Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

Mam otazku, je mozme, ze na WIP NAV Plus je obmedzeny pocet foldrov/suborov, ktore mozu ulozene na USB? Kluc ma 32GB, ale nie vsetky subory sa mi v aute zobrazia. 

Vdaka za odpoved.

IMG_20171110_093415000_HDR.jpg

Annotation 2020-04-27 193336.png

Odesláno

Vymazal som kluc tak, aby tam bolo menej ako 1000 suborov a ten konkretny folder sa stale nezobrazuje, co je dost divne... Specialne znaky tam nie su, je to kupeny album z google play. Amundsen v embecke s tym nema ziadny problem....

Odesláno

To je normální. Mně zase služební škodovka nepřehrává flešku, co v 508 normálně jde :D 
Udělej zálohu, znovu format FAT32 s výchozí hodnotou alokace a dej tam tu složku znovu. Možná je problém ve velikosti flešky, že to je uložené tam, kam tam RT6 už nevidí :myslim 
Ten update FW asi dělat nechceš?

Odesláno (upraveno)

Mám pocit ,že bol problém s velkosťou súboru a tuším aj s dĺžkou názvu,len si už nepamätám pri akej príležitosti som to mal rovnako ako ty.

EDIT: už viem. album skupiny Horkýže slíže - Pustite Karola. Zobrazilo a prehralo všetko až na jednu skladbu ,Starý čočil ,dohromady nič ,13 skladieb ,velkosť 80MB a túto jednu skladbu nevidelo a nehralo. Neviem čím to bolo 

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno

Viděl bych to na kombinaci hardware / software, pro nějž je nějaký audio naprostý šumák. já bych si do auta flashku s 32 GB raději nedal, asi bych stihl dojet i na chalupu,  než by ji načetl. pokud vůbec. Maximum bylo 8GB class 10, stejně to trvalo asi 3 minuty, než to načetl. Pak si poskládal skladby podle vlastních pravidel, u některý alb třeba u Floydů je to docela trapný. Nenašel jsem způsob, jak je seřadit jinak. Tak 508 má asi modernější výbavu. než já, ale nedělám si iluze. Hudbu z flash už nehraju, maximálně dět, když si něco přinesou.

Odesláno (upraveno)

Používám 32 gb (dokonce střídám 2 v autě) a nemám s nimi žádný problém. Vyměním jednu za druhou a načteno mám za pár sekund vč. obrázků u pm3. Jediné na co si dávám pozor je název souboru, fakticky i složky a jejich názvy. Tj. nesnažím se překonat toto (i když je to o kus dál než výrok dole):

Standardní FAT12, FAT16 a FAT32 mají pro název souboru limit 8+3 znaky (osm znaků pro název souboru a tři znaky pro příponu, například .EXE).

MP3 má jednu výhodu, že se dá vše zakódovat do tagů = proč pojmenovávat soubory například (Baffy mě omluví 🙂 ) Starý čočil ,dohromady nič.mp3. Je to skladba xxx.mp3 ve složce (název alba) a o zbytek se postará P508 za pomoci tagů MP3. 

Upraveno uživatelem pajson
Odesláno

Tak sa mi poradilo problem vyriesit... Ako pise pajson, vytvoril som noy adresar a do neho nakopiroval skladby, ktore som premenoval 01.mp3 az xy,mp3 a vsetko je OKi... Dikes za rady.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Já to měl podobné, nenačítali se mi některé MP3.. Začal jsem se v tom vrtat a zjistil jsem, že jde o datový tok (bitrate) jednotlivých MP3.. musí být variabilní a nikoliv konstantní, poté to jede úplně v pohodě a název může mít klidně kilometr.. stačí původní MP3 prohnat nějakým konvertorem, přenastavit na variable bitrate a maká to! Lze konvertovat všechny MP3 naráz..

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahojte neviete prečo mne v 508 sw r.v.2015 facelift nechce načítať žiadne usb na všetkých 3usb vstupoch a nechce načítať ani cd. Bluetooth funguje normálne. Ani na dotykovom display nezobrazí ani cd že je vložené ani usb.vie niekto poradiť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...