Lesak Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 Nazdar. Takže během příštího týdne budu hrdým majitelem peugeot 508 sw gt. Auto koupím z Vysokého Mýto kopecký za 379 000 Kč na leasing. Jediná nevýhoda je ze tam jsou 17 palců kola. Takže už pomaloučku sháním kola 18 nebo 19 palců. Zatím jsem našel na bazosu https://auto.bazos.cz/inzerat/135897379/original-alu-peugeot-3008-5008-pirelli-23550r19nn.php Už se těšíme jak se svezeme celá rodina. A vyrazíme někam na výlet. Děkuji všem za rady. Citovat
Pacho69 Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 No rady moc na úrodnou půdu nepadly. Třeba ekokůže/kůže pod dětský sedačky Citovat
P607Olda Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 Nevadí. takže ani nebudu radit, že velká kola moc drncají a jsou drahá. Počkal bych, jaká jsou podle TP přípustná. Zároveň bych všiml, zda nynější 17-ky jsou podle TP přípustné. A na zimu bych koupil totožné disky. Upřímně řečeno, kolemjdoucím je šumafuk, jak velká kola tam máš. A kdo má zkušenosti, tak se jen pousměje, že jsi další, kdo naletěl na umělý slogan Volkswagenu "Velká (drahá) kola dělají auto". Připomenu, že v 70 letech přišel Fiat s módou malých kol (nižší těžiště auta, malá neodpružená hmotnost) a nikomu to nebylo divné. Prostě móda. Péťa, Medvěd, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Lesak Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 Kola jsou k tomu 17 zimní 75 % a v kufru jsou nové letní 17 kola. Takže seženem ještě jedny plechy 17 na zimu. Zatím odjezdím vše na 17 a jak je dojedu tak za přemýšlím na jiném rozměrů. Ale to bude tak za dva až tři roky. Citovat
Namor74 Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 >Lesak: Taky uvidíš, jaká kola jsou zapsaná v TP. Pak se jistě mrkneš na cenové rozdíly 17-18-19" pneu, klady / zápory. Já osobně bych to s těmi většími koly moc nehrotil. Hafity ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 Na autě jsou překrásná litá kola. Já to řešívám tak, že koupím ještě jedny přesně stejné disky. Možná se to podaří koupit je zánovní od někoho, kdo nutně chce ty větší. Pak mohu dojíždět zimní / letní libovolně. Pro jistotu zkontroluj při přebírání, zda tato 17-ky jsou uvedeny v TP (jestli je tam někdo partyzánsky nevyměnil). Plecháče bych na takové auto vůbec nedával, to už mi připadá nehezké. A hezké plastové poklice taky stojí dost peněz a občas se ztratí. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 (upraveno) Dívám na ty obrázky, a tato kola mi nepřipadají originál od Peugeotu, spíše nějaký Dezent nebo tak nějak. Ony nějak nepasují na design Peugeot. Buď velmi nedůvěřivý, zkontroluj šířku ráfků i ET. Případně si nechej auto ještě zvednout. Na litých bývá rozměr (šířka a ET) vylisována zevnitř na paprsku kola. U plecháčů je vyražena vedle ventilku anebo mezi šrouby. Dokud držíš peníze, jsi král. Jak podepíšeš, jsi prosebník. Znovu opakuji, že ta dálka je nevýhodou. Přijedeš tam unavený a bude ti líto jet domů s prázdnou. Edit: můj příspěvek je mylně. jsou to kola https://eshop-peugeot.cz/sk/508/346-sada-alu-disky-peugeot-style-04-17-508.html ještě detail, v nabídce upozorňují Není kompatibilní s vozidly RXH a 508 GT (motor 2.2 HDi) a 508 motorizace 2.0 HDi 180k AUT6. Ověřte si kompatibilitu rozměrů disků s vaším vozem v osvědčení o registraci vašeho vozidla. Upraveno 6. květen 2021 uživatelem P607Olda radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 Co já bych dal za to abych mohl obout 17tky . Holt jsem už asi starej . Vidím to i u starého Parťáka, ten má 14 a 15. Když nasadím zimní 14, to je svezení, hned o něčem jiném. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.