Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Já proti těm autům nemám celkem nic. Na ježdění kolem komína je to v pohodě. Já nějak ty značky nesoudím, protože každé auto je o štěstí. Můžeš mít Medvěda za dva miliony co se bude furt kazit a můžeš mít proti tomu Dacii která pojede do roztrhání bez poruchy. Je to spíš o sympatiích a předsudcích. Jinak všechny ty Elektro asistenty zas takové nesmysly nejsou. Věřím, že některé umí opravdu zachránit život a to, že jsou některé ještě technologicky nedokonalé je bohužel vývoj. Vývoj na zákaznících se bohužel dnes testuje běžně a to je špatně. Rozhodně ale nelze přešlapovat na místě. Citovat
sitler Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Auto, co nema automaticky brzdeni nebo automaticky drzeni se v pruhu opravdu neni nicim mene bezpecne. Presne tyhle aistenti jsou pro bezruky tupy dementy, co pak netusej jak auto normalne ovladat, pokud jim to cely nedela asistent. Protoze "vono to zabrzdi", " vono si to ten pruh pohlida", "vono si to pohlida odstup" ... MotoMoto, Medvěd, Namor74 a 2 další ohodnotil 3 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 @Milan+díky za mínus...ikdyž to na mém názoru nic nezmění Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 @sitlerMikrospánek, různé příhody srdeční za volantem atd ti nic neříká? To musí být opravdu každý hned Tupý Dement? Tak to jako promiň. Moc nemusím takové radikální závěry Citovat
pavelu96 Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Sorry pánové, ale jel jsem v fungl nové Dacii Dokker a nikdy více - to raději MHD. Ve vnitř to duní, dveře se klepou a palubovka škoda psát. @minimaxa tak jo, jsem vedle - vyplatí 60k - všechny auta šli nahoru... Citovat
sitler Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 @HanysR rika. Mikrospanek dokonce z osobni zkusenosti. A prave proto tvrdim, ze tyhle *neumím psát slušně*e tomu jen napomahaji. Srdecnich prihod za volantem je kolik? Kolik jich dokaze ten asistent realne zachranit? 1 za rok a to jeste mozna? A mikrospanek je problem ridice. Ma si dat vcas pauzu a nejet na krev. Dava to o sobe vedet vcas. Tyhle hlidaci jsou zas jen o tom, ze se na to budou spolehat. Milan+ a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 (upraveno) OK. Já se s tebou nebudu přít kolik toho je za rok. Prostě se to děje. Máš nárok na svůj názor a já s tebou prostě nesouhlasím. Co se dá dělat. Jestli někdo na asistenty spoléhá tak není duševně v pořádku a to je zase jiný problém. Dál to nebudu rozebírat protože to nemá cenu. Mimochodem ta Dacia má slabou ochranu dětí ale na tom asi taky nezáleží. Upraveno 29. duben 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 @pavelu96 Stačí 1 minuta na Google a zjistíš, že Dacia patří mezi značky, které ztrácí nejméně na hodnotě. To se např. o Peugeotu říct nedá... Citovat
Milan+ Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 před 5 minutami, pavelu96 napsal: Sorry pánové, ale jel jsem v fungl nové Dacii Dokker a nikdy více - to raději MHD. Ve vnitř to duní, dveře se klepou a palubovka škoda psát. @minimaxa tak jo, jsem vedle - vyplatí 60k - všechny auta šli nahoru... S čím srovnáváš Dokra s 3008 nebo co to máš? Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Tomuhle třeba nerozumím. Kupovat si auto dle toho jak půjde prodat? Auto se vybírá kvůli jiným věcem ne? Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Hlavně kliiiid Dáčka si své majitele najde, stejně jako jiná auta. To, že se někomu nelíbí je prostě realita a odpůrci se s tím musí naučít žít...stejně tak obráceně. Nějaký mínus nás tady nemůže rozházet Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Každý ať si koupí dle chuti. Každého věc co se mu líbí. Citovat
pavelu96 Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 (upraveno) @Milan+ Nesrovnávám to s žádným ze svých aut. Prostě jsem do toho sedl a jel cca100km a je to prostě hnusná popelnice - toť můj názor. @minimaxa nevyhledávám Dacii na googlu - jen vím, že kamarád koupil funglovku Logana (na leasing asi za 330k ) a za 4 roky dostal od dealera 25k na protiúčet... Upraveno 29. duben 2021 uživatelem pavelu96 Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Tak Mazda má taky svoje. Jako každé auto. Citovat
Milan+ Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 (upraveno) O tom žádná,ale její reputace jsou lepší jak i puga A teď se uvažuje o nový Tuscon Upraveno 29. duben 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Citovat
Hafity Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Už jsem to tu někde zmiňoval.... S Dusterem se mi jezdí líp, než s Rubiconem.... Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 @Milan+Možná jsou reputace lepší ale to mi nestačí. Ta 2,5 Skyactiv je prostě čaj na ten objem, to turbo chybí. Kdyby byla s turbem jako v US tak super. Kvůli emisím smůla. Převodovka a odpojování válců po facelift slabota, automat motor podtáčí. Před facelift ok. Já bych čistou atmosféru už nechtěl. Pokud to není třeba nějaká V8. Samozřejmě má i mnoho výhod, aby to nevypadalo že na to kydám hnůj. Výborná auta. Já jen říkám co mi vadilo při rozhodování. Ale to je už OT. A nový Tucson, tam už se úplně rozcházíme. Nový design Hyu jsem nepobral. Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 (upraveno) @Hafity Hele my máme ve firmě Wrangler Rubicon a to fakt nesrovnávej. Ty schopnosti jsou úplně jinde... Upraveno 29. duben 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Hafity Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 @HanysR : ale já nesrovnávám schopnosti, jenom se mi s Dachnou jezdí líp, než s Jeepem.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.