Pe.Tr Odesláno 18. červen 2021 Odesláno 18. červen 2021 tak to já když už v 1999 jsem pracoval a ještě chodil na denní studium na průmyslovku, jsem měl úterky a čtvrtky delší směny , vracel jsem se domů okolo jedné půldruhé ráno , auto jsem na Porubském sídlišti zahodil do první možné mezery, která se povedla najít , což bylo kolikrát už v polospánku a ráno v sedm zase ještě v polospánku jsem chodil po sídlišti a hledal kam jsem fiatka zahodil a někdy ty paniky po delším hledání byly , že ho někdo čorknul Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 18. červen 2021 Odesláno 18. červen 2021 Moje ségra tak kdysi volala policajty že ji ukradli auto v Avionu v Ově Zábřehu. Nemohla ho na tom parkovišti najít Přijel Transporter, sepsali nějaké papíry a jeli na služebnu a projížděli kolem jejího auta kdy radostně začala řvát: Jééé moje auto! Takže policajti zastavili a vyhodili ji ven, načež ještě utrousila: A to nejsem blondýna A jeden ten policajt jí podrážděně řekl: Paní, moje žena je blondýna a má dvě vysoké školy Citovat
Medvěd Odesláno 18. červen 2021 Autor Odesláno 18. červen 2021 (upraveno) Brácha mi loni asi v deset večer volal, že mu zřejmě ukradli jeho BMW. Je zvyklý z baráku jezdit jen kousek k přívozu, tam nechat auto, přívozem pokračovat a večer se pak MHD k autu dostat. Tehdy ale jel až do Bohnic, kde pracuje, odvezl si nějaký šanony na Hradčanskou, kde má soukromou praxi a když se v deset večer ocitl u přívozu, kde BMW viditelně chybělo, začal oprávněně plašit, obvolávat MP i státní cajty, rodinu .... No auto se našlo druhý den kousek od Hradčanský (parkuje tam v jedný boční uličce) a teprve pak bráchovi docvaklo, jak se vlastně celá příhoda odehrála. Upraveno 18. červen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Péťa Odesláno 18. červen 2021 Odesláno 18. červen 2021 Mě dnes udělalo radost, že mi ráno tesař složil v garáži palubky, příští týden přiveze trámy a začne makat. Takže je srpen a vánoce jsou na krku (protože domluvený termín byl na srpen ). Vena garážmistr, Pepito, vendelinek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 @Péťa nejásej předčasně pořád to může dopadnout že teď si složí materiál a dělat začne v srpnu. A pokud je to hodně dobrý známý tak mu asi i rozumím protože ceny všech stavebních materiálů vyletěli do neskutečně a je předpoklad že teď na půlce roku bude další cenový skok tak třeba jen koupil materiál aby se vešel do rozpočtu a budeš ho tam mít uloženej než se na tebe dostane řada. Mě udělalo radost že jsem se probudil všechny obvyklé ranní bolesti jsou na svém místě a žádná se nepřidala takže jsem asi dost živý abych přežil dnešní den. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 Ten den nám krásně začíná. No uvidíme co dnešek přinese... Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 já poprvé v OC Nová Karolina a nevěděl, že tam jsou dole parkoviště na dvě patra auto jsem měl 14 dní nové a najednou bylo fuč..., nakonec jsem si vzpomněl, že u východu byly bankomaty a podle orientační tabule ve výtahu jsem ho našel , cvakalo mi u zadku, ne že ne , ale ta radost když jsem ho uviděl... Pepito a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.