Dakaros Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Nazdárek! Chci se zeptat, jestli se někde nechaj vyměnit čepy na ramenech přední nápravy u Peugeota 309 GTi? Díkes! Dan Citovat
.mycTD Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 asi to jde, pac mi to nekdo nabizel. Ale uz asi nedohledam kdo to byl Citovat
zoby Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 já mám za to že čep je nalisovaný v rameni a pokud se mění čep, tak jedině s celým ramenem. Citovat
.mycTD Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 zoby: jj, to je standarni postup, ale nekdo to bastlil s tim prelisovanim Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 O přelisování nevím, naopak vím, že rameno na 309 GTI stojí docela řachu (řádově kolem 4500 Kč) a já je nechával za tyhle peníze měnit hned po koupi (a když jsem zjistil, že na jinou 309ku by rameno stálo něco málo přes tiskara, tak jsem byl docela na prášky - hlavně teda Helča) Citovat
starter Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 pokud jsou čepy nalisovaný tak JDOU samozřejmě vyměnit, rameno nekupuj, zbytečnej luxus [upravil dne 4.4.06 starter] Citovat
igor.sk Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Je tu niekto živý, kto má skúsenos? (vlastnú) s prelisovaním čapu? Samozrejme na GTI liatina. Citovat
Vertex Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Já zas slyšel, a to někdy minulej tejden, že ty áčkový ramena se musí měnit komplet celý a jedno stojí asi cca 3000,--. Že prej ten čep z toho nejde Citovat
oddie Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Ano, ramena na 205 i 309, obyč i GTI verze se mění celá, čep NENÍ samostatně výměnný. A ramena jsou z oceli, nikoliv z litiny (to by asi moc dlouho nevydržely), a jsou kované, nikoliv lité, to jen tak na okraj. Citovat
igor.sk Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Konečne slovo odborníka. Zaujmal som sa o to, všetci, niekto niekde počul a atď... A nikto tie ramená nevidel. Ale teraz otázka ... sú aj za 3800,- +- a sú aj v kelly za 7000,- ktoré? Citovat
oddie Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 No, ono víš jak. Ono to jde vyrvat ten čep ven, obrobit to pouzdro, vrazit tam abnormální čep a zalisovat, či dokonce zavařit příložkou. Oboje už jsem viděl. Ale ani jedno z toho bych si na auto nedal, ani kdyby mi za to platili... je to dost o ...ústa... slušně řečeno. Protože se taky může stát, že se ten čep vytrhne, a copak se asi stane... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.