Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P:Peugeot 406, 2.0 16V 100Kw RFN - PRODÁNO, PROSÍM LOCK/smazat

Berkoff

Recommended Posts

• Berkoff changed the title to P:Peugeot 406, 2.0 16V 100Kw RFN
Odesláno

kruty, 48 jo?? Ja pred 5 lety prodaval 2,2 za 35 :D :D tak  to ti drzim palce s prodejem, tyhle stary vrany uz se davaj za basu piv :D 

Odesláno

Běžně cenu inzerce nekomentuju, ale tady se domnívám, že je cenovka hodně, hodně moc odvážná. 

Pokud prodáš za polovinu požadované sumy, bude to zralý na řádný zapiti 

Odesláno
před 5 hodinami, Berkoff napsal:

Vzhledem k investici za poslední 3 roky cca 150 tis - rád bych dostal aspoň 50 tis, za auto téměř bez investic minimálně na 8 - 10 let.

Sorry, ale investice kupujícího asi netrápí a asi ani sám nevěříš tomu konci věty...

Hodně štěstí při prodeji :super

Odesláno

Sorry jako, ale kombinace "... za auto téměř bez investic minimálně na 8 - 10 let." a předtím info o zrezlém prahu a roztrhaných sedačkách? 

Tvrdit u starýho auta, že bude bez investic, a ještě v takovém časovém rozsahu, je tak jako tak teda dost optimistický 🙃

Pokud bude odpovídající cena, kupující si určitě najde. 

Přeji pohodový prodej.

Odesláno

Hoši :) Chápu rozhořčení, opravdu, jsem sám taky ten typ co když vidí přemrštěnou cenu za šrot, tak ječí :D
Každopádně, na prodej nespěchám, když se neprodá, hodím SPZ do depozitu, strčím to někam do stodoly a počkám, až tomu bude 30. Pak pude na veterána.
406 máme doma dvě. Tuhle a naftovou červenou od huga z plzně. Stav? Jako nebe a dudy. Takže když jsem měl 2 nabídky na orezlou oloupanou 406 kolem 10k, tak si prostě počkám na někoho, kdo ocení technický stav modré. A že má na sedačce řidiče prasklý šev? nebo teda oba? :D To zas nevidím jako tak hroznou věc. 

Díky všem za komenty a držte mi palce :)

peace.

Odesláno

Jelikoz to jsou stary vrany s nezajimavym motorem a chudou vybavou, tak ani veteran z toho nebude zajimavy. Sorry jako ale bud jsi to mel prodat jako vrak, nebo do toho nacpat prachy a nechat si to. Taky jsem do 2,2 nasral prachy do OBOU prahu, a i tak to bylo shnile az k sedacce ridice, origo nezrezla kapota vymenena a lakovana, rozvody a dalsi mraky oicovin, ale nikdy by me nenapadlo si rict takovy prachy za tak stary auto. Uz hlediska bezpecnosti si tohle koupi jen magor bez mozku, nebo nekdo, kdo jezdi 3 km do prace a ten nehleda takovouto vranu za 50 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Fakt tohle je ulet, ale totalni..... Ale budu to sledovat, treba mne to prekvapi 🤣

Odesláno

Za tohle jsem chtěl prodat svýho breaka s 2roky starým LPG, s kastli zdravou a prahy jsou zdravé.... Radši ho dojezdim, do světa půjde manželky 406 za cca 30000 s LPG a neshnila.... Přeji prodej a ať si kupce najde i když to nebude snadné.... 

Odesláno

tvl jestli ti za tohle nabizi 40t na ruku, tak mu to klidne i dovez. Pochybuju, ze za to kdokoliv da vic.

Ze bez investic na 8-10 let? 8-10 tydnu dejme tomu, 8-10 mesicu bych uz dost pochyboval a 8-10 let ani omylem.

A ten servis co to ma, to je jen normalni provozni abys to udrzel v provozu. Tam nic extra nevidim.

• Berkoff changed the title to P:Peugeot 406, 2.0 16V 100Kw RFN - PRODÁNO, PROSÍM LOCK/smazat

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...