zbrojnoš Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Zdravím. Chtěl bych vědět z čeho se počítá náhrada za ztrátu na výdělku při pracovním úraze. Ze? si nechal operovat křečové žíly a byl proto asi 3 měsíce doma. Pak šel do práce a po týdnu v práci mu spolupracovník shodil na nohu sud a byl doma zase se zlomeným nártem. Při pracovním úraze se doplací rozdíl mezi průměrným výdělkem a plnou výši nemocenského. Z čeho se bude průměrný výdělek, když tři měsíce zpátky bral rovněž nemocenskou. Neví někdo, či není mezi námi nějaký účetní? Citovat
Netopýrka Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Já bych kecala, zda je to za poslední tri mesice nebo za cely rok, nejsem si jista, ale nemelo by se to myslim pocitat z tech promarodenych tri mesicu s zilami...kazdopadne ten rozdil se plati ze zakonneho pojisteni zamestnavatele, nase firma to ma treba u Kooperativy (http://www.koop.cz/page.jsp?path=/produkty/zakonne_zamestnavatel), tak si myslim, ze kdyz kamos zavola na 800 105 105 a zepta se na to, z ceho se pocita prumerna mzda k vypocitani rozdilu, tak mu to tam nejaka pani vysvetli Citovat
Rotorhead Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 mrkni na http://business.center.cz/ do diskuse a zkus hledat, nebo můžeš zadat dotaz a to zdarma. Již mockrát mi to pomohlo..... Citovat
zbrojnoš Odesláno 22. březen 2006 Autor Odesláno 22. březen 2006 Díky za rady. Telefon na kooperativu zkusím až pozdějc. Teď jsem zkusil dotaz na business, tak jsem zvědav. Citovat
Rotorhead Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: zbrojnoš Díky za rady. Telefon na kooperativu zkusím až pozdějc. Teď jsem zkusil dotaz na business, tak jsem zvědav. PA zdraví HK Citovat
Medvěd Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Rotorhead PA zdraví HK Aneb Perníkáři zdraví Mechov???:xvul:aut:aut:aut:D Citovat
zbrojnoš Odesláno 22. březen 2006 Autor Odesláno 22. březen 2006 HK, PA, CR to je kousek od sebe, že by jsme udělali nějaký sejšn. Citovat
Dave_k Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Do všech tří jmenovanejch měst to mám co by kamenem dohodil. Tkže zdravím perníkáře, mechováky a zvonečkáře. [upravil dne 23/3/06 Dave_k] Citovat
Kurt Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Do všech tří jmenovanejch měst to mám co by kamenem dohodil. Tkže zdravím perníkáře, mechováky a zvonečkáře. [upravil dne 23/3/06 Dave_k] Do tří? CR, HK, PA, Náchod? :aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.