Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 25 minutami, Weri 605 napsal:

Timdle tempem vykoupíme za chvíli kapacitu... 😂😂😂

No super...!!! 😃

Však to je jedno jestli se jim tam maj courat po pár kouskách nebo tam má vlítnout grupa naráz. Nebo je to problém? 

Odesláno
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

Však to je jedno jestli se jim tam maj courat po pár kouskách nebo tam má vlítnout grupa naráz. Nebo je to problém? 

néééé rozhodně to není problém.... 😃 jdu doplnit seznam...

Odesláno

skoro by se mel vydat nejaky manual, protoze limit venku je 20 lidi..... stale....

Odesláno (upraveno)

@pavelu96 to jsem rad, ze jsi to takto napsal :) , dostanes moje dve vikingy na hlidani :D rodine holky rad pujcuju :D 

uz se tesim na lva Da Beera :D 

1970.jpg

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

musime se chovat jako indiani, kdyz budeme mit tu rezervaci??? Ja jen abych vcas Adelce nasel nejaky pekny pero :D 

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

🤣 Kdo oře pole mé, šetří pluh můj 😁

Jinak přesně, my nic neorganizujeme, bude to čistě náhodné setkání což bude dokazovat i to plné parkoviště, naštěstí tam bude i pár zrádců 😁

@ScratchJak jsou staré ty tvé Amazonky? 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník
Odesláno
před 37 minutami, HanysR napsal:

Jak jsou staré ty tvé Amazonky? 

To zní trošku...jak to říct... :D 

Odesláno

No TVL , tak mám neschopenku zatím do 14.5. , protože doktorka byla absolutně proti, abych šel do práce ikdyž jsem kancelářskej :roker  .    Resp. 14.5. mám přijít na kontrolu . Tak jsem jí říkal, že se v práci pos... protože jsem doma už 6 neděl . A ona na to že "prostě tohle nebyl normální kašlík a basta" . :bacha       Mám chodit dál ven , protože to fakt fuguje . . .  🧑‍🦽 

Nicméně , žádné škrtání ze seznamu se nekoná - mám vycházky od 10 do 16 hodin. Tak se prostě uvidíme - sraz u  🦁 Dabira .    Těším se na vás .   :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...