ozzy56 Odesláno 28. červenec 2020 Odesláno 28. červenec 2020 (upraveno) článek mi připadá jako návod, jak vůbec neřešit natankování jiného paliva (benzín-nafta), protože pisatel má sice přehled o tom co může následovat, ale stejně otočí klíčkem a jede, ať to dopadne jak chce...,já bych teda tu odvahu neměl , přitom situace se dá vyřešit během půlhodiny... https://www.garaz.cz/clanek/na-vlastni-kuzi-natankoval-jsem-benzin-do-dieseloveho-auta-21004475#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=395501&dop_req_id=jMorl2ygVo8-202007281558&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Upraveno 29. červenec 2020 uživatelem ozzy56 vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 28. červenec 2020 Odesláno 28. červenec 2020 Zajimavej článek,ještě se mi to.nestalo abych vyloženě natankoval jiný palivo i když u 307my jsem už taky držel druhou pistoli, uvědomil jsem si to zavčas,ale přečetl jsem si a dokážu pochopit jak měl.pr...el staženou Citovat
petrinza Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 Mě se to jednou povedlo. Zamyslel jsem se, stál jsem u stojanu, kde byla zelená a modrá. Bylo to u pumpy v naší vesnici, kde běžně tankuju, a kde jsou dva stojany. Zelená je benzín, tak jsem hmátl po modré a natankoval do naftové 407 do plna Etanol. A nic mi nepřišlo divné ani u placení, cenu jsem nesledoval, platil jsem kartou. Až když se auto o kilometr dál zastavilo a už nechtělo nastartovat, napadlo mě podívat se na účtenku. Drahá zkušenost. Od té doby si dost dobře pamatuju, že u nás na jednom ze stojanů je nafta + benzín a na druhém etanol + benzín. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 a neni nafta nahodou cerna ? Citovat
Hafity Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 Nafta není černá.... Černá je ropa.... Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2020 Autor Odesláno 29. červenec 2020 stát se to samozřejmě může, ale prostě nechápu, když si je toho člověk vědomý a přesto nastartuje a riskuje drahou opravu Citovat
slimboy Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 Aj to riskovanie by sa este dalo pochopit, ked ho az tak netrapia peniaze. Ale neda sa pochopit, ze to spravi na pozicanom aute od kamarata a ani sa mu neprizna. A neprizna sa ani zene, ktora sa ho na to priamo pyta. Ale potom zrazu nema problem o tom napisat clanok na web? To by spravil len retardovany jedinec. Cele mi to pride ako vymysleny pribeh na zvysenie citanosti. Normalny clovek by to ani neskusal nastartovat a hned by riesil odcerpanie nadrze a nove natankovanie priamo tam na pumpe. Péťa, skypeja a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 @Hafity mysleno tankovaci pistole nejak se mi plete ze modra a cerna - jedna je pro osobaky a druha pro nakladaky i kdyz v dnesni dobe ty barvy jsou uplne jedno - kouknu na stojak co tankuju ja s dokonce pamatuju i cervenou tankovaci pistoli Citovat
Hafity Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 Mně je jasno, že jsi to tak myslel.... Proto jsem dal na konec toho xichta.... Citovat
PaKr Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 před 9 hodinami, slimboy napsal: Ale neda sa pochopit, ze to spravi na pozicanom aute od kamarata no tady se naplňuje "Čeho se chceš zbavit, to stačí půjčit" Ale taky se mi nezdá, že to nikomu neřekne, a pak to v klidu prskne na net... Kamarád mi kdysi vyprávěl, že měl Š120 (asi) s motorem z fava a 5kvaltem, auto půjčil a vrátili mu to se 4kvaltem..... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.