PaKr Odesláno 15. duben 2022 Autor Odesláno 15. duben 2022 @velkybanan a @Moral3z tak ty svoje lajky můžete zase stáhnout... Kolem rohu nad řidičem teče... asi bude repete.... Citovat
velkybanan Odesláno 15. duben 2022 Odesláno 15. duben 2022 Už jen za tu snahu ho tam nechám PaKr a jirka307 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. duben 2022 Odesláno 15. duben 2022 @PaKr chtěl jsem ti dát ráno taky palec nahoru za to nalepení skla, ale něco mi říkalo počkej PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 15. duben 2022 Autor Odesláno 15. duben 2022 Jediné, z čeho mám radost, že to druhé sklo je se senzorem a elektricky stmívatelným zrcátkem Od obojího je v autě kabeláž a senzor zatím vyzkoušen na zapínání světel a to funguje ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Moral3z Odesláno 15. duben 2022 Odesláno 15. duben 2022 Přesně, nechávám like za to, že jsi se do toho pustil. Potřeboval bych na Miníku taky vyměnit, ale sám se do toho pouštět nebudu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 Mně se podařilo a na stříbrný neteče Nicméně tam to zas chčije okolo těsnění dveří... Ale meh, dírka v podlaze to vyřešila xD Citovat
PaKr Odesláno 18. duben 2022 Autor Odesláno 18. duben 2022 @VojtouNerCZ jako že jsi taky měnil sám ? ale ty už to máš od sklenářů stejně odkoukané V sobotu jsem se zavřel do auta a manželka kropila hadicí. Teklo to jenom na jednom místě, dneska odpoledne jsme to zkusili opravit a zítra bude znovu hadicový test. Dělat to celé znovu se nám nechce Moral3z a OK406 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 Vzhledem k manželky postoji k jejímu vozu tam dělám vše low cost Takže jo, měnil jsem sám. Já se jen starám, aby bylo OK po mechanický stránce (takže brzdy, čepy atd poctivě měním). Ale nic navíc. Navíc je to NFU, to přežije vše xD A dokud automatuje automat, tak je to cajk. Citovat
PaKr Odesláno 18. duben 2022 Autor Odesláno 18. duben 2022 Tak já jsem to měl v tomto případě přímo "super low cost" Sklo je sice z vrakoviště, kde jsem si ho vybral a ( se švagrovou pomocí ) vyřezal, ale i tak jsem platil tak málo, že to tady ani nemůžu napsat. buď by mi to nikdo nevěřil nebo bych pak bral skla pro celý klub Ale za to, co jsem ušetřil jsem objednal tažné, takže manželka stejně radost nemá... Citovat
PaKr Odesláno 19. duben 2022 Autor Odesláno 19. duben 2022 Dneska druhý hadicový test a je to dobrý, takže dneska nastrojený vnitřek a jako bonus výměna oleje @VojtouNerCZ tak snad všechny TU motory jsou jednoduché a snad nesmrtelné mmch ten automat je taky 4kvalt ? V té 407 mi ta pětka na dálnici celkem chybí.... VojtouNerCZ, Moral3z a OK406 ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 (upraveno) Jo, je to 4q. Chtěl jsem ho záměrně kvůli větší trvanlivosti a případné menší ceně na repas. Manželce to stačí, při 90km/h to točí 2000, ze začátku jezdila za 5, teď už lítá rychleji, tak 7, ale vejš to nejde. A dá se s tím i slušně letět, když zapnu "sport" mód. Zároveň jsem k této převodovce chtěl ono NFU, u RFN dostávala větší záhul, na to je lepší ten 5q (nebo jestli to dokonce není 6q, to teď nevím). U 407 si dokážu představit, že je ta převodovka nedostačující. Nicméně jako příměstské vozítko, se kterým denně nalítá 150km na trase Kolín-Poděbrady je to dostačující. Upraveno 19. duben 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
PaKr Odesláno 28. duben 2022 Autor Odesláno 28. duben 2022 Máme nějakou zátěž navíc zítra to pošlu na STK, ať to má štempl. Citovat
PaKr Odesláno 2. květen 2022 Autor Odesláno 2. květen 2022 Tak v pátek technická, dneska vyřízené "nějaké ty formality" a rovnou objednaná 3 značka. Nosič sice nemám, ale buď si můžu půjčit nebo kdybych někdy nějakou náhodou nosič koupil Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 5. květen 2022 Autor Odesláno 5. květen 2022 Sice mám ještě 16" Dezenty, ale bez gum a když je 406 v depozitu, tak jsem to využil jedna večerní fotka, chtělo by to umýt, pak možná hodím lepší radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 7. květen 2022 Autor Odesláno 7. květen 2022 Jedna "účastnická " pochopitelně jsem auto včera umyl, tak dneska prší... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 22. květen 2022 Autor Odesláno 22. květen 2022 V týdnu jsem nechal doplnit klimu, takže už je to správná lednička sice mám téměř trvale nastavených 21, ale někdy je to fakt šok Přesně v den, kdy jsem to vezl na klimu, tak pískání od řemenu.... Takže dneska nové kladky, ale nový řemen jsem nebyl schopný dostat, takže zatím původní a ještě to zkusím. A navíc háže řemenice kliky... takže asi bude další zjišťování jestli je to jenom řemenice nebo klika v ..... Citovat
PaKr Odesláno 1. červen 2022 Autor Odesláno 1. červen 2022 Jsem byl šikovnej ( a sklerotickej k tomu ) ale kladivo to vrátilo do původního stavu Citovat
Milan+ Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 To bude jen řemenice,koukni se na její odpružení,jak ne má jedné straně více gumy. Citovat
PaKr Odesláno 2. červen 2022 Autor Odesláno 2. červen 2022 (upraveno) Dneska se nezadařilo... Ale asi to odneslo jenom světlo a držák pod nárazníkem, nárazník možná spravím... Aneb najdi rozdíl... Upraveno 2. červen 2022 uživatelem PaKr Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.