Bentakur Odesláno 12. květen 2024 Odesláno 12. květen 2024 Ráda vyskakuje ,to bylo jako první co jsem zkusil je to fakt oříšek,známej co na tom dělá tak už neví co s tím Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 12. květen 2024 Odesláno 12. květen 2024 Tohle nebude určitě BSI Pokud to jsou Roztoky u Prahy, ta by nebyl problém se na to podívat... Citovat
Bentakur Odesláno 13. květen 2024 Odesláno 13. květen 2024 (upraveno) To bych byl moc rád dál byste mi na Vás číslo ? Domluvil bych se s Váma Upraveno 13. květen 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
PaKr Odesláno 31. leden Odesláno 31. leden Bylo by od toho nějaké řešení? Včera jsem přitáhl na laně 206, která bez problémů dovezla do práce a odpoledne už nic. Zatím jsem zjistil, že nejde elektrika do čerpadla. Pojistka v BSM je ok ( zkoušel jsem i jinou ) Jenom nevím, co spíná relé schované pod BSM ( fotka z jiného auta) Ještě můžu to BSM zkusit vyměnit, akorát tady je B4 a já mám jenom B2, ale pro tohle to snad nebude vadit. 1.1 , rok 05 , vinko doplním. Citovat
jarokare Odesláno 31. leden Odesláno 31. leden To zelený relé je na ventilátor , zkontroluj svazek v husím krku pod filtrboxem . B2 na zkoušku můžeš dát . PaKr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 31. leden Odesláno 31. leden @jarokare díky A B4 má co navíc? Auto nemá ani centrál, ani mlhovky ale bagů je tu asi 8 tak kvůli nim má B4 ? Jinak teda vin : VF32CHFXA44610181 Díky. Citovat
jarokare Odesláno 31. leden Odesláno 31. leden To ti z hlavy neřeknu a servicebox jako náhr díl nabídne nejvyšší verzi . Zkusím se podívat zítra , na telefonu toho v sb nenajdu Péťa a PaKr ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor Tak ani s tou B2 jsem neuspěl @jarokare v kterém konektoru je ten drát do čerpadla? Díval jsem se i pod ten filtrbox a nikde jsem žádný konektor nenašel Citovat
jarokare Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor Čerpadlo má vývod z pinu č.11 v šedivý patici . Pod tím filtrboxem jsem psal rozbalit a zkontrolovat svazek , o konektoru řeč nebyla . PaKr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor Tak to vypadá, že jsem si vzal tak nějak větší sousto Takže čerpadlo je stoprocentně ok, včetně kabeláže z BSM, tím ovšem dobré zprávy končí... Nekomunikuje ŘJ ( ani s diag), pojistky jsou ok, takže to vypadá, že je to v drátech. ( pokud neodešla jednotka do .... ) @jarokare mám opravdu hledat v tom husím krku nebo je šance, že se problém posunul někam jinam? Citovat
jarokare Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor Může to být kdekoli po cestě , ale pod tím filtrboxem je to nejčastější místo PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. únor Odesláno 4. únor (upraveno) Tak nevím nevím vizuálně všechno vypadá ok, skoro bych řekl, dráty jak nové. Jenom jeden ( tuším 6060 ) je lehce poškozený, ale nevypadá to, že by byl přerušený. @jarokare můžeš prosím zjistit, které dráty jsou pro napájení ŘJ ( a pozice v konektorech) ? Díky Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli můžu zkusit jinou ŘJ? Je mi jasné, že nenastartuju, ale jde mi o to , jestli se nepřepíšou kilometry . Edit: zapomněl jsem na fotky a dráty jsem zkoušel i prohmatat, ale nic jsem necítil... Upraveno 4. únor uživatelem PaKr Citovat
PaKr Odesláno 5. únor Odesláno 5. únor Tak hlásím, že za vydatné "dálkové " pomoci od @jarokare autíčko opět jede Měřil jsem, až jsem nepropípal jeden drát, takže zitra natáhnout nový, vrátit tomu nějakou kulturu a může zase dělat parádu Ferry, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
P206blau Odesláno 6. únor Odesláno 6. únor (upraveno) Až natáhneš drát a nastartuješ dej vědět. O "hnilobě" a následném přerušení vodiče v některých svazcích na P206 se na webu vedou dlouhosáhlé historky.Nejohroženější bývá zem a +pól pro napájení ŘJ. Upraveno 6. únor uživatelem P206blau Citovat
PaKr Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor @P206blau chceš vědět něco konkrétního? To bych ti případně poslal SZ. Trochu obecně: z BSM do ECU vedou dva husí krky, jeden pod čelním sklem, druhý pod filtrboxem, kolem konektorů lamda sond, ze zadu motoru ( někde pod sáním). Já jsem potřeboval jít z černého konektoru, který jde právě za motorem, ale sundavat sání se mi nechtělo, takže jsem udělal menší "objížďku " a aby tam nebyl holý drát, tak jsem dal krky ze zásob ( proto takové velké, malé nemám). V místě odboček je drát obalený izolačkou a asi na třech místech je to celé chycené drc páskama. Zítra to kamarád zapájí, ještě spravíme i další drát, kde je poškozená izolace a mohlo by být hotové Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.