bezklicove otevírání kufru A otevírání dalkacem to nás mrzí moc užitečná věc, je možné ji dodělat Francie dá slevu 10000 a koncesionář to dodela cena 50000kc z naši kapsy musí se tahat nové svazky,klíče ovládání ,čidlo pod naraznikem….

situace je taková ze Frantici na lince montují co zrovna mají  po ruce pokud nemají konkrétní díl  rozhodnou co v rámci výbavy auto nebude mít… s naši přijeli ještě další 2x 3008 a všem chybí stejne věci….

takze se zjisti až auto přijde fyzicky co mu chybí a co ne… je to loterie … je pak na zákazníkovi zda auto bude chtít či ne a muže odstoupit id smlouvy…. Parkovací senzory se budou dodelavat chybí jen čidla a svazky jsou natahany…

auto má i tažný za co jsem rad…..

jinak slicovani se mi zda dobre ničeho co bije do oči jsem si nevšiml ….zatím…akorát ze nelicuje obložení sloupku u řidiče  nějak to tam odstává par členů už to řešilo…

jinak jsem se byl podívat na tyto kola

https://auto.bazos.cz/inzerat/150275860/aludisky-peugeot-18-5x108-original-et49.php

Jedno kolo hlubší šrámy jedno kolo už se loupajici vrchní čirý lak , jedno kolo se mi zdálo zezadu bouchle a rovnany límec bylo cele sedrene ,Polák mi nabídl renovaci kol ale to by se kola už pohybovali kolem 20000 na Los Angeles dobra cena, nové stojí kolem 30000…

nicmene probíhající akci jsme vzali kola Detroit leskle s černou a i dodatečné sleve kola vyšli na nižší cenu než kola z druhovyroby…

předání auta snad v pátek teď se řeší ještě cena s Francii  ohledně těch věci které chybí….

Odesláno

Vím, že je to kacířský názor, ale pokud si ani u nového člověk nemůže být jistý výbavou, pak zlata roční ojetina.

Já se obdivuju Tvým nervům a trpělivosti, já bych od smlouvy už dávno odstoupil.

Odesláno

No to je těžký kombinace automat+ nafta  těch moc není … a když kupujes auto musí se ti líbit a chytnout té za srdce 😉 bylo řešením koupit Hjonde byl by i levnější  ale pak se na nej dívat 20 let!🙈 ano Medvedě řešením bylo koupit  roční auto ale cena by byla ještě vyšší než funglovka😉

Odesláno

1.conect box a SOS box tlačítka na strope ani moc nevim k čemu přesně slouží a tohle ozelime…

tohle nemá ani mergl skoro uz rok , zakaznici maji ve smlouve ze az to bude tak se to dodela, hlavni problem je ale v tom ze diky absenci tohoto, neni funkcni spousta funkci v infotaimentu . nevim jak to má peugeot ale zeptal bych se na to. - je to jako koupit si smart telku ale umi jen obraz a zvuk . 😕 

Odesláno

Charlie 1: na jednu stranu gratulace, že budeš mít auto, na druhou stranu chápu, že Tě ty chybějící věci musí štvát. Já nemám automatické zavírání kufru u 5008 (neobjednal jsem si ho) a teď mě to docela štve, protože se s ním manipuluje tak nějak naprd. Ale třeba to u 3008 není tak hrozné.

Ten Conect Box využívá navigace např. pro získávání info o dopravě, uzavírkách asi radarech? Ale asi ho můžeš nahradit např. mobilem přesk který připojíš auto k netu, pokud tedy vůbec plánuješ vestavěnou navi používat.

Odesláno

Tak to jako si koupíš auto s nějakou výbavou a pak ti přijde bez ní a když ji chceš tak si ji ještě jednou musíš připlatit? No to je super. 👎

Odesláno
Před hodinou, Pe.Tr napsal:

tohle nemá ani mergl skoro uz rok , zakaznici maji ve smlouve ze az to bude tak se to dodela, hlavni problem je ale v tom ze diky absenci tohoto, neni funkcni spousta funkci v infotaimentu . nevim jak to má peugeot ale zeptal bych se na to. - je to jako koupit si smart telku ale umi jen obraz a zvuk . 😕 

To je pekny…to se zeptám…

Na Tuscona by byla cekacka asi 4mesice 

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Charlie 1 napsal:

ano Medvedě řešením bylo koupit  roční auto ale cena by byla ještě vyšší než funglovka😉

O kolik?
Když máš love na novou káru, tak by Tě asi i třeba 10 - 15% navrch nemělo rozhodit (počítám, že jako už nejunior víš něco o potřebných rezervách ve štrozoku) a už jsi mohl půl roku jezdit v autě s pár tisícema km na hrbu + bys přesně věděl, co auto má / nemá a vybíral bys z toho, co je v danou chvíli okamžitě k mání

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Charlie 1 napsal:

No to je těžký kombinace automat+ nafta  těch moc není … a když kupujes auto musí se ti líbit a chytnout té za srdce 😉 bylo řešením koupit Hjonde byl by i levnější  ale pak se na nej dívat 20 let!🙈 ano Medvedě řešením bylo koupit  roční auto ale cena by byla ještě vyšší než funglovka😉

Alespoň Hyu není okoukaný,já už tuhle novou řadu Pežo beru jak krabice,jedna modelová řada jako druhá. Hlavně aby to sloužilo a neměl ty problémy co tu čtu.

Mazdu jsem kupoval taky ,že je neokoukaná,to samé s Ulysse, těch tu taky tenkrát moc nebylo,vždy jsem tíhnul k tomu co není moc vidět. Hyu jsem jezdil v r.97, tenkrát z němec Lantra 95, taky to tady nebylo moc vidět, když jsem ji prodával v r .01,tak jich byl plný jc. 

Upraveno uživatelem Milan+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...