radim.1008 Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 Dal bych dvě matky a dotáhl je proti sobě, aby se to nepovolilo. Ovšem záleží jestli na to půjde vyříznout závit. Jestli se ta tyčka nebude lámat. Citovat
Milan+ Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 před 2 hodinami, Dave_k napsal: Čekám jestli Ferry najde origo. Jinak má 5mm. Zvažuju vyříznout na ní závit, dát spojovací matici a zakončit šroubem kde bych obrousil hlavičku do kulata, aby nezničila ten plast na tý membráně, která za ní tahá. Průměr je malý,tak dej prodlouženou maticí a není co řešit Citovat
Dave_k Odesláno 9. únor 2022 Autor Odesláno 9. únor 2022 Tak pokus o spojení prodlužovací matkou vyšel na 50%. Tempomat funguje, ale je problém, že matka tlačí na gumovou membránu, když se sešlápne plynovej pedál. Takže bude třeba tyčku zkrátit a matici nasadit až u "hlavice" a použít dlouhej šroub. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2022 Odesláno 10. únor 2022 Dave, myslim na tebe, jen jsem to jeste nestihl dohledat, jak ted resim tu moji rozesranou 806, na ktery potrebuju udelat STK. Nejpozdeji o vikendu ale po ty tycce mrknu. Takhle to je blby, zbytecne se namaha ta komurka, je potreba, aby to chodilo volne, ta matice tam takhle byt nemuze Citovat
Dave_k Odesláno 10. únor 2022 Autor Odesláno 10. únor 2022 V poho, když to vydželo 9měsíců, tak to vydrží klidně ještě pár týdnů. Jak jsem viděl co to dělá, tak jsem to zase vyndal. Jen jsem alespoň odzkoušel, že vše kolem tempomatu je OK. Akorát ještě ten vypínač zlobí. Zacvakne do pozice zapnuto, ale nezůstane sepnutej. Jen když je úplně domáčklej. Jak udělá ten pohyb po zaaretování o 2mm z5 tak zase rozepne. Už jsem ho měl několikrát rozebranej a nemůžu přijít na to kde je chyba. Ještě mě napadlo, že stejnej typ spínače je na výhřev sedadel, tak to zkusím nějak nakombinovat. Výhřev už dlouho nefunguje a šťourat v sedačkách kde to je přerušený se mi moc nechce. Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2022 Odesláno 10. únor 2022 Jo,u vypinace je chyba v takovym aretacnim zobacku z hlinikove slitiny, kterej tam beha v drazce v plastu. Je to takovy pidi miniaturni a jak se to navzajem osoupe, tak bud se ten spinac prestane vracet nebo blbe spina nebo nedrzi sepnutej. Ono by ten plastovej vrsek se symbolem tempomatu mel jit precvaknout na jinej mechanismus, drzi to jen plastove zobacky zespodu. Me taky blbne, strcil jsem z boku do skviry mezi tlacitko a ten plast sirku, je to hnusny, ale funguje to Citovat
Dave_k Odesláno 10. únor 2022 Autor Odesláno 10. únor 2022 (upraveno) Vršek u spínače není problém, jenže ty patice jsou každá s jiným "zámkem", aby se to nedalo pomíchat. Stejná je jen ta prostřední část. Přestrojil jsem to ze spínače pro výhřev a už to zase funguje. Uvídíme jak dlouho. Jinak jsem tam měl vraženej parkovací lístek. Žlutý je tempomat a černý se zeleným výhřev sedaček. Upraveno 10. únor 2022 uživatelem Dave_k OK406 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.