Vlado81 Odesláno 29. březen 2021 Autor Odesláno 29. březen 2021 Ale myslím že v servisu věděl co tomu je. Vypadalo to že by to koupil za simbolickou cenu. Citovat
Návštěvník Odesláno 29. březen 2021 Odesláno 29. březen 2021 před 10 minutami, Vlado81 napsal: žena koupila inline brusle tak já čerpadlo Citovat
Vlado81 Odesláno 31. březen 2021 Autor Odesláno 31. březen 2021 Dorazilo mi čerpadlo. Sem sice v práci ale první poznatek. Nejde otočit rukou. A) Buď sem koupil zadřeny B) To starý je opravdu kaput, protože šlo otočit ručně. Uvidíme o víkendu (nebo s celovkou do 21h) Hafity ohodnotil 1 Citovat
Vlado81 Odesláno 1. duben 2021 Autor Odesláno 1. duben 2021 Palce nepomohli. Čerpadlo vyměněno. Odvzušněno, závady vymazány. Auto NIC Stále stejná hláška o vačk.čidle a nulový on-line tlak paliva. Asi si koupim šlapací autíčko Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 2. duben 2021 Odesláno 2. duben 2021 Zkoušel jsi startovat druhým klíčkem? Sleduj na diag zda je synchronizovaný s autem.. dostal jsem tento typ když jsem řešil stejný problém s mojí 807 ale 2.0 hdi. U mě to nakonec byli jen rozvody i když jen o kousek ale prostě pokud není klika s vačkou v synchronu tak řj nic nepustí Citovat
Vlado81 Odesláno 2. duben 2021 Autor Odesláno 2. duben 2021 Asi začnu od začátku. Mel někdo sundané kolečko vačkové hřídele. Chtěl bych vedet jak funguje to čidlo tam.... jestli je tam nějaky magnet. protikus jako na klikovce.....napadá mě když je to přerušovaná závada. Jestli není upadlý kus magneticke časti kola upadlý. nebylo nic videt od rozvodu. Citovat
Vlado81 Odesláno 2. duben 2021 Autor Odesláno 2. duben 2021 https://www.apautodily.cz/nabidka/esen-skv-39skv027-ridici-ventil-serizeni-vackoveho-hridele_8956968/osobni/peugeot-807-e-2-2-hdi_26632/rozvod-motoru_100003/ Našli sme s kolegou ještě tohle. To mě vůbec hlava nebere kde by to mělo byt když je to automat Citovat
Milan+ Odesláno 2. duben 2021 Odesláno 2. duben 2021 Jak jsem Ti psal kontaktuj Strakiho a on to do kupy dá, lepší je snad si vydělat kačky v práci,než se válet na ulici. Ještě máš kousek od Prahy servis @Vena garážmistr,tak ho kontaktuj. Citovat
Vlado81 Odesláno 3. duben 2021 Autor Odesláno 3. duben 2021 Dnes jsem se nudil. Tak aspoň diag. První měření aspoň nějaká reakce na synchronizaci. Při druhém už nic. Citovat
Vlado81 Odesláno 14. duben 2021 Autor Odesláno 14. duben 2021 Mám ještě takový dotaz. Může jednotka motoru mit závadu že nedokáže zpracovat data z čidel pro synchronizaci motoru.viz foto nahoře. Nějak nemám důvěru v mechaniky. (Vena je výjimka) Chci to opravit sam ale jestli je závada až na výměnu motoru tak jde auto pryč. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. duben 2021 Odesláno 14. duben 2021 Děkuji. Ale já bohužel s tímhle moc neporadím protože elektrika a elektronika mě dost minula. Ale podle mě by to klidně mohla i jednotka dělat nejsem si jist kde je umístěná ale klidně v ní mohla být v minulosti voda která vyschla ale na té základní desce se to mohlo projevit takhle. Citovat
Vlado81 Odesláno 14. duben 2021 Autor Odesláno 14. duben 2021 Profesně mi to neda spát. Sice jako silnoproudy elektrikář. Elektronika mě letmo minula. Spíš jestli by stačilo přehrát software. Nebo výměna za jinou jednotku. Načtení nové jednotky sem sice diagu našel ale jestli by stačilo pouhé načtení? Treba z 2.2hdi 125kw citroen c5. Nechci se toho vzdávat když jsem se dotoho tak zavrtal za poslední rok. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. duben 2021 Odesláno 14. duben 2021 No zkus @ChouLu nebo @jarokare jaký na to mají oni dva názor. Za mě spíš pokud by byla pochybnost o 100% stavu té jednotky bych jí asi vyhodil a dal jinou pokud by to nebyl problém vyměnit. Citovat
filoyof012000 Odesláno 14. duben 2021 Odesláno 14. duben 2021 @Vlado81 člověče, já ti nevím. Já bych ti hrozně přál, abys to dal dokupy, ale nějak se nemůžu zbavit dojmu, že děláš skoro náhodný úsudky, co může být špatně a bezhlavě zkoušíš měnit věci, ainž bys věděl, jak to má fungovat a dokázal lokalizovat chybu. IMHO to je strašná ztráta času a peněz. Hele, mám z minula dobrou zkušenost s Autoportem v Korytný ulici, je to Citroen ale dělají i běžný servis pod značkou Auto Korytná. kdysi jsem tam dotáhl mrtvou Xantii, co nenastartovala a přišli na to, že do nějaký desky u motoru natekla voda (ruplo mi před tím na dálnici chlazení a v servise, kde to pak opravovali potom i umyli motor) a problém je v ní. Desku nakonec vyčistili a rozchodili, nemusela se měnit, měnilo se jen relé žhavení, které bylo spečené. Dokázali problém najít. Zkus jim zavolat a pohovořit, jestli jsou ochotní se tohohle problému ujmout a jak vidí postup řešení... Vrtat se v tom na ulici je sice heroický výkon ale mám trochu pochybnosti o tom, že to dokážeš nakonec rozchodit. Honza Citovat
ChouLu Odesláno 15. duben 2021 Odesláno 15. duben 2021 Starší jednotku tam jentak nedáš musí se rozdelat a vypnout v ni immo popr upravit jinak ale j bych to nutné na jednotku neviděl pošli mi do zpráv vin Citovat
Vlado81 Odesláno 18. duben 2021 Autor Odesláno 18. duben 2021 Aaaa je to skočený Včera sme to s kolegou rozdělali. Nastavili rozvody (tak nějak) skočený o 4zuby. Tak já nevim jakto že to sedělo mě. Už to hlásí nějaký signály. Po vymazání se zavada projeví stále P0341. Ale pri startování synchronizace OK. Až se oteply tak zkompletuji a někam k motoráři.. nekdo v Praze?(do SZ) Ja už to sice zabalil ale žena prej platí opravu takže to zkusím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.