P607Olda Odesláno 16. duben 2006 Odesláno 16. duben 2006 speedONE: Dne 21.3.06 jsi v sekci 307 psal toto : Původně zaslal: speedONE objednany 407SW V6, max vybava i kdyz toho tady bylo napsano o zavadach 407 hrstka, zacina mne marit v zadech, dostavam koprivku a moli mne bricho! Predstava, ze budu jeste mesic cekat na novou 407SW s motorem V6, maximalni vybavou a cenou pres 1.1milionu A ONO TO AUTO BUDE PORUCHOVY, mne pekne stve! Ze ja vul jsem nesel do toho Subaru Outback 3.0... predstava, ze mne nove auto v zaruce bude skitat na 5 valcu misto 6ti, ze se bude muset prehrava software, aby to vubec jelo, ze mi mysi budou zrat hlukovou izolaci u motoru, ktere jim pry chutna, ze mi po 30tisicich se prestane zatahovat tapecirung panoramaticke strechy, nepudou mi prehravat CD, kdyz jsem si priplatil za JBL, ze s tim auto bude jakykoliv problem za tu cenu, to je neco, co mne DESI a priserne stve. Dne 30.3.06 jsi založil toto téma, a v prvním příspěvku píšeš, mimo jiné: Původně zaslal: speedONE Po pouhých 3550km začal motor chrochtat jen na 5 ze 6 válců - vadné zapalovací cívky. Zase servis... NEvím, co tam s tím ty dva týdny dělali, ale co jsem vyjel ten den ze servisu, auto už nikam jinam nechtělo. Po dalších ujetých 300km, celkem cca 3900km, se pokazila řídící jednotka bezprůvanové klimatizace Další diskuse zde 15.4.06: Původně zaslal: speedONE Původně zaslal: P607Olda speedONE: to je tvá vlastní zkušenost? Pokud ne, tak uveď odkud a koho cituješ. Doufám, že se stejnou chutí cituješ i kladné zkušenosti. [upravil dne 31.3.06 P607Olda] Drahy Oldo607 lec jsem byl majitelem novejsiho a vyspejelsiho vozu, nez vlastnis Ty, bud si jis, ze jsem se ho rad a s potesenim zbavil!!! AD1 cituji sam sebe a pokud si cetl pozorne, vhled a atraktivita vzhledu je skutecne u 407SW bez vyhrad! Žádám Tě o jasné vysvětlení, jestli jsi auto opravdu koupil, když 21.3.06 jsi na něj měl ještě měsíc čekat, ale už 30.3.06 jsi na něm měl najeto 3900 km a to mezi tím stálo dva týdny v servisu? Opravdu jsi ho do 15.4.06 stihl i prodat? Zanech dlouhých opisů a napiš, kdy jsi auto koupil, anebo jestli tady cituješ příběhy někoho jiného. (Já jsem kamarád, ale klíny do hlavy mi neval) [upravil dne 16.4.06 P607Olda] [upravil dne 16.4.06 P607Olda] Citovat
Marcel505 Odesláno 16. duben 2006 Odesláno 16. duben 2006 Původně zaslal: Medvěd Věř či nevěř, ale na všech 8 autech došlo k tomu, že pod gumou, v které jsou usazeny plechy zakrývajíci případný otvor pro montáž bočních oken (předpříprava pro bus a kombi) se drží vlhko a po dvou letech provozu již tam byly docela nepěkné, pouhým okem viditelné puchýře - takže opět cesta do autorizovaného servisu, kde nás technik upozornil, že nemáme vyplněnou po 50 tkm prohlídku karoserie. Tak byl tedy jemně úpozorněn, že jsme na prohlídce po 50 000 km byly právě u něj v servisu a že tedy prohlídku karoserie zanedbali oni. Ale prej ne - prohlídka kastle se připlácí 7 000 Kč a měli jsme jí požadovat, když tam byla kolonka - A STEJNĚ GARANCE NA KASTLI JE NA PROREZAVĚNÍ A ON TU VIDÍ JEN PUCHÝŘKY, NIKOLI DÍRY. Nevím jaké máte zkušenosti Vy, ale já neměl díry po 6 letech ani na 105ce škodovce. Tak to je Medvěde hustý, dát 7000 Kč za prohlídku kastle. No vlastně si tím předplatíš opravu, kterou možná pak zaplatíš, ale vlastně nebude nutná, protože kastle po 6-ti letech NEBUDE DĚRAVÁ. Je to logické... Hold, dobře to mají vymyšleno... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 17. duben 2006 Odesláno 17. duben 2006 Tak to jsi teda Oldo vymákl na 1. Mám pocit, že ten \"speedONE\" je jen nějakej takovej ten klasickej \"českej človíček\" kterej chce být zajímavej za každou cenu. Ale musí se mu nechat, že píše hezky, ale nedomýšlí to do konce. Na jedné straně je to \"školácká\" chyba, že si nepohlídal datumy a na druhé, že bych to sám nehledal. Ale je to tím, že nepočítám s tím, že by si někdo dával tolik práce se spisováním těchto smyšlenek. Oldo, jsi fakt dobrej. Citovat
