Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

To bych byl moc rád 🙂 dál byste mi na Vás číslo ? Domluvil bych se s Váma 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
  • O 1 rok později...
Odesláno

Bylo by od toho nějaké řešení? Včera jsem přitáhl na laně 206, která bez problémů dovezla do práce a odpoledne už nic.

Zatím jsem zjistil,  že nejde elektrika do čerpadla. Pojistka v BSM je ok ( zkoušel jsem i jinou )

Jenom nevím,  co spíná relé schované pod BSM ( fotka z jiného auta)

Ještě můžu to BSM zkusit vyměnit,  akorát tady je B4 a já mám jenom B2, ale pro tohle to snad nebude vadit. 

1.1 , rok 05 , vinko doplním. 

20260131_172244.jpg

Odesláno

@jarokare díky :super

A B4 má co navíc? Auto nemá ani centrál, ani mlhovky ale bagů je tu asi 8 :o tak kvůli nim má B4 ?

Jinak teda vin : VF32CHFXA44610181

Díky. 

Odesláno

Tak ani s tou B2 jsem neuspěl :(

@jarokare v kterém konektoru je ten drát do čerpadla? 

Díval jsem se i pod ten filtrbox a nikde jsem žádný konektor nenašel :myslim

Odesláno

Tak to vypadá,  že jsem si vzal tak nějak větší sousto :nevim:(

Takže čerpadlo je stoprocentně ok, včetně kabeláže  z BSM,  tím ovšem dobré zprávy končí...

Nekomunikuje ŘJ ( ani s diag), pojistky jsou ok, takže to vypadá,  že je to v drátech. ( pokud neodešla jednotka do .... )

@jarokare mám opravdu hledat v tom husím krku nebo je šance, že se problém posunul někam jinam?

Odesláno (upraveno)

Tak nevím nevím :( vizuálně všechno vypadá ok, skoro bych řekl,  dráty jak nové. Jenom jeden ( tuším 6060 ) je lehce poškozený,  ale nevypadá to,  že by byl přerušený. 

@jarokare můžeš prosím zjistit,  které dráty jsou pro napájení ŘJ ( a pozice v konektorech) ? Díky 

Ještě jsem se chtěl zeptat,  jestli můžu zkusit jinou ŘJ? Je mi jasné,  že nenastartuju,  ale jde mi o to , jestli se nepřepíšou kilometry .

Edit: zapomněl jsem na fotky a dráty jsem zkoušel i prohmatat,  ale nic jsem necítil...

20260204_171532.jpg

20260204_171553.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

Tak hlásím,  že za vydatné "dálkové " pomoci od @jarokare autíčko opět jede :roker 

Měřil jsem, až jsem nepropípal jeden drát,  takže zitra natáhnout nový,  vrátit tomu nějakou kulturu a může zase dělat parádu :D

Odesláno (upraveno)

Až natáhneš drát a nastartuješ dej vědět. O "hnilobě"  a následném přerušení vodiče v některých svazcích na P206 se na webu vedou  dlouhosáhlé historky.Nejohroženější bývá zem a +pól pro napájení ŘJ.

Upraveno uživatelem P206blau
Odesláno

@P206blau chceš vědět něco konkrétního? To bych ti případně poslal SZ.

Trochu obecně: z BSM do ECU vedou dva husí krky, jeden pod čelním sklem,  druhý pod filtrboxem, kolem konektorů lamda sond,  ze zadu motoru ( někde pod sáním). Já jsem potřeboval jít z černého konektoru,  který jde právě za motorem,  ale sundavat sání se mi nechtělo,  takže jsem udělal menší "objížďku ":D a aby tam nebyl holý drát,  tak jsem dal krky ze zásob ( proto takové velké,  malé nemám). V místě odboček je drát obalený izolačkou a asi na třech místech je to celé chycené drc páskama.

Zítra to kamarád zapájí,  ještě spravíme i další drát,  kde je poškozená izolace a mohlo by být hotové :D

20260210_161529.jpg

20260210_162318.jpg

20260210_162329.jpg

20260210_170417.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...