Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

O přelisování nevím, naopak vím, že rameno na 309 GTI stojí docela řachu (řádově kolem 4500 Kč) a já je nechával za tyhle peníze měnit hned po koupi (a když jsem zjistil, že na jinou 309ku by rameno stálo něco málo přes tiskara, tak jsem byl docela na prášky - hlavně teda Helča)

Odesláno

Já zas slyšel, a to někdy minulej tejden, že ty áčkový ramena se musí měnit komplet celý a jedno stojí asi cca 3000,--. Že prej ten čep z toho nejde

Odesláno

Ano, ramena na 205 i 309, obyč i GTI verze se mění celá, čep NENÍ samostatně výměnný.

A ramena jsou z oceli, nikoliv z litiny (to by asi moc dlouho nevydržely), a jsou kované, nikoliv lité, to jen tak na okraj.

Odesláno

:aut Konečne slovo odborníka. Zaujmal som sa o to, všetci, niekto niekde počul a atď... A nikto tie ramená nevidel.

Ale teraz otázka ... sú aj za 3800,- +- a sú aj v kelly za 7000,- ktoré?:mrk

Odesláno

No, ono víš jak. Ono to jde vyrvat ten čep ven, obrobit to pouzdro, vrazit tam abnormální čep a zalisovat, či dokonce zavařit příložkou. Oboje už jsem viděl. Ale ani jedno z toho bych si na auto nedal, ani kdyby mi za to platili... je to dost o ...ústa... slušně řečeno. Protože se taky může stát, že se ten čep vytrhne, a copak se asi stane...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...