Guest Scratch Odesláno 29. červen 2021 Odesláno 29. červen 2021 kruty, 48 jo?? Ja pred 5 lety prodaval 2,2 za 35 tak to ti drzim palce s prodejem, tyhle stary vrany uz se davaj za basu piv
Medvěd Odesláno 29. červen 2021 Odesláno 29. červen 2021 Běžně cenu inzerce nekomentuju, ale tady se domnívám, že je cenovka hodně, hodně moc odvážná. Pokud prodáš za polovinu požadované sumy, bude to zralý na řádný zapiti
pavelu96 Odesláno 29. červen 2021 Odesláno 29. červen 2021 před 5 hodinami, Berkoff napsal: Vzhledem k investici za poslední 3 roky cca 150 tis - rád bych dostal aspoň 50 tis, za auto téměř bez investic minimálně na 8 - 10 let. Sorry, ale investice kupujícího asi netrápí a asi ani sám nevěříš tomu konci věty... Hodně štěstí při prodeji
Hafity Odesláno 29. červen 2021 Odesláno 29. červen 2021 před 6 hodinami, radim.1008 napsal: @Hafity Díky za echo, ale tohle není ani LPG a ani diesel....
hondzik9 Odesláno 30. červen 2021 Odesláno 30. červen 2021 Sorry jako, ale kombinace "... za auto téměř bez investic minimálně na 8 - 10 let." a předtím info o zrezlém prahu a roztrhaných sedačkách? Tvrdit u starýho auta, že bude bez investic, a ještě v takovém časovém rozsahu, je tak jako tak teda dost optimistický Pokud bude odpovídající cena, kupující si určitě najde. Přeji pohodový prodej.
Berkoff Odesláno 30. červen 2021 Autor Odesláno 30. červen 2021 Hoši Chápu rozhořčení, opravdu, jsem sám taky ten typ co když vidí přemrštěnou cenu za šrot, tak ječí Každopádně, na prodej nespěchám, když se neprodá, hodím SPZ do depozitu, strčím to někam do stodoly a počkám, až tomu bude 30. Pak pude na veterána. 406 máme doma dvě. Tuhle a naftovou červenou od huga z plzně. Stav? Jako nebe a dudy. Takže když jsem měl 2 nabídky na orezlou oloupanou 406 kolem 10k, tak si prostě počkám na někoho, kdo ocení technický stav modré. A že má na sedačce řidiče prasklý šev? nebo teda oba? To zas nevidím jako tak hroznou věc. Díky všem za komenty a držte mi palce peace.
Guest Scratch Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 Jelikoz to jsou stary vrany s nezajimavym motorem a chudou vybavou, tak ani veteran z toho nebude zajimavy. Sorry jako ale bud jsi to mel prodat jako vrak, nebo do toho nacpat prachy a nechat si to. Taky jsem do 2,2 nasral prachy do OBOU prahu, a i tak to bylo shnile az k sedacce ridice, origo nezrezla kapota vymenena a lakovana, rozvody a dalsi mraky oicovin, ale nikdy by me nenapadlo si rict takovy prachy za tak stary auto. Uz hlediska bezpecnosti si tohle koupi jen magor bez mozku, nebo nekdo, kdo jezdi 3 km do prace a ten nehleda takovouto vranu za 50 Fakt tohle je ulet, ale totalni..... Ale budu to sledovat, treba mne to prekvapi
Charlie 1 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 Za tohle jsem chtěl prodat svýho breaka s 2roky starým LPG, s kastli zdravou a prahy jsou zdravé.... Radši ho dojezdim, do světa půjde manželky 406 za cca 30000 s LPG a neshnila.... Přeji prodej a ať si kupce najde i když to nebude snadné....
Berkoff Odesláno 7. červenec 2021 Autor Odesláno 7. červenec 2021 Včera jsem tu měl pána na kuk no a teď psal, že nabízí 40. Mám to prodat?
sitler Odesláno 7. červenec 2021 Odesláno 7. červenec 2021 tvl jestli ti za tohle nabizi 40t na ruku, tak mu to klidne i dovez. Pochybuju, ze za to kdokoliv da vic. Ze bez investic na 8-10 let? 8-10 tydnu dejme tomu, 8-10 mesicu bych uz dost pochyboval a 8-10 let ani omylem. A ten servis co to ma, to je jen normalni provozni abys to udrzel v provozu. Tam nic extra nevidim.
Hafity Odesláno 7. červenec 2021 Odesláno 7. červenec 2021 před 4 hodinami, Berkoff napsal: Mám to prodat? Po tom ani nepátrej....
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.