Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• PaKr changed the title to PaKrova 307 break RHY - čelní sklo vyměněné ( skoro svépomocí) - špatně, bude repete.
Odesláno

Jediné, z čeho mám radost, že to druhé sklo je se senzorem a elektricky stmívatelným zrcátkem :)

Od obojího je v autě kabeláž a senzor zatím vyzkoušen na zapínání světel a to funguje:)

Odesláno

@VojtouNerCZ jako že jsi taky měnil sám ? :) ale ty už to máš od sklenářů stejně odkoukané :D:D

V sobotu jsem se zavřel do auta a manželka kropila hadicí. Teklo to jenom na jednom místě, dneska odpoledne jsme to zkusili opravit a zítra bude znovu hadicový test. Dělat to celé znovu se nám nechce :D

Odesláno

Vzhledem k manželky postoji k jejímu vozu tam dělám vše low cost :D Takže jo, měnil jsem sám. Já se jen starám, aby bylo OK po mechanický stránce (takže brzdy, čepy atd poctivě měním). Ale nic navíc. Navíc je to NFU, to přežije vše xD A dokud automatuje automat, tak je to cajk.

Odesláno

Tak já jsem to měl v tomto případě přímo "super low cost" :D Sklo je sice z vrakoviště, kde jsem si ho vybral a ( se švagrovou pomocí ) vyřezal, ale i tak jsem platil tak málo, že to tady ani nemůžu napsat. :D buď by mi to nikdo nevěřil nebo bych pak bral skla pro celý klub :D

Ale za to, co jsem ušetřil jsem objednal tažné, takže manželka stejně radost nemá... :D

Odesláno

Dneska druhý hadicový test :) a je to dobrý, takže dneska nastrojený vnitřek a jako bonus výměna oleje :)

@VojtouNerCZ tak snad všechny TU motory jsou jednoduché a snad nesmrtelné :) mmch ten automat je taky 4kvalt ? V té 407 mi ta pětka na dálnici celkem chybí....

IMG_20220419_173555.jpg

Odesláno (upraveno)

Jo, je to 4q. Chtěl jsem ho záměrně kvůli větší trvanlivosti a případné menší ceně na repas. Manželce to stačí, při 90km/h to točí 2000, ze začátku jezdila za 5, teď už lítá rychleji, tak 7, ale vejš to nejde. A dá se s tím i slušně letět, když zapnu "sport" mód. Zároveň jsem k této převodovce chtěl ono NFU, u RFN dostávala větší záhul, na to je lepší ten 5q (nebo jestli to dokonce není 6q, to teď nevím). U 407 si dokážu představit, že je ta převodovka nedostačující. Nicméně jako příměstské vozítko, se kterým denně nalítá 150km na trase Kolín-Poděbrady je to dostačující.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • PaKr changed the title to PaKrova 307 break RHY - čelní sklo vyměněné ( skoro svépomocí) - špatně, opraveno, už nezatéká.
  • PaKr changed the title to PaKrova 307 break RHY - namontované tažné
Odesláno

Tak v pátek technická, dneska vyřízené "nějaké ty formality" :D:D a rovnou objednaná 3 značka. Nosič sice nemám, ale buď si můžu půjčit nebo kdybych někdy nějakou náhodou nosič koupil :D

IMG_20220502_214317~2.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

V týdnu jsem nechal doplnit klimu, takže už je to správná lednička :D sice mám téměř trvale nastavených 21, ale někdy je to fakt šok :D 

Přesně v den, kdy jsem to vezl na klimu, tak pískání od řemenu.... Takže dneska nové kladky, ale nový řemen jsem nebyl schopný dostat, takže zatím původní a ještě to zkusím. A navíc  háže řemenice kliky... takže asi bude další zjišťování jestli je to jenom řemenice nebo klika v .....

IMG_20220522_140922.jpg

IMG_20220522_140932.jpg

• O 2 týdny později...
  • PaKr changed the title to PaKrova 307 break RHY - nedaří se...
Odesláno (upraveno)

Dneska se nezadařilo... Ale asi to odneslo jenom světlo a držák pod nárazníkem,  nárazník možná spravím...

Aneb najdi rozdíl...

IMG_20220602_150339.jpg

IMG_20220602_150356.jpg

vlcsnap-2022-06-02-22h25m39s790.png

Upraveno uživatelem PaKr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...