Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Za sebe jsem moc rád, že jsem se osobně poznal z nových tváří hlavně s HanyS a Petr 3008, byť teda u něj mi chvilku dýl trvalo, než jsem ho správně zařadil. Tenhle sraz byl specifický v mnoha ohledech - hlavně se nás sjelo fakt hodně (souhlas s Vénou, taky jsem předpokládal, že to mnozí vzhledem k předpovědi vzdají) a tak byl na poznávání se navzájem docela málo času. Ale on kolikrát není záchranou ani ten celovíkendový sraz, páč i tam se sjedou lidi, co se už vzájemně znají a když už mají "rozkecáno", tak je pro novice těžko do řeči zaplout - ne každý je v osobním setkání dostatečně průbojný. Na to bývaly ideální tzv. minisrazy, které se pořádaly v různých městech s větší či menší pravidelností (do nedávna fungovala a snad zase bude Praha, ale bývalo i Brno, tuším Ostrava nebo Frýdek, občas Chotěboř, Plzeň), ale to je musí nejen někdo svolat, ale na ně i někdo dojet. Zase když se poznáte v malé skupince, tak pak na "velkém srazu" máte aspoň hrubou představu koho tam můžete potkat a přijet jako banda (viz. Blanenští Kobra a spol.).
Doufejme, že už brzo lapálie kolem Covidu odezní a začneme všichni žít normálními životy, pak třeba i ty minisrazy a velké srazy budou zpětně fungovat.
Znovu jsme si dnes dokázali, že "NEJSME JEN FÓRUM" a já jsem za sebe moc rád, že jsem dnes v Chlebech mohl být

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Za me osobne, uznavam, jen jsem prohodil par slov s nekolika malo lidmi :D , ale na nejake vetsi zapojeni do debaty nejak nebyl prostor (jednak rodina s sebou, druhak, a to hlavne... mi to proste trva dlouho) :D , ale myslim, ze na nejakou dalsi akci zkusim dorazit znovu. 

Odesláno

Vedle mě někdo parkoval s Citronem a třeba vůbec netuším kdo to byl. Těch lidí bylo mrak. 

Odesláno (upraveno)

Ten Citron byl Sitler a poměrně nedávno se tu řešil jeho nákup (řešili jsme mj. velikost čelního skla a potřebu jeho připojištění, páč to když prdne, tak peněženka bude plakat)

Odesláno

A když nevíš , často pomůže se kouknout do podpisu !!!  To poctiví to tam mají uvedeno - jak bylo určeno . . .

Odesláno
před 5 minutami, sitler napsal:

@HanysR vubec netusim, kdo to mohl byt :D:D 

A já si říkal, kdo parkuje tak nakřivo 😂

Odesláno (upraveno)

HanysR - a to nevíš, že jsem tam ještě 10 minut před Tebou parkoval já (jen jsem byl zdvořile požádán Verýskem, zda bych se svou nePSA plechovkou nemohl opustit střed "lajny" - Citron byl tolerován, páč PSA - já mám jejich jenom neviditelný motor :D )

Pravdou je, že mě to mohlo napadnout samého, ale když jsem najížděl, jelo něco hned za mnou a tak jsem nechtěl hned za závorou blbnout s couváním (on už tak mě pán přišel sprdnout, proč dávám pryč ten trojúhelník, když nejsem Pažout)

Odesláno (upraveno)

Já jak nemám promile v krvi, tak taky parkuju nakřivo.... 🤣🤣🤣

Jooo a mám spálenej ksicht... tee to vaše deštivo asi..., nebo co.... 😅

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno (upraveno)

Weri já mám také spálený ksicht . . .   no to budu vypadat až se v pondělí oholím .    Jak říkal @Scratch - budu mít na ksichtu trvalou , bílou roušku 😉

Upraveno uživatelem Klemoň
pro Medvěda
Odesláno
před 11 minutami, Klemoň napsal:

Hanys - to nebyl posměch, ale nápověda. Nemusíš za vším hned hledat nepříjemnost. Občas si tu i pomáháme :papa

Já nic nehledám, jsem úplně v klidu viz "😉" 🙂 Prostě jsem na Sitlerovic C4 zapomněl noooo 🙂

Odesláno

Díky všem! Rád jsem vás po dlouhé době zas viděl a doufám, že se brzy někde sejdeme zas ;) 

@machulda No úplně to nevyšlo :( 3x bouřka, 2x průtrž mračen a završili to kroupy v Brandýse :D Naštěstí sem se vybavil do špatného počasí a nedal na ženu, která říkala, vem si jen džíny bude hezky :D

Malá ochutnávka, později přidám krátké videjko ;) 

DJI_0817.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...