Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Chtěl bych vědět z čeho se počítá náhrada za ztrátu na výdělku při pracovním úraze.

Ze? si nechal operovat křečové žíly a byl proto asi 3 měsíce doma. Pak šel do práce a po týdnu v práci mu spolupracovník shodil na nohu sud a byl doma zase se zlomeným nártem. Při pracovním úraze se doplací rozdíl mezi průměrným výdělkem a plnou výši nemocenského. Z čeho se bude průměrný výdělek, když tři měsíce zpátky bral rovněž nemocenskou.

Neví někdo, či není mezi námi nějaký účetní?

Odesláno

Já bych kecala, zda je to za poslední tri mesice nebo za cely rok, nejsem si jista, ale nemelo by se to myslim pocitat z tech promarodenych tri mesicu s zilami...kazdopadne ten rozdil se plati ze zakonneho pojisteni zamestnavatele, nase firma to ma treba u Kooperativy (http://www.koop.cz/page.jsp?path=/produkty/zakonne_zamestnavatel), tak si myslim, ze kdyz kamos zavola na 800 105 105 a zepta se na to, z ceho se pocita prumerna mzda k vypocitani rozdilu, tak mu to tam nejaka pani vysvetli :myslim

Odesláno

Do všech tří jmenovanejch měst to mám co by kamenem dohodil. ;)

Tkže zdravím perníkáře, mechováky a zvonečkáře. :papa

[upravil dne 23/3/06 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Do všech tří jmenovanejch měst to mám co by kamenem dohodil. ;)

Tkže zdravím perníkáře, mechováky a zvonečkáře. :papa

[upravil dne 23/3/06 Dave_k]

Do tří? CR, HK, PA, Náchod? :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...