Guest Masinka Odesláno 17. duben 2006 Odesláno 17. duben 2006 hm zajimavy, ja mel za to, ze zapalovaci rampu u V6 definitivne vyresili uz nekdy v roce 2004. A kdyby ne, je to na zaruku a oprava trva par hodin, protoze je to znama zavada a v servisech tyhle rampy maji skladem, takze tomu doopravdy nerozumim, co jim na tom trvalo 2 tydny. Dalsi vec je velky nasavaci otvor, V6 se docela dost hreje, v kolone ve meste se nestiha dochlazovat, pokud jeste bezi klima, takze bud rad ze mas velkou chladici tlamu a muzes se chladit i v kolone ve 30° vedru. Ze je to starej motor je taky fakt, kterej nikdo nezakryva, navic jakokouliv pruznost tady zabili tim pitomym automatem. Citovat
Paul Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 407 SW 2.0 Hdi Dynamic, zakoupen 8/2005 na leasing u HS auto C. Budejovice. Cena 700.000,- vc. DPH a metal. laku. Netesny simering prave poloosy promptne vymenen pri prohlidce v 10 000 km. Aktualni stav tachometru 25 000 km, auto jezdi a jezdi a to za 5,8-6,5 (PC ukazuje o 2-3 deci vice !) ............... takze ? Citovat
barenst Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Medvěd Věř či nevěř, ale na všech 8 autech došlo k tomu, že pod gumou, v které jsou usazeny plechy zakrývajíci případný otvor pro montáž bočních oken (předpříprava pro bus a kombi) se drží vlhko a po dvou letech provozu již tam byly docela nepěkné, pouhým okem viditelné puchýře - takže opět cesta do autorizovaného servisu, kde nás technik upozornil, že nemáme vyplněnou po 50 tkm prohlídku karoserie. Tak byl tedy jemně úpozorněn, že jsme na prohlídce po 50 000 km byly právě u něj v servisu a že tedy prohlídku karoserie zanedbali oni. Ale prej ne - prohlídka kastle se připlácí 7 000 Kč a měli jsme jí požadovat, když tam byla kolonka - A STEJNĚ GARANCE NA KASTLI JE NA PROREZAVĚNÍ A ON TU VIDÍ JEN PUCHÝŘKY, NIKOLI DÍRY. Nevím jaké máte zkušenosti Vy, ale já neměl díry po 6 letech ani na 105ce škodovce. Tak to je Medvěde hustý, dát 7000 Kč za prohlídku kastle. No vlastně si tím předplatíš opravu, kterou možná pak zaplatíš, ale vlastně nebude nutná, protože kastle po 6-ti letech NEBUDE DĚRAVÁ. Je to logické... Hold, dobře to mají vymyšleno... Ja ponec nakonec , nam se u PATROLA rozpadl motor presne pri stavu tachometru 102850Km zaruka do 100tKM a potom si rad jak chces , na to je rozpadl setrvacnik (budme radi ze na HDi stoji kolik stoji ) v cene 30t Kč ,no proste auto vydzelo 100t a potom se rozpadlo . Cena noveho 1750000 s DPH. A podobne s prorezaveni karoserie jako u mazdy ,prohlidka na prani a za penize kazdych půl roku .Na cenu si uz radeji nepamatuji . Citovat
Guest Masinka Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 No a mame zde pokracovani, resp. rozsireni clanku i na jine servery http://www.tipcars.com/applications/magazin/clanek.php?id_clanek=1685&emailem=ano&Lang=cz Citovat
