Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem mel tu cest byt u jednani ktere provadel muj prodejce auta s urednikem ktereho nemuzu nazvat jinak nez "LINY PRASE" !! Uz dost dlouho cekam na me auti P306 a dneska konecne jsem se mel dockat, vse je zarizene technicka,povinny a ceka nas navsteva na evid. vozidel. Jedna se o auto dotazene z nemecka takze to delaji pouze 2lidi z toho jeden je pryc. Nezbyva nam nic jinyho nez se vydat za tim neprijemne vyhlizejicim urednikem s prosbou o virizeni papiru (cca 20min) a dani znacek. Co se ale nedeje, dostavame studenou sprchu v podobe "nemam na to cas, mozna nekdy pristi tyden!" . Nemel jsem absolutne slov nejradeji bych mu ukazal silu svych pazi ale vim ze to timto zpusobem nejde, zkousime to po dobrem ale ochota porad nikde. Jedina zachrana byla ze prisel kolega ktery to sice taky neudelal na pockani ale alespon projevil trochu snahy ze by to mohlo byt zitra hotove. Ted sedim doma misto abych nekde luxoval a umyval auto. Uprimne jsem pekne nasranej a nemam vubec dobrou naladu, ale co muze udelat obycejny clovek proti urednikum ktere si jeste plati?? Hmm, ted uz to vim neudelate nic a to je na tom nejhorsi!! Doufam ze kolega dodrzi sve slovo a zitra to bude hotove. Omlouvam se za chyby ale jsem dost nas..... :grr chtel jsem se o to jen s vami podelit takze sorry za spam :roll

Odesláno

Nekdy to naopak muze uskodit a pak je nutno si stezovat jeste vyse :D.

Drzim palce, at to dopadne.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Nastve to ale uredniky nezmenis - jsou na celem svete stejni. Dej si frtana a tes se na zitrek.:super

PS: dva frtany

jj asi mas pravdu, jdu na to ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Dneska jsem mel tu cest byt u jednani ktere provadel muj prodejce auta s urednikem ktereho nemuzu nazvat jinak nez \"LINY PRASE\" !! Uz dost dlouho cekam na me auti P306 a dneska konecne jsem se mel dockat, vse je zarizene technicka,povinny a ceka nas navsteva na evid. vozidel. Jedna se o auto dotazene z nemecka takze to delaji pouze 2lidi z toho jeden je pryc. Nezbyva nam nic jinyho nez se vydat za tim neprijemne vyhlizejicim urednikem s prosbou o virizeni papiru (cca 20min) a dani znacek. Co se ale nedeje, dostavame studenou sprchu v podobe \"nemam na to cas, mozna nekdy pristi tyden!\" . Nemel jsem absolutne slov nejradeji bych mu ukazal silu svych pazi ale vim ze to timto zpusobem nejde, zkousime to po dobrem ale ochota porad nikde. Jedina zachrana byla ze prisel kolega ktery to sice taky neudelal na pockani ale alespon projevil trochu snahy ze by to mohlo byt zitra hotove. Ted sedim doma misto abych nekde luxoval a umyval auto. Uprimne jsem pekne nasranej a nemam vubec dobrou naladu, ale co muze udelat obycejny clovek proti urednikum ktere si jeste plati?? Hmm, ted uz to vim neudelate nic a to je na tom nejhorsi!! Doufam ze kolega dodrzi sve slovo a zitra to bude hotove. Omlouvam se za chyby ale jsem dost nas..... :grr chtel jsem se o to jen s vami podelit takze sorry za spam :roll

Jen to hro?, uzsměje se na tene a za něco tě vyhodí, budeš tam chodit jak do kantýny třeba půl roku. Jistě, že si úředníky platíš, ale co osobní ohodnocení? Neslyšel si nikdy? Tady bydlíš v Absurdistánu, tak si to zkus uvědomit.

Odesláno

Mám takový neblahý pocit, že onen úředník má na vyřízení těch papírů lhůtu 30 dnů, takže jestli je to někde do druhého dne, můžete si jen a jen gratulovat. Zpravidla je to tak do týdne - ono také jaksi nejste sami, kdo přihlašuje nějaké auto, on ten úředník je tam také pro ostatní a ne jen a jenom pro vás, takže taky dost záleží na tom, kolik lidí si zrovna vzpomnělo, že si pořídí nové auto. A vzhledem k tomu, že je jaro, a nastává sezóna horečných nákupů, se teďka ty termíny spíš prodlouží, než zkrátí.

Odesláno
Původně zaslal: xsimik00

nerozciluj se, ja jsem na to samy cekal ve Zline tyden, takze do druheho dne je to jeste dobry.:papa

coze?? prihlasoval jsem zatim 2x, vzdy ve zline (na vachove u intersparu) a dycky naprosto v pohode a na pockani. nechapu :myslim

Odesláno

neni registrace jako registrace, dovoz auta je trosku jinaci, nez kdyz registrujete auto nove nebo auto, ktere uz bylo registrovano v ceske republice

Odesláno

No, to si asi tak tochu plete víc lidí, převod již přihlášeného, či úplně novou přihlášku. Nebo že by tu bylo tolik dovozců? :D Klasický převod se celkem pochopitelně dělá na počkání...

Odesláno

Já to měl s přihlášením na značkách za 3 dny, ale to jen díky tomu že maník od kterýho jsem to kupoval šel se mnou a měl tam známý, jinak bych si asi taky počkal. :cool:

Odesláno

Jo, pravda. U dovozu má na to úředník 30dní. Když jsme byli přihlašovat motorku (taky dovoz z D) tak nám bylo oznámeno, že mají na vyřízení převodu 30dní. Ale pán byl ochotný a zvládl to poměrně rychle (dopoledne jsem mu to tam dal a po obědě jsem si pro to byl, cca 3hodky). Je teda fakt, že musel pomoci telefon známejm, kteří ho trochu zrychlyli :D

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: xsimik00

nerozciluj se, ja jsem na to samy cekal ve Zline tyden, takze do druheho dne je to jeste dobry.:papa

coze?? prihlasoval jsem zatim 2x, vzdy ve zline (na vachove u intersparu) a dycky naprosto v pohode a na pockani. nechapu :myslim

ale ja prihlasoval dovezeny auto, ktere jeste nebylo prihlaseno v CR. Jinak auto ktere uz bylo prihlaseno v CR tam delaji na pockani. :papa

Odesláno

vector: nevim jak tomu pomohlo tech par telefonatu ale mam to doma :super

oddie: zajimavy ze na to maj 30dnu me to udelali dneska a to 45min po tom co prisli do prace :) asi je to fakt moooc narocny :myslim

lampa: nejde jen o to cekani ale i ten pristup a chovani!!

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

vector: nevim jak tomu pomohlo tech par telefonatu ale mam to doma :super

oddie: zajimavy ze na to maj 30dnu me to udelali dneska a to 45min po tom co prisli do prace :) asi je to fakt moooc narocny :myslim

lampa: nejde jen o to cekani ale i ten pristup a chovani!!

Tak gratulace že se povedlo. :super

Už by jsi měl změnit teda i podpis ne? ;)

[upravil dne 14/4/06 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...