kubko Odesláno 27. duben 2020 Odesláno 27. duben 2020 Zdravim, Mam otazku, je mozme, ze na WIP NAV Plus je obmedzeny pocet foldrov/suborov, ktore mozu ulozene na USB? Kluc ma 32GB, ale nie vsetky subory sa mi v aute zobrazia. Vdaka za odpoved. Citovat
MJSytic Odesláno 27. duben 2020 Odesláno 27. duben 2020 Upgrade FW na 2.86 by to mohl opravit Ale někde jsem četl, že to snad zvládne max 1000 položek Citovat
Mike407 Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 A nemáš v názvech třeba nějaké speciální znaky, které to ignoruje? Citovat
kubko Odesláno 28. duben 2020 Autor Odesláno 28. duben 2020 Vymazal som kluc tak, aby tam bolo menej ako 1000 suborov a ten konkretny folder sa stale nezobrazuje, co je dost divne... Specialne znaky tam nie su, je to kupeny album z google play. Amundsen v embecke s tym nema ziadny problem.... Citovat
MJSytic Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 To je normální. Mně zase služební škodovka nepřehrává flešku, co v 508 normálně jde Udělej zálohu, znovu format FAT32 s výchozí hodnotou alokace a dej tam tu složku znovu. Možná je problém ve velikosti flešky, že to je uložené tam, kam tam RT6 už nevidí Ten update FW asi dělat nechceš? Citovat
baffy Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 (upraveno) Mám pocit ,že bol problém s velkosťou súboru a tuším aj s dĺžkou názvu,len si už nepamätám pri akej príležitosti som to mal rovnako ako ty. EDIT: už viem. album skupiny Horkýže slíže - Pustite Karola. Zobrazilo a prehralo všetko až na jednu skladbu ,Starý čočil ,dohromady nič ,13 skladieb ,velkosť 80MB a túto jednu skladbu nevidelo a nehralo. Neviem čím to bolo Upraveno 28. duben 2020 uživatelem baffy Citovat
Pacho69 Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 Viděl bych to na kombinaci hardware / software, pro nějž je nějaký audio naprostý šumák. já bych si do auta flashku s 32 GB raději nedal, asi bych stihl dojet i na chalupu, než by ji načetl. pokud vůbec. Maximum bylo 8GB class 10, stejně to trvalo asi 3 minuty, než to načetl. Pak si poskládal skladby podle vlastních pravidel, u některý alb třeba u Floydů je to docela trapný. Nenašel jsem způsob, jak je seřadit jinak. Tak 508 má asi modernější výbavu. než já, ale nedělám si iluze. Hudbu z flash už nehraju, maximálně dět, když si něco přinesou. Citovat
cvrlo Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 s 32 gb som mal tiež problémy, prešiel som na 16 gb a všetko je o.k. Citovat
pajson Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 (upraveno) Používám 32 gb (dokonce střídám 2 v autě) a nemám s nimi žádný problém. Vyměním jednu za druhou a načteno mám za pár sekund vč. obrázků u pm3. Jediné na co si dávám pozor je název souboru, fakticky i složky a jejich názvy. Tj. nesnažím se překonat toto (i když je to o kus dál než výrok dole): Standardní FAT12, FAT16 a FAT32 mají pro název souboru limit 8+3 znaky (osm znaků pro název souboru a tři znaky pro příponu, například .EXE). MP3 má jednu výhodu, že se dá vše zakódovat do tagů = proč pojmenovávat soubory například (Baffy mě omluví ) Starý čočil ,dohromady nič.mp3. Je to skladba xxx.mp3 ve složce (název alba) a o zbytek se postará P508 za pomoci tagů MP3. Upraveno 28. duben 2020 uživatelem pajson Citovat
kubko Odesláno 3. květen 2020 Autor Odesláno 3. květen 2020 Tak sa mi poradilo problem vyriesit... Ako pise pajson, vytvoril som noy adresar a do neho nakopiroval skladby, ktore som premenoval 01.mp3 az xy,mp3 a vsetko je OKi... Dikes za rady. Citovat
FaCry79 Odesláno 10. září 2020 Odesláno 10. září 2020 Já to měl podobné, nenačítali se mi některé MP3.. Začal jsem se v tom vrtat a zjistil jsem, že jde o datový tok (bitrate) jednotlivých MP3.. musí být variabilní a nikoliv konstantní, poté to jede úplně v pohodě a název může mít klidně kilometr.. stačí původní MP3 prohnat nějakým konvertorem, přenastavit na variable bitrate a maká to! Lze konvertovat všechny MP3 naráz.. Citovat
Šimon229 Odesláno 20. prosinec 2020 Odesláno 20. prosinec 2020 Ahojte neviete prečo mne v 508 sw r.v.2015 facelift nechce načítať žiadne usb na všetkých 3usb vstupoch a nechce načítať ani cd. Bluetooth funguje normálne. Ani na dotykovom display nezobrazí ani cd že je vložené ani usb.vie niekto poradiť. Citovat
FaCry79 Odesláno 20. prosinec 2020 Odesláno 20. prosinec 2020 Já už to někde psal, musíš ty MP3, pokud se o ně jedná, převést bitrate jako variable a ne Constant.. potom to funguje.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.