Jirkap Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Původně zaslal: Masinka No a mame zde pokracovani, resp. rozsireni clanku i na jine servery http://www.tipcars.com/applications/magazin/clanek.php?id_clanek=1685&emailem=ano&Lang=cz Jojo taky už jsem to tam dnes viděl Citovat
Péťa Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: Medvěd Trošku , ale nedá mi to Rád bych se dozvěděl, kde se speedONE dozvěděl o kvalitě vozů MAZDA. Já jsem ve firmě dostal v r. 1994 fungl novou MAZDU E 2200 (dodávka) a můj pocit = MAZDU DOMů NIKDY VÍCE, RADŠI KULKU DO PALICE (týká se kromě TOYOTY a HONDY všech Japonců). Proč tak silná slova??? Dovolím si nesouhlasit :D Co třeba Subaru a Nissan? Myslím, že kvalitou provedení strčí žabožrouty hravě do kapsy... Citovat
barenst Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 nektere modely NISSAN jsou na pul Renault , tak nevim:myslim Citovat
Vopičí Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Zdravím všechny:), sice jsem v 407 ještě nejel a o poruchovosti těchto vozů toho taky moc nevím, přesto se mi vůbec nelíbí, jak zde speedONE pomlouvá tento model:grr. Každá….KAŽDÁ…. automobilka občas vyrobí nějakého „zmetka“. A proto, že jsem si ho koupím zrovna já, tak přece nemusí být i ostatní modely tak špatné!!! Já osobně bych si nekupoval model, který „není“ skoro k sehnání, který je přešpikovaný elektronikou a který bych si měl koupit v Polsku? To speedONE: Kdyby se ti vysypala i ta Mazda 6, tak jí budeš taky všude takhle pomlouvat a tvrdit , že všechny Mazdy 6 jsou na prd ??? Citovat
pigi.jakub Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 U každé nové věci se najdou nějaké ty nedostatky ale koukám že tady jich je již příliš.Snad ty chybičky vychytaj než si 407 koupím:mrk..Vypadá fakt skvěle.Ale zatím si vystačím s mou 406-kou(mimochodem taky pěkná kára).. [upravil dne 15/5/06 pigi.jakub] Citovat
rimmer Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: Vopičí Zdravím všechny:), sice jsem v 407 ještě nejel a o poruchovosti těchto vozů toho taky moc nevím, přesto se mi vůbec nelíbí, jak zde speedONE pomlouvá tento model:grr. Každá….KAŽDÁ…. automobilka občas vyrobí nějakého „zmetka“. A proto, že jsem si ho koupím zrovna já, tak přece nemusí být i ostatní modely tak špatné!!! Já osobně bych si nekupoval model, který „není“ skoro k sehnání, který je přešpikovaný elektronikou a který bych si měl koupit v Polsku? To speedONE: Kdyby se ti vysypala i ta Mazda 6, tak jí budeš taky všude takhle pomlouvat a tvrdit , že všechny Mazdy 6 jsou na prd ??? nechci ti kazit radost ani nikoho obhajovat, ale kdyz si koupis auto za mega a vic fungl nove, ocekavam, ze do servisu budu jezdit menit olej a filtry...kdybys tim prosel taky, asi bys mluvil zcela jinak. Peugeoty JSOU obecne docela poruchove, zejmena novejsi auta modelove rady 7, u novych se to stupnuje jeste tim, ze je tam vice vybavy a ma se toho co vic posrat. Jaky vliv ma na poruchovost auta to, ze si ho koupi v sousednim state ? Nevim o tom, ze by se do Polska od frantiku vozily vyrobni zmetky Bohuzel u tohoto auta se asi seslo vsechno co mohlo...toto se muze stat u kterehokoliv auta, ale stalo se to u toho...nebavi se tady o jinem vysranem aute, nez o 407, takze proc sem tahate, ze posrat se muze jine auto atp...to je trosku zavadeni mimo ne ? Citovat
Vopičí Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Vopičí Zdravím všechny:), sice jsem v 407 ještě nejel a o poruchovosti těchto vozů toho taky moc nevím, přesto se mi vůbec nelíbí, jak zde speedONE pomlouvá tento model:grr. Každá….KAŽDÁ…. automobilka občas vyrobí nějakého „zmetka“. A proto, že jsem si ho koupím zrovna já, tak přece nemusí být i ostatní modely tak špatné!!! Já osobně bych si nekupoval model, který „není“ skoro k sehnání, který je přešpikovaný elektronikou a který bych si měl koupit v Polsku? To speedONE: Kdyby se ti vysypala i ta Mazda 6, tak jí budeš taky všude takhle pomlouvat a tvrdit , že všechny Mazdy 6 jsou na prd ??? nechci ti kazit radost ani nikoho obhajovat, ale kdyz si koupis auto za mega a vic fungl nove, ocekavam, ze do servisu budu jezdit menit olej a filtry...kdybys tim prosel taky, asi bys mluvil zcela jinak. Peugeoty JSOU obecne docela poruchove, zejmena novejsi auta modelove rady 7, u novych se to stupnuje jeste tim, ze je tam vice vybavy a ma se toho co vic posrat. Jaky vliv ma na poruchovost auta to, ze si ho koupi v sousednim state ? Nevim o tom, ze by se do Polska od frantiku vozily vyrobni zmetky Bohuzel u tohoto auta se asi seslo vsechno co mohlo...toto se muze stat u kterehokoliv auta, ale stalo se to u toho...nebavi se tady o jinem vysranem aute, nez o 407, takze proc sem tahate, ze posrat se muze jine auto atp...to je trosku zavadeni mimo ne ? Radost mi nekazíš......ty jsi to auto se speedONE v Polsku kupoval?........ptorože já měl na mysli, že v tom mohla být nějaká \" černota\" , která zde vůbec nemusela být řečena. A když už si chci koupit pořádný auto, tak se nebudu snažit co nejvíc uškudlit.........připadá mi to jako chtít kvalitu za málo peněz. A proč sem tahám jiný auto........Když se mi vysere auto, tak nebudu s prominutím takový HOVADO, abych všude možně vytruboval, že tento model je na ho... a ať si ho nikdo nekupuje. To se může stá naprosto komukoli u jakékoli značky. Citovat
rimmer Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 nemam s tim nic spolecneho, ale kdyby se mi stalo neco podobneho, uz bych na peugeota v zivote nesah..panove a damy prominou...protoze je to neco strasneho polozit pres mega a po ujeti par stovek km zjistit to co zjistil, jenom si zkuste predstavit, jak byste reagovali vy. Ad kupovani v polsku, usetrit se da, protoze kurz je pro nas velice vyhodny. Proc by v tom mela byt cernota ? Bylo to nove auto, zadna ojetina, takze nove auto ma slapat jako hodinky, pripadne se ma peugeot servis starat aby slapalo. Bohuzel, samozrejme netusim, jestli je mozne vracet auto kupovane v jinem state u nas, to asi ne, ale minimalne reklamacni vady je mozne opravovat, co uz je fakt moc. Zarazi me proste to mnozstvi vad, ktere se seslo, jak rikam, nechci obhajovat, ale kdyby se mi to stalo, tak viz. prvni odstavec, a bez debat. To ze to ten clovek pise kam muze, znamena jedno a pouze, ze je tak nasrany, az az...rikate spravne stat se to muze i u jinych aut, tak samo budou tisice 407cek co budou jezdit celou dobu v pohode.... Citovat
Vopičí Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: rimmer nemam s tim nic spolecneho, ale kdyby se mi stalo neco podobneho, uz bych na peugeota v zivote nesah..panove a damy prominou...protoze je to neco strasneho polozit pres mega a po ujeti par stovek km zjistit to co zjistil, jenom si zkuste predstavit, jak byste reagovali vy. Ad kupovani v polsku, usetrit se da, protoze kurz je pro nas velice vyhodny. Proc by v tom mela byt cernota ? Bylo to nove auto, zadna ojetina, takze nove auto ma slapat jako hodinky, pripadne se ma peugeot servis starat aby slapalo. Bohuzel, samozrejme netusim, jestli je mozne vracet auto kupovane v jinem state u nas, to asi ne, ale minimalne reklamacni vady je mozne opravovat, co uz je fakt moc. Zarazi me proste to mnozstvi vad, ktere se seslo, jak rikam, nechci obhajovat, ale kdyby se mi to stalo, tak viz. prvni odstavec, a bez debat. To ze to ten clovek pise kam muze, znamena jedno a pouze, ze je tak nasrany, az az...rikate spravne stat se to muze i u jinych aut, tak samo budou tisice 407cek co budou jezdit celou dobu v pohode.... Tak tady s tebou souhlasím. Jenom by mě zajímalo, proč jim to nevrátil a raději ho prodal pod cenou.........a teď si stěžuje. Citovat
Blizzard Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: Vopičí Jenom by mě zajímalo, proč jim to nevrátil a raději ho prodal pod cenou.........a teď si stěžuje. to taky nepohopim. to je jako kdyz jsme si kupovali novou televizi a po tejdnu zacala obrazovka mit nadeh do cervena z pravyho horniho rohu. 1vec kterou jsme sli udelat je, ze jsme ji sli reklamovat a ne ze ji prodame v bazaru za smesnou cenu. je to chyba vyrobku v zaruce, tak at se vyrobce stara. Citovat
rimmer Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: t3dsm Původně zaslal: Vopičí Jenom by mě zajímalo, proč jim to nevrátil a raději ho prodal pod cenou.........a teď si stěžuje. to taky nepohopim. to je jako kdyz jsme si kupovali novou televizi a po tejdnu zacala obrazovka mit nadeh do cervena z pravyho horniho rohu. 1vec kterou jsme sli udelat je, ze jsme ji sli reklamovat a ne ze ji prodame v bazaru za smesnou cenu. je to chyba vyrobku v zaruce, tak at se vyrobce stara. no mozna potreboval auto, ktery bude porad jezdit a ne ze ho co par tisic km bude nechavat v servise..je to domenka...a ad reklamace auta... vzdyt jsem videli svoje, jak k tomu nekteri prodejci pristupujou zejo..viz. TV Nova a obcansky jouda, tezko rict...jinak se reklamuje vec co stoji 10tisic a jinak se reklamuje vec co stoji milion...to je dost podstatny rozdil, byt je to taky jenom vyrobek z fabriky...z toho mega ma ten prodejce rekneme treba 100 litru, ale z televize par stovek, takze k tomu pristupji prodejci UPLNE jinak Citovat
Blizzard Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: t3dsm Původně zaslal: Vopičí Jenom by mě zajímalo, proč jim to nevrátil a raději ho prodal pod cenou.........a teď si stěžuje. to taky nepohopim. to je jako kdyz jsme si kupovali novou televizi a po tejdnu zacala obrazovka mit nadeh do cervena z pravyho horniho rohu. 1vec kterou jsme sli udelat je, ze jsme ji sli reklamovat a ne ze ji prodame v bazaru za smesnou cenu. je to chyba vyrobku v zaruce, tak at se vyrobce stara. no mozna potreboval auto, ktery bude porad jezdit a ne ze ho co par tisic km bude nechavat v servise..je to domenka...a ad reklamace auta... vzdyt jsem videli svoje, jak k tomu nekteri prodejci pristupujou zejo..viz. TV Nova a obcansky jouda, tezko rict...jinak se reklamuje vec co stoji 10tisic a jinak se reklamuje vec co stoji milion...to je dost podstatny rozdil, byt je to taky jenom vyrobek z fabriky...z toho mega ma ten prodejce rekneme treba 100 litru, ale z televize par stovek, takze k tomu pristupji prodejci UPLNE jinak ...to sice jo, ale tak se mel hadat a kdyz to nepomuze, tak soudit. to by prece pro nej muselo dopadnout dobre. dyt neni mozny jezdit kazdej den z prace domu prez servis. ale mozna to vidim moc ruzove. Citovat
Vopičí Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Já furt říkám, že v tom byla nějaká čertovina:P:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.