Medvěd Odesláno 2. září 2023 Odesláno 2. září 2023 (upraveno) V 24. 12. 2022 at 12:11, Péťa napsal: Ano, ale pouze pokud je odnímatelné nebo sklopné. Ještě dnes Ti namontují pevné TZ, nic tomu nebrání, pokud koule nezakrývá RZ nebo osvětlení. Např. Na 309ce jsem měl pevný tažný, co mělo kouli přesně uprostřed RZ a nikdy (ani na STK) jsem neměl problém Myslím, že i 205, 405 nebo 605 to tak měly zcela legálně Upraveno 2. září 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Péťa Odesláno 2. září 2023 Odesláno 2. září 2023 @Medvěd Na 309 jsem to měl stejně a Němci mě na hranici otočili V ČR žádný problém. Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
poldiss Odesláno 19. květen 2024 Autor Odesláno 19. květen 2024 Jsem obrovská ostuda, ale na výměnu brzd jsem se dostal teprve před 3 týdny. Přední desky i kotouče by ještě pár kilometrů daly, ty zadní už moc ne. Moc jsem to nefotil, ale výměna šla krásně, až na přirezlé kotouče. Elektrická ručka není vůbec problém. Pro jistotu jsem v autě před výměnou vypnul automatickou aktivaci ruční brzdy a jak psal @HonzaZ u sebe ve vlákně, stačí sundat motorek, vytočit torx 50, zatlačit pístek a namontovat zpět. Dával jsem kotouče ATE a desky ATE Ceramic, zatím jsem na nich najel zhruba 1000km a je znát že špiní o dost míň než klasika a možná i trochu líp brzdí. Zadní desky A prašnost po ujetí zhruba 1000 km, bohužel foceno po dešti. Foto pro porovnání s normálními deskami nemám, ale je to fakt znatelně míň VojtouNerCZ, pavelu96, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. květen 2024 Odesláno 24. květen 2024 Takhle práší vrtaný bremba 3 dny stačí. poldiss ohodnotil 1 Citovat
poldiss Odesláno 4. červen 2024 Autor Odesláno 4. červen 2024 Hele, neni to trochu moc? A to jsem si myslel, že ty moje původní brzdy nadměrně prášily, tak tohle by mi teda vadilo strašně pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. červen 2024 Odesláno 4. červen 2024 Vadí mi to. Ale co nadělám. Zatím jsou to jediný desky, co se mi po 10k kilometrech nezkroutily. Jezdím do práce kolem wapky, tak to sem tam vezmu Citovat
poldiss Odesláno 8. říjen 2024 Autor Odesláno 8. říjen 2024 Předminulý víkend jsme si s manželkou vyrazili odpočinout k Baltu na pár dní a hned po přejetí hranice s Polskem jsem chytil malinkej, ale asi pěkně ostrej kamínek. Krásně se to za těch pár dní stihlo rozlézt. Takže jsem byl dneska na výměně a doufejme, že sklo nějaký čas vydrží. A samozřejmě nesmí chybět hezká fotka s mořem Dave_k, radim.1008, Rikic339 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
poldiss Odesláno 8. září 2025 Autor Odesláno 8. září 2025 Za ten poslední cca rok se odehrálo pár věcí - došlo ke konci životnosti folie na střeše, tak jsem se rozhodl že si jí sám vyměním. Bohužel ale šla dolů dost špatně, takže jsem musel hodně používat horkovzdušnou pistoli a na pár místech se mi povedlo lak trochu spálit (to zažloutnutí má na svědomí folie, protože je i na místech kde jsem horkovzdušku nepoužíval). Měl jsem jí sundat už ve chvíli, kdy se pomalu začala měnit na matnou. Kdybych tohle tušil, tak folii vůbec nekupuju a rovnou to dám do laku, ale tak jako tak jsem nalepil novou folii a prozatím to tak musí vydržet. Myslel jsem si, že je to jednoduchá záležitost, ale sranda to úplně nebyla, příště to dám na starost profíkům. Vypadá to celkem hrozně a vůbec na to nejsem pyšný, ale je to lepší než zažloutlá spálená střecha. A k tomu se mi konečně podařilo sehnat v Polsku zadní difuzor z GT, takže zbývá na jaře jen vyřešit střechu do laku a budu maximálně spokojený Béďa, pavelu96, kemo a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.