Arbiter Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Pořídil jsem si 5008, 2019. Zajímalo by mě, jestli někdo zkoumal, jak přesné jsou informace ohledně spotřeby v aplikaci MyPeugeot? Mi totiž přijde, že se diametrálně odlišuje od informace z infotainmentu. Citovat
Akoc Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 V mojom 2008 gen II, 2020 je tam zhoda. Dokonca rozdiel medzi spotrebou podľa tankovania a spotrebou podľa infotainmentu je len +0,1 L - je to priemer z cca 30 000 km. Citovat
Arbiter Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Hmm, já tam mám rozdíl přes litr... Mám 1.6 puretech, je na cca 140 km dálniční trase reálná spotřeba 6.2 l/100 km? Viz obrázek. Citovat
Akoc Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Tých 6,2 L/100 km pri priemernej rýchlosti necelých 100 km/h mi pre tento motor pripadá v norme. Jasné, že záleží aký je vietor. Citovat
RichVa Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 Aplikace počítá hodně přesně a je to od nastartování motoru až do jeho vypnutí rozpočítané na ujetou vzdálenost bez ohledu na okamžitou rychlost vozidla). Budeš-li tedy 5 minut rozmrazovat auto tak se to rozpočte do následující ujeté vzdálenosti. Počítač započítá spotřebu pouze když je auto v pohybu (někde jsem četl, že minimum je 5 km/hod). Citovat
MV_cz Odesláno 3. únor 2024 Odesláno 3. únor 2024 Nevím, co se stalo, aplikace mě odhlásila. Buď to byla aktualizace aplikace nebo androidu v telefonu. Nicméně obnovil jsem si heslo do mypeugeot (protože jsem si ho samozřejmě nepamatoval) a když se teď chci přihlásit, napíše to, že "účet je zablokován". Kdo mi ho kde odemkne nevíte někdo? Žádný kontakt na support jsem nenašel. Citovat
skorpion Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 Taky se mi kdysi stalo. Mám za to, že jsem se musel do účtu přihlásit nejdříve někde na webu a nastavit si nové heslo, až potom se šlo přihlásit do aplikace. Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 Tam to tušim odlhasi po nejakej dobe, asi 1/2r, a potom sa treba prihlasit. Ja som mal heslo ulozene, ale prihlasit sa nedalo, a bol link na web na prihlasenie, potom som dal zabudnute heslo, a poslalo to link na obnovenie a išlo to po prihlaseni dalej so vsetkymi udajmi. Citovat
pavelu96 Odesláno 22. únor 2024 Odesláno 22. únor 2024 Asi jsem rozlousknul systém nahrávání jízd a připojení telefonu k autu Když po jízdě vypnu motor, zapnu v telefonu aplikaci a znovu tlačítkem zapnu auto do "první polohy klíčku" (i když mám bezklíčkové startování ), tak se po chvíli objeví v notifikační liště ikona propojení s autem a za další chvilku se načtou jízdy. Fungovalo to vždy, když jsem tento postup vyzkoušel. Můžete to prosím taky vyzkoušet a dát vědět jestli to funguje i ostatním? Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
skorpion Odesláno 23. únor 2024 Odesláno 23. únor 2024 Zkoušel jsem to takto už dřív. Úspěšnost byla vyšší, ale taky ne 100%. Citovat
RichVa Odesláno 23. únor 2024 Odesláno 23. únor 2024 Mě se osvědčilo zakázat appce vypnutí. Vydrží tak týden až tři (i když s autem jezdím denně) sbírat všechny jízdy a pak jí to omrzí. Tehdy se povolí vypnutí a vypnu ji. Po chvíli ji znovu nahodím, zakážu vypínání a opět jede jedno až tří týdenní cyklus. Po první max druhé jízdě si dohraje všechny jízdy. Zajímavé je, že na tankování občas přijde se zpožděním několika jízd a jindy hne po odjezdu. Citovat
MV_cz Odesláno 26. únor 2024 Odesláno 26. únor 2024 V 5. 2. 2024 at 11:43, skorpion napsal: Taky se mi kdysi stalo. Mám za to, že jsem se musel do účtu přihlásit nejdříve někde na webu a nastavit si nové heslo, až potom se šlo přihlásit do aplikace. Jo, to jsem zkoušel dvakrát Ofiko web peugeotu mě odkázal na servis a když jsem teda byl na servisní prohlídce, tak jsem se ptal a tam mi pán aplikaci vůbec nedoporučil, že to je prý dobré jen pro ty elektrické verze Citovat
kupák Odesláno 11. duben 2024 Odesláno 11. duben 2024 Můžu poprosit o radu? Aplikace mi fungovala celkem dobře, nicméně od 8.2.2024 s nic neděje. Neukládá jízdy, neptá se na tankování, nepřibývají najeté km, poslední známé parkování ukazuje též k 8.2.2024. Už jsem se odhlásil a přihlásil a pořád nic. Poradí mi někdo něco? Mám ji odinstalovat a nainstalovat znovu? Citovat
pavelu96 Odesláno 11. duben 2024 Odesláno 11. duben 2024 Ahoj Pepo Musíš pročíst aspoň půlku tohoto vlákna a budeš na 10% znalostí o fungování této aplikace O tři příspěvky výše jsem dal postup jak dosáhnout nahrání jízd a propojení s vozem - vyzkoušej, když nepomůže, tak odinstalovat a znovu přihlásit. Je to boj... Péťa ohodnotil 1 Citovat
kupák Odesláno 11. duben 2024 Odesláno 11. duben 2024 (upraveno) Ahoj, děkuju. Kouknu na to! Vyzkouším postup a dám vědět. Upraveno 11. duben 2024 uživatelem kupák Citovat
stankobn Odesláno 11. duben 2024 Odesláno 11. duben 2024 @kupák appka si zije vlastnym zivotom U mna som nedokazal za 1 a pol mesiaca docielit, aby sa spojila s autom a nacitala jazdy. @pavelu96 tvoj navod mi vobec nepomohol Citovat
pavelu96 Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 @stankobn no vidíš, a u mých obou aut to funguje v 9 z 10 pokusů Asi se prostě každé auto s jinými telefony chová jinak - jak jsem psal "je to boj" Citovat
Akoc Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 Mne to v posledných týždňoch funguje celkom spoľahlivo (v1.45.0, phone Samsung). Buď prehrá dáta hneď po jazde alebo po začatí novej jazdy. Zmenilo sa len to, že pri exporte do .csv mám všetky jazdy, t.j. jazdy, ktoré sú uložené v .myp. Predtým to bolo len niekoľko posledných jázd. Citovat
skorpion Odesláno 13. duben 2024 Odesláno 13. duben 2024 Je to o správné konstelací hvězd a vytrvalosti řidiče mně to také teď skoro 2 měsíce nenačítalo, už jsem to chtěl vzdát. Ale pak jsem měl dlouhou chvilku v autě a tak jsem zkoušel různé kombinace se zapínáním a vypínáním zapalování a to samé s aplikací, její ukončování, spuštění před zapalováním, po zapalování....až se to najednou chytlo a už to zase spolehlivě funguje. Ale přesnou kombinaci bohužel neznám aplikace sice v liště napíše, že je připojená k autu, ale v aplikaci chybí ten zelený pruh, že je připojeno. A dokud ten tam není, neproběhne synchronizace. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.