Guest Petr 3008 Odesláno 3. říjen 2021 Odesláno 3. říjen 2021 @HanysR super, už jsem taky hledal bez výsledku Citovat
Návštěvník Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 @BraverJo a do spár v červeném jsem to fouknul. Pak se nelekni že to nefunguje okamžitě, od druhého dne to ale přestalo a trvá to dodnes. Musí to tam asi zareagovat. Citovat
Braver Odesláno 4. říjen 2021 Autor Odesláno 4. říjen 2021 @HanysR Drbnul jsem prstem do těch plastů a je to přesně to místo. Frknu to tam a uvidím. Fakt moc dík ;). Citovat
Návštěvník Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 (upraveno) @Braver Když můžu, rád pomůžu Nemáš zač Pak dej určitě vědět Upraveno 4. říjen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
chuck11 Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 Ten hlavní problém je v tom středu (nakreslený čuráček), ty postraní nakreslené kulky vržou minimálně Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 Je to tak jak píše @chuck11 Každopádně já dycky raději stříkám víc ať se dílo podaří Citovat
Braver Odesláno 23. říjen 2021 Autor Odesláno 23. říjen 2021 Tak jsem to po dlouhé době umyl . Teď ještě nanesu japonskej vosk Fusso a na zimu je lak ready... kemo, chuck11, HonzaZ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Braver Odesláno 18. listopad 2021 Autor Odesláno 18. listopad 2021 Tak mam asi problemek...mel jsem neco pod 3/4 nadrze...no a najednou rano jsem mel plnou. Takze odecitam od plne nadrze a prizpusobil se tomu i dojezd. Bud 508 vyrabi pres noc z co2 naftu, nebo je neco spatne. Obavam se, ze B je spravne. Nemate s tim nekdo zkusenosti, treba na i na jinem modelu? Citovat
chuck11 Odesláno 18. listopad 2021 Odesláno 18. listopad 2021 Nebyl se někdo večer projet a ze zdvořilosti ti dotankoval plnou Citovat
Braver Odesláno 19. listopad 2021 Autor Odesláno 19. listopad 2021 Tak toho doplňovače jsem neodhalil . Něco málo z nádrže jsem vyjel a nafta ubývá. Jenže ukazatel je mimo. Jel jsem dotankovat do plné a vešlo se tam 17 litrů. Ukazatel byl však téměř na maximu. Auto teď ukazuje plnou nádrž a v aplikaci se ukázalo, že bylo doplněno palivo. Uvidíme, jestli se to bude opakovat. Citovat
chuck11 Odesláno 19. listopad 2021 Odesláno 19. listopad 2021 Uvidíš no, sám jsem zvědavý jestli jen nezkouší tvoje nervičky O aplikaci mi ani nemluv,před 2 lety a asi i před rokem fungovala docela dobře i pokud jízdu případně nenačetla tak ji pak dohrála zpětně. Teď už je to totální vopruz nahraje si to jízdu kdy se jí chce a zpětně nic. Od začátku tohoto měsíce mám uložených 6 jízd minimálně z 60. Jsem rád, že auto nejezdí na aplikaci jinak bych se z toho potento. Citovat
doctortom508 Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 Ja uz na palivomer radsi nekoukam a tankuju kazdej druhej den. Minule kouknu, cca pul nadrze, dojezd 420km, rikam do Prahy to mam 120km to se v poho vratim, kouknu v Praze a dojezd 140km. Asi me to cestou teklo Citovat
Braver Odesláno 20. listopad 2021 Autor Odesláno 20. listopad 2021 Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být nižší úrovní nabití akumulátoru. Stalo se to po víkendu. Jezdím teda krom víkendu každej den, ale kdo ví. Ještě jsem u 508 nedobíjel a mám takovou starší nabíječku. Je na tyhle moderní auta potřeba nějaký jiný přístup než u starších? Dík Citovat
doctortom508 Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 Memprijde, ze by to chtelo nabijet furt. Me 5008 obcas dele toci, nez nastartuje, prikladam to pojebanymu managementu nabijeni. Uz 2x jsem to dal na nabijecku a baterka prazdna. Jezdim dlouhy trasy, takze to neni kratky popojizdeni mestem. Citovat
Braver Odesláno 24. listopad 2021 Autor Odesláno 24. listopad 2021 (upraveno) Najeto 23 000. Zatím tankováno adblue pouze jednou, takže spotřeba není nijak dramatická. Poprvé jsem tankoval ve 12500. Spotřeba nafty je 6l/100 km. Nicméně pojedu do servisu řešit několik problému: 1. Opět se mi resetoval stav paliva 2. Náhodně se objevuje problém s řízením - jde nepřesně jakoby po zubech, ne plynule a to ve všech jízdních režimech. Naštěstí se to neděje moc často, ale na zahraničních fórech se o tom zmiňují. Prý se to řeší updatem softwaru a výměnou sloupku řízení 3. Když jsme u řízení - vrže volant při otáčení - rádio to řeší, ale docela mě to vadí 4. Vyhřívání sedačky řidiče má výpadky. Někdy jde a někdy ne. A nejedná se o přirozené intervaly při vyhřívání. Ráno nasednu, pustím a 10 minut nic, pak začne topit. U spolujezdce mezitím jede. Chtěl jsem se ale poradit. Prý řešení těchto problému potrvá nějakou dobu a vůz tedy bude přes noc v servisu. Přijímací technik mi ale tvrdil, že když se jedná o závady, které nemají přímý vliv na mobilitu, tak nemám nárok na náhradní vůz i když můj je v záruce. Já si to tedy nemyslím a půjdu podrobně prostudovat smluvní podmínky. Co si o tom myslíte vy? Kde je pravda? Když jsme byl na servisu ještě v Brně, tak jsem náhradní auto dostal i když se řešily bezrámová okna, což není přímý zásah do mobility vozu. Dík PS: Co se stalo s HanysR, figuruje tu jen jako návštěvník. Vždycky tu aktivně přispíval hlavně u 508... Upraveno 24. listopad 2021 uživatelem Braver Citovat
BubakGS Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 mno... za ty prachy cos utratil, bys mel mit nahradni auto i tak. Slusny dealer by Ti ho mel poskytnout.. ..nevim, jestli na to mas de iure nejaky narok, ale mam zazito, ze vsechny uznane zarucní opravy - nahradni vuz automaticky.... Citovat
radim.1008 Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 @BraverHanys nechal smazat profil. Dostal několika minutový cvičný Ban za spamování, který se protáhl na delší dobu z důvodu nějakých technických problémů. Po výměně názorů s modem to dopadlo, tak jak dopadlo. Stejně to bylo u Vagiho. Byla kolem toho slušná debata a pár nakrklých lidí včetně mě... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
chuck11 Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 @Braver 1.zatím se mi tento problém neobjevil 2.můžeš se více rozepsat nebo zaslat odkaz na zahraniční fórum,klidně ti to odsleduji u sebe nevím ale na co se zaměřit 3.To jako fakt vrže?-můžeš to natočit a poslat klidně přes SZ 4.V jakém jízdním režimu jezdíš.Nejezdíš náhodou v EKO režimu tam by to možná mohlo být nějak omezeno.Vyzkoušej jezdit v komfortu,jestli budou výpadky i v tomto režimu. Citovat
Braver Odesláno 24. listopad 2021 Autor Odesláno 24. listopad 2021 před 2 hodinami, radim.1008 napsal: @BraverHanys nechal smazat profil. Dostal několika minutový cvičný Ban za spamování, který se protáhl na delší dobu z důvodu nějakých technických problémů. Po výměně názorů s modem to dopadlo, tak jak dopadlo. Stejně to bylo u Vagiho. Byla kolem toho slušná debata a pár nakrklých lidí včetně mě... Dík za info. Teď jsem si to přečetl. Je to škoda, kvůli takové prkotine se takto hádat. Navíc to byli dobří diskuteři, kteří mě osobně hodně pomohli.... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.