Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 13. 4. 2020 at 11:09, Markusenka napsal:

Ahoj.

Problém v elektrice? Jde o to rozpojit konektor rádia, a zpět jej zapojit. Škatule vypadá stejně, je v ní nakódováno správné VIN. Je ani nenapadne to hledat, a taky proč. 

Klidně jim to rádio přinesu, ať mi ho vymění v Peugeotu, a oni to udělají za 1/4 hodinovou sazbu

Mára

Já ti jen říkám jak to může dopadnout ;) poznat to při hlubší diagnostice lze uplně bez problému.. 

Odesláno

Ahoj.

A já Ti jenom říkám, že mě v Peugeotu řekli, že není důvodu, aby výměna autorádia, nota bene za opět rádio Peugeot měla vliv, negativní vliv, na záruku vozu. 

To je daleko horší zásah montáž tažného zařízení.

Skutečnost je prostě taková, že vyměnit rádio jde, jde zprovoznit jak MirrorLink, tak AndroidAuto a CarPlay. 

Mára

Odesláno

Ahoj. 

Jo je to novější rádio  když jde CarPlay, bude to rádio s funkcí conect.

Projdi si světová fóra k tomu tvému telefonu, např xda, GSMarena ..., zda někdo neřešil, ale Android 5.1 je docela retro. Zkus zapnout funkce pro vývojáře, a tam ladění skrze USB, zkontroluj v jakém režimu se telefon k autu USB kabelem připojuje, aby nešlo pouze o režim nabíjení, nebo médií, chce to režim přenosu dat. Zkontroluj, zda má aplikace AndroidAuto povolená všechna potřebná oprávnění.

Někdo z okolí nemá novější phone?

Mára

Odesláno

USB ladění jsem zkoušel mít zapnutý, povolená oprávnění také. Podle mně je to tou starou verzí Androidu. Až budu mít čas, tak zkusím ten phone zaktualizovat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

- Zkontroluj kabel USB, musí to být USB3.1 datový kabel , který ti zajistí přenos bez chybových hlášek a popř. vyměnit. 

- další chyba může být v nové aktualizaci AA, která nefunguje, musíš stáhnout starší aktualizaci myslím začátek souboru je ARM.......

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ma niekto podobny problem, prejuvuje sa to na telefonoch P30 a P30Pro, na Motorole G4 mi Android Auto funguje absolutne bez problemov. Ani jeden z tych Huawei telefonov nie a nie pripojit. 

Skusil som uz 3 kable vratane originalneho, vymazat google play services a nainstalovat znova, aktualizoval som aj AA. NAC ma najnovsi firmware. Poradte co s tym este mozem skusit...

P30.jpg

Odesláno (upraveno)

Nemalo by sa to tykat telefonov, ktore este google sluzby maju oficialne. A myslim, ze sa tento problem netyka iba Huawei telefonov, nasiel som aj ludi s inymi znackami telefonov, ze sa im 

neda pripojit a predtym im to islo a vyskytol sa im ten isty communication error 7. Len som nikde nenasiel riesenie :(

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Myslim, ze nie, mam ho v telefone, ale je vypnuty... Mam skusit zapnut? 

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

Odinstaloval som, skusim poobede, ci to pomohlo, ked sa vratim z prace a dam vediet :)

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Nekompabilita Huawei s Android Auto je (řekl bych) dlouhodobá záležitost a trvá prakticky od uvedení Android auto. Obávám se, že do budoucna to bude spíš ještě horší.

Odesláno
2 hours ago, Pacho69 said:

Nekompabilita Huawei s Android Auto je (řekl bych) dlouhodobá záležitost a trvá prakticky od uvedení Android auto. Obávám se, že do budoucna to bude spíš ještě horší.

Mám to tak chápať že to proste nerozbeham a radšej vymeniť telefón? Ktorá značka je bezproblémová? Okrem Samsung a Apple, to by som ja nezvládol 😂😂😂

Odesláno (upraveno)

Nevím jak je to teď, někdy začátkem roku byla bezdrátová kompatibilita omezená na Google (pixel/nexus) a Samsung. U čehokoliv jiného je to sázka do loterie, vyšší pravděpodobnost funkčnosti tipuji u telefonů v programu Android One, ale těch moc není a v seznamu kompatibilních zařízení taky nejsou. Deklarovaný seznam je velice tristní. Ale neboj, Apple v něm fakt není :D

https://www.xda-developers.com/android-auto-wireless-compatible-phones/

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno (upraveno)

Ak sa nemylim, tak o bezdrotovom prepojeni mozem pri mojej NAC jednotke iba snivat, mne to nejde po kabli :) Motorola alebo Xiaomi v pripade prepojenia cez kabel? Z tychto 2 by som si nieco vybral... Alebo je nieco lepsie za rozumnu cenu?

Upraveno uživatelem MJSytic
po sobě následující příspěvky se necitují

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...