Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsem tu uplně nový tak nevím jestli to tady nebylo, potřebuji radu vyměnil jsem baterii na 807 2,2 hdi pod podlahou spolujezdce , leč auto po vyměně netočí jen cvaka kdesi vpravo v palubce relatko . Jinak proud běží okna chodí dalkovy zamyka . Neví někdo jestli tam není nejaký fígl či co. Díky za rady Jirka

Odesláno (upraveno)

se starou se snazil točit ale byla totalne hyn( i jsem ji měřil zatěžákem ) takze nic 

ale je to moznost ze je to starter taky mě to napadlo

Upraveno uživatelem Jiri68
Odesláno (upraveno)

V BSM jednotce (která je na spolujezdcove strane v motorovem prostoru) je od starteru pojistka č.8 (F8) 15A. Vyřaď na neutrál a zkus nějakým vodičem propojit 12V a na kontakty pojistky F8 (pokud neni vypalena a je to timto samozrejme). Po pripojeni na 12v by mel starter tocit, pokud ne, je KO starter. Nebo, pokud se dostaneš na startér, tak přímo zapojit na něj- jeden tenký kabel je ten ovládací (nejsem si teď jistej, jestli je pojistka v BSM před integrovaným relé nebo za ním). 100% je jistota přímo na startér, na ovládací kolík (což je ten, ke kterému vede tenký kabel).

Upraveno uživatelem inoxing
Odesláno

Děkuji zkusil jsem přímo na startér a je po něm , už jsem objednal repas z autonormy tak nezbyvá než čekat (svátky a korona do toho ) ještě že mam čim jezdit . Takže moc děkuji všem za pomoc a přeji sťastny nový rok Jirka

Odesláno

Tak to je nejaka blbost. Bud je baterka nova a staci ji nabit akorat a nebo je spatna a starter bude treba ok. Vyzkousejte to. Ze starteru se na nove baterce maximalne zahuli a je jasne. Ale novou kvalitni baterku bude stacit nabit...

Odesláno

baterii jsem meřil je v háji zkoušel jsem je prohodit do jinyho auta takže na sto procent je kdesi , a starter taky jina baterie silnějši z jinyho vozu a jen cvaká relatko ,pojistky všechny v pořadku , starter jsem zkoušel napojit i přímo na dobrou baterii a nic . Asi blbá náhoda nebo nevím .

Odesláno

Jj určitě půjde to už je to nejmenší , jen že to přidalo nervy protože bych tomu taky pomalu nevěřil takže jsem půl dne kontroloval pojistky kabely a tak .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...