Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Samovolné spínání stěrače pátých dveří

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj/dobrý den, 

není to kruciatni, ale stěrač patych dveří na 807 se spina zcela náhodně a kdykoliv, někdy při jízdě po rovině, někdy při zataceni, tu zase pri manipulaci a libovolnou páčkou(blinkry/ostřikovače). Jednou to neudělá ani za dve hodiny, jindy 3x za deset minut. Důsledkem je sice jen nadmerna spotřeba kapaliny a skutečnost, že při dešti vypadám jak idiot, ale budu rád za tipy, jestli někdo nemá podobnou zkusenost. Za celodenní prověřování elektriky to nestojí, ale třeba  měl někdo podobné patálie a díky za rady.

• MJSytic changed the title to Samovolné spínání stěrače pátých dveří
Odesláno

Já myslím, že tohle tady na fóru, nebo na internetu vůbec nikdo nikdy neřešil. Těžko říct, čím by to mohlo být...

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Dlouho se snažím najít nějaký blok, ať už použity, nebo i nový, poslední dobou mě to dost štve. Pokud by měl někdo kontakt na nějaký bazar, nebo nejlépe člověka, co je to schopen adekvátně vyměnit, prosím o tip. Co jsem se ptal, moc lidem se do toho nechce, stejně jako do zkoumání, proč blbne stahování zadního okna nebo občasného drhnutí řidičova okna. Nic z toho nejsou kritické závady, ale dost to člověka štve a osobně se do toho pouštět nechci. Diky

• O 5 měsíců později...
Odesláno

mám podobný problém na Partnerovi. V servise řekli vyměnit páčku pod volantem. Ale jestli je to ono? Zatím jsem to vyřešil vytažením pojistky pro zadní stěrač. Takže ten je odstavený. Ale kapalina do ostřikovačů teče vesele dál 🙂 Mě se to, ale spouští tak 3x za týden. Jak se to spustí, tak hned zapnu na páčce ostřik zadního okna a vypnu ho a přestane to. Ale je pravda, že je to velmi otravné. A jak potřebuješ kapalinu na přední okno, tak pak není...

Odesláno (upraveno)

Měl jsem tuto závadu na 307, byl to mikroskopický lom na desce COM pod volantem. Oprava výměna byla drahá, ale účinná.

Vím, že kapaliny je škoda, asi by do přívodu k čerpadlu šla dát dioda, protože čerpadlo spíná přehozením polarity přední/zadní. A stěrač odpojit.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno
V 10. 5. 2021 at 23:36, kingbacker napsal:

Dlouho se snažím najít nějaký blok, ať už použity, nebo i nový, poslední dobou mě to dost štve. Pokud by měl někdo kontakt na nějaký bazar, nebo nejlépe člověka, co je to schopen adekvátně vyměnit, prosím o tip. Co jsem se ptal, moc lidem se do toho nechce, stejně jako do zkoumání, proč blbne stahování zadního okna nebo občasného drhnutí řidičova okna. Nic z toho nejsou kritické závady, ale dost to člověka štve a osobně se do toho pouštět nechci. Diky

Drhnutí řidičova  okna je o vnější kliku,či výstupek na ni,packu rozlousknout a kouknout na ten tišťák co je uvnitř,můžeš mít prasklý ten kontakt ,či vydřené dráhy spoje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...