Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak to já když už v 1999 jsem pracoval a ještě chodil na denní studium na průmyslovku, jsem měl úterky a čtvrtky delší směny , vracel jsem se domů okolo jedné půldruhé ráno , auto jsem na Porubském sídlišti zahodil do první možné mezery, která se povedla najít , což bylo kolikrát už v polospánku a ráno v sedm zase ještě v polospánku jsem chodil po sídlišti a hledal kam jsem fiatka zahodil :D  a někdy ty paniky po delším hledání  byly , že ho někdo čorknul :D 

Odesláno

Moje ségra tak kdysi volala policajty že ji ukradli auto v Avionu v Ově Zábřehu. Nemohla ho na tom parkovišti najít 😁 Přijel Transporter, sepsali nějaké papíry a jeli na služebnu a projížděli kolem jejího auta kdy radostně začala řvát: Jééé moje auto! 🤣🤣🤣 Takže policajti zastavili a vyhodili ji ven, načež ještě utrousila: A to nejsem blondýna 🤣 A jeden ten policajt jí podrážděně řekl: Paní, moje žena je blondýna a má dvě vysoké školy 🤣🤣🤣

Odesláno (upraveno)

Brácha mi loni asi v deset večer volal, že mu zřejmě ukradli jeho BMW. Je zvyklý z baráku jezdit jen kousek k přívozu, tam nechat auto, přívozem pokračovat a večer se pak MHD k autu dostat. Tehdy ale jel až do Bohnic, kde pracuje, odvezl si nějaký šanony na Hradčanskou, kde má soukromou praxi a když se v deset večer ocitl u přívozu, kde BMW viditelně chybělo, začal oprávněně plašit, obvolávat MP i státní cajty, rodinu ....
No auto se našlo druhý den kousek od Hradčanský (parkuje tam v jedný boční uličce) a teprve pak bráchovi docvaklo, jak se vlastně celá příhoda odehrála.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Péťa nejásej předčasně pořád to může dopadnout že teď si složí materiál a dělat začne v srpnu. A pokud je to hodně dobrý známý tak mu asi i rozumím protože ceny všech stavebních materiálů vyletěli do neskutečně a je předpoklad že teď na půlce roku bude další cenový skok tak třeba jen koupil materiál aby se vešel do rozpočtu a budeš ho tam mít uloženej než se na tebe dostane řada. 

Mě udělalo radost že jsem se probudil všechny obvyklé ranní bolesti jsou na svém místě a žádná se nepřidala takže jsem asi dost živý abych přežil dnešní den. 

Odesláno

Ten den nám krásně začíná. No uvidíme co dnešek přinese... 👍

20210619_072332.jpg

Odesláno

já poprvé v OC Nová Karolina a nevěděl, že tam jsou dole parkoviště na dvě patra 😯 auto jsem měl 14 dní nové a najednou bylo fuč..., nakonec jsem si vzpomněl, že u východu byly bankomaty a podle orientační tabule ve výtahu jsem ho našel :),  cvakalo mi u zadku, ne že ne , ale ta radost když jsem ho uviděl... 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...