Huhlanek Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Čau lidi, chtěl bych si dát dozadu do světel ty led-žárovky. Má to patici jako klasická 12V žárovka, ale místo vlákna tam jsou ledky. Což o to, světla nejsou problém, ale blinkry... Prej mají menší odpor než klasická žárovka a pak to bliká rychleji, je to možný? Máte s tím někdo zkušenosti? A kdyžtak, má někdo recept na rychloblikající ledky? Citovat
Fusion Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Nevím jak blinkry, ale zkoušel sem červený a svítili úplně z pr*ele. Vůbec to nemá význam a je to zbytečně drahý. Citovat
Vvitty Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 je to k necemu dobry??? blinkry budou blikat rychleji, protoze se preklapeni AKO ridi mimo jine proudem... [upravil dne 1.4.06 Vvitty] Citovat
Driver Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Svítí to na první pohled hezky, ale dávat to světel je naprd, protože to svítí bodově a ne jako žárovka, která ti světlo rozptýlý po celý parabole. A jak psal Fusion je to zbytečně drahý, když by jsi měl vyměnit všechny žárovky v obou světlech tak za to dáš balík. Citovat
bobo7 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Muze nastat i jiny problem,napriklad u okty 4x4 blblo ESP, kdyz byla ledkova brzdova svetla,je pres vlakna brzdovych svetel jeste signal do ridici jednotky nebo to je ukostreny ted to nevim presne,spatne se pripojovala i zadni kola pri zaberu.Kdyz tam dal zarovky tak bylo vse ok. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Hlavně, když to v noci do tebe ze zadu někdo naprdí, hádej, kdo bude viník? Co bude zkoumat pojiš?ovna???? Jestli můžu poradit, kašli na to... Radši si kup bavlnu do sání ;-) Citovat
zoby Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 tak jsem to zkoušel. chtěl jsem to brzdovek kvůli rychlejšímu nástupu. ale svítí jen tečka uprostrřed světla a necelá plocha tak jak u žárovky. navíc to svítí míň jak žárovka. takže jsem to hned vyndal. Citovat
Fusion Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: zoby tak jsem to zkoušel. chtěl jsem to brzdovek kvůli rychlejšímu nástupu. ale svítí jen tečka uprostřed světla a necelá plocha tak jak u žárovky. navíc to svítí míň jak žárovka. takže jsem to hned vyndal. Přesně tahle sem to měl já tak sem je někam hodil. Konec konců sem je dostal od bráchy protože jemu se válely na stole ze stejnýho důvodu. Opravdu drahej nesmysl Citovat
Vvitty Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: zoby ...ale svítí jen tečka uprostrřed světla a necelá plocha tak jak u žárovky. navíc to svítí míň jak žárovka... no aby ne, kdyz je to jen bodovy a smerovy zdroj svetla. zarovka vyzaruje vsemi smery a navic ma zezadu parabolu... to je taky duvod, proc se do modernich aut z tech LED udela cely svetlo, a ne jen jedna... ze to sviti min, no to je jen o tom jaka LED se pouzije, mam ted na stole krasny ktery by se daly pouzivat misto stolni lampicky ale v tech zarovkach jsou levny shity... Citovat
Fusion Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Audi A6 to má naprosto nádherně udělaný. Citovat
mmartinkovic Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 tak skuste na www.flajzar.cz a tam maju orig na auta a nie su jedno LEDkove ale s viacerymi LED kami. LED ky su zasa maju oooooooooooooomnoho dlhsiu zivotnost ako klas ziarovky, ale zakony su proti LED tak neviem. Citovat
Vvitty Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: mmartinkovic tak skuste na www.flajzar.cz a tam maju orig na auta a nie su jedno LEDkove ale s viacerymi LED kami. LED ky su zasa maju oooooooooooooomnoho dlhsiu zivotnost ako klas ziarovky, ale zakony su proti LED tak neviem. zakony nejsou proti LED jako takovym, jen nikdo nedela nahradu klasicke zarovky LEDkovou tak, aby dodrzel puvodni charakteristiky. Paraboly jsou pocitane na zarovku, ktera je vsesmerova, coz se o LED rict neda... do novych aut se davaji LED rovnou a dela se z nich plocha, coz je docela rozdil... Citovat
vector Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: mmartinkovic tak skuste na www.flajzar.cz a tam maju orig na auta a nie su jedno LEDkove ale s viacerymi LED kami. LED ky su zasa maju oooooooooooooomnoho dlhsiu zivotnost ako klas ziarovky, ale zakony su proti LED tak neviem. Ledky jsou háklivé na přepětí a tak ve starších autech, která na ně nejsou navržena mají životnost mizernou